Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 18.Hafta | Bursaspor 4 - 2 Trabzonspor l Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bugün sahada ne vardı biliyor musunuz?

Bir tarafta yürekten oynayan, arması için canını dişine takan Bursaspor, diğer tarafta para için oynayan Trabzonspor!

İnanç ve istek her zaman parayı ve gücü yenmiştir!

Bakın bugün Bjk, Gs, Fb'de futbolcuların büyük çoğunluğu arma için yürekten oynuyorlar.

Selçuk, Caner, Gökhan, Volkan, Atiba, Oğuzhan, Sosa, Gomez vb.

Adamlar paramı alırım, profesyonelim demiyor! Oynuyorlar!

Trabzonspor'da canını dişine takan, arması için oynayan futbolcular görmek istiyorum!

Velhasıl Trabzonsporlu gibi hisseden futbolcu istiyorum!

Bunu istemeyene kapıyı göstersinler.

Yorum

• Suan hangi hoca gelse sezon sonunu goremez....ama sadide goremez....

Yorum

• İlk olarak odyseuys tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        şurada herkes ağız birliği etmiş sorun büyük diyor. sorunun ne olduğunu ucundan kıyısından söyleyen [MENTION=20716]Fatih Öztürk[/MENTION] 'e bir hakaret edilmediği kaldı, helal olsun hepinize...
        Bana hakaret edecek adamın alnını karışlarım kardeşim.
        Hacıosmanoğlu'nu savunmuş modu verip üç beş çakal o beyin diye taşıdıkları küp kafalarıyla akıllarınca köşelerden hakaret ediyor.Bu zırtavozların ısrarla alamadıkları birşey var Hacıosmanoğlu çekti gitti.Evet yaptığı onlarca yanlışlarla çekti gitti.Şimdi Önümüze bakıyoruz ve yanlışlar yapıyoruz diyoruz.yapmayalım diyoruz yanlışmı Söylüyoruz.Güzelce eleştiri getirenlere lafım olamaz.
        Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İş hoca da biter futbolcu kenara baktımı korkacak bukadar net bu tarz bir hoca gelmediği sürece sıkıntı büyük ve bir başarı beklenmez

Yorum

• hafta içi yazmıştım.
            Bursa yeni stadında ilk resmi maçını bizle oynuyacak.
            batalla yın gelişiyle küsmüş taraftarını kazandı.
            bu demek oluyor ki stadda ciddi bir seyirci olacak.
            ikinci yarının ilk maçı
            sol bek ve golcü haala alınmadı,cardozo geç geldi..
            bjk maçına taraftarımızın gelmesi ve moral için bursa da yenilmememiz gerekiyor.
            **
            yağtığı iyi ortalar,şutlar ve frikikler dışında ekici nin sahada yararlı işler yaptığını düşünmüyorum.
            çoğu pozisyonda uygun pozisyondaki arkadaşına pas vermek yerine ya çalım yada şut çekiyor.
            ekicinin bize geldiği günden bugüne kadar,
            adana maçında sonerin, m.beşire atmış olduğu pas tarzında
            pas verdiğini net olark hatırlamıyorum.
            ekici bencilliği bıraksa golcülerimize çok gol attırır
            ama çalım ve şut sevdası düzünden gol atamıyoruz.
            huylu huyundan vazgeçmez bursa maçında neler yaptığını dikkatlice izleyelim.
            **
            inşallah gülen taraf oluruz.
            **

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              aynı gorusteyim luce ısrarı gereksiz.

Su an bosta olan en az luce kalitesinde bir suru hoca var.

Koca yarım sezonu cope atmak gibi bir luksumuz yok.

Bu takımın adı Trabzonspor.Cemiskezek spor degil.
              Şu Rudi Garcia'yı başkana nasıl iletebiliriz....Serdar Atasoy beyin yaptığı analizlerle birlikte....Bizim için biçilmiş kaftan sanki kendisi...

Yorum

• Sol Bek ve Stopere yıldız mı istiyoruz ?
                Şu iki transferi yapmak çok zor değil
                Para yok falan geçelim bu işleri şu iki transfer ne tutabilir ne olabilir
                Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Bilgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sonra sezon sonu fesih bedeli verip gönderelim mi ?
                  Arkadaş o kafa yapısındaki yönetime sempati beslediği için "evet" derse şaşırmam.
                  Hamiş

Yorum

• ersun da gelse bişey değişmez takımda 4-5 oyuncu hariç gerisi çöp
                    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bugün sahada ne vardı biliyor musunuz?

Bir tarafta yürekten oynayan, arması için canını dişine takan Bursaspor, diğer tarafta para için oynayan Trabzonspor!

İnanç ve istek her zaman parayı ve gücü yenmiştir!

Bakın bugün Bjk, Gs, Fb'de futbolcuların büyük çoğunluğu arma için yürekten oynuyorlar.

Selçuk, Caner, Gökhan, Volkan, Atiba, Oğuzhan, Sosa, Gomez vb.

Adamlar paramı alırım, profesyonelim demiyor! Oynuyorlar!

Trabzonspor'da canını dişine takan, arması için oynayan futbolcular görmek istiyorum!

Velhasıl Trabzonsporlu gibi hisseden futbolcu istiyorum!

Bunu istemeyene kapıyı göstersinler.

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sadi Hocam maçı bir tekrar izle ondan sonra hakeme sar,iki net peneltıları ve M'bia'ya verilmeyen kırmızı kart var.Takıma odaklan sen,vur neşteri,sahada futbolun gerektirdiği mücadeleyi göstermeyen kimse at kementi.
                        Faty 2.saridan atilmaliydi, ve Sivok'un ceza sahasi içined Deniz'e yaptigi hareket de penalti olabilirdi, adam ayagini salliyor topla alakasi malakasi yok.... Bursa'nin 2 penaltisi da hikaye, Mbia'nin bir hareketi var Sercan hiyari kendini atti penalti almak için, bir de Ayku ve Serdar'in itismesi çekmesi var orda da Serdar Aykut'un yaptigini yapiyor fuzuli yere afkurdu hakeme, yani orda da penalti falan yok...
                        Sadi hocaya sallamak için olmayan seyleri yazmaya gerek yok
                        0-2 iken Mehmet'e faul çalip üstüne Mbia'ya sari vermek, bizimle dalga geçmektir, orada Mehmet topu alip gidecek ve pas verecekti, 0-3 yapma ihtimalimiz yüksekti...
                        Bunlari düzgün yapsalar, su an çok farkli seyler yazacaktik...
                        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• yazik yemin ediyorum yazik
                          böyle insanlarlan bir safda durulmaz

yemin ediyorum
                          ilk temizlenmesi gereken yer kadro degil
                          satilik tribünler
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Maç 4-2 olunca oyuna müdahale edip Erkan'ı sağ kanada atan Sadi Hoca..... Keşke hiç müdahale etmeseydin... Komik oldu be..
                            Adalet Yoksa, Barış da Yok...

Yorum

• Yeni hoca gelse belki 3 maç kazandırır sonra gene bu futbolcu topluluğu bildiğini okur deniyor ..haklılarda.

Ama böyle giderse o 3 maçı kazanmak hayat-memat meselesi olacak. Bari biri gelsede 3-4 maç kazandırıp kümede kalmayı garantiletse.

Sonra çekersin stopere M'Bia'yı ileride kimse olmadan 4-6-0 ile asrın taktiğini uygularsın bizde izleriz.
                              Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Her ne kadar Sadi Hocanın kararlarını beğenmesemde gereksiz yukleniyoruz.

Çıkardığı kadro çıkarılabilecek en iyi kadroydu.

Sadi Hoca'dan önce futbolcular şapkayı önüne koysunlar.Ben hangi takımda oynuyorum diye bir düşünsünler.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X