Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 18.Hafta | Bursaspor 4 - 2 Trabzonspor l Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Puan durumuna bakmaya korkuyorum
    Puan durumunu tesislerin bütün duvarlarına yapıştırırdım belki biraz utanırlar diye.
    DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
    ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Birileri bu Şadiye demiş deniz ve söner satılacak.piyasasını yap diye bu da oynatıyor. Yoksa bu adamları oyuna almanın başka bir mantığı olmaz olamaz... Beşiri oynat be adam.ne diye oturtuyirsun çocuğu

Yorum

• Kadromuz bu kadar iyiyse neden transfer istiyoruz bunu da açıklasın biri

Yorum

• galip gelince futbolcular canlı yayında
          röpörtaja geliyorlar
          rezil oyun yenilgi olunca
          hepsi kaçıyor.

kişiliksizlerrrrrr.
          adam olun lan birazcık
          adam
          çıkın canlı yayına
          diyinki
          2-0 olunca maçı kazandık sandık.
          mücadele etmedik
          orta saha ve forvet destek olmadı,yardıma gelmeyince
          sonuç bçyle oldu diyin
          çokmu zor kişiliğinden yoksun insanlar.

Yorum

• takimda motivasyon sifir sebebi de takimin bir hedefi yok. kazanmisiz kaybetmisiz ne degiscek? oyuncularin boyle dusunme luksu yok aldigin parayi haketmen lazim tabi ama herkes sadi hocanin gecici oldugunun farkinda herkes bu senenin bosa gectiginin farkinda oyuzden topculardan da ekstra performans bekleyemiyorum.

Yorum

• Maalesef takımda bitik oyuncuların çokluğu artık daha belirginleşti..Kaliteli bir hocada olsa bu kadro ile bir yere kadar...
              Trabzonspor, tutkum.​

Yorum

• İlk olarak Mehmet Bilgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Lamela eşittir ekici tam bir ekici hareketi yapmış.Bİzde de erkan sakat gibi yürüyor
                Lamelanın oraya kadar gelmesi zaten yeterli o deparı kim atsa topa vuracak hali kalmaz bence. Benim demek istediğim adamlardaki istek, bu koşuyu yapmaları. Erkan konusuna zaten girmiyorum babanne gibi koşuyor sahada.
                İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Kim ne derse desin, başkanın yerinde olsam ben de bu altı ay için hoca getirmezdim!

Şu kadro kaç tane hocaya mezar oldu sayabildiniz mi?

Altı ayda yeni gelen hocaya yönelik olumsuz çok fazla eleştiri olurdu, hatta bu hoca da tutmadı deyip taraftar topa tutardı.

Sezon sonu hoca getirmek bana göre mantıklı!!!

Ayrıca bugün ki maçta ''RUHSUZLUK'' sorunu vardı!

Görmediniz mi Bursasporlu futbolcuları, Allah ne verdiyse saldırdılar, istediler.

Onların yarısı kadar maçı istesek 4-5 atmıştık!

Ama parası iki gün yatmayınca problem çıkaranlar ya sahada koşmuyor, ya da adamı çekerek yere indiriyor.

Para isteyene kadar ruhunu sahaya verseler biraz da...

Cavanda ve Mbia gerçekten çok vurdumduymaz futbol oynuyorlar. Özellikle de Cavanda...

Erkan, Marin, Mehmet...

Bunlar da bencillikten çatlayacaklar!

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Abi kirala yada cüzi rakamlar verip transfer yapmak çok zor değil.Stoperlerimizin alternatifi olmadan sezonu nasıl tamamlayacaz Laf olsun diye eleştirenler bunun cevabını veremiyor.
                    Şimdi tekrar okudum da yazdığımı İHO dönemine atıfta bulunurak duygusal yorum demek istemedim yanlış anlama olmasın maçın ardından demek istedim

ELimizde bir yığın çöp futbolcu var ve ne elden çıkarabiliyorsun ne de kiralayabiliyorsun. Bir çoğunun hedefi para zaten. O kadar fahiş fiyatlara oynuyorlar ki ne bundan vazgeçmek isterler ne de bu fiyatlara yaklaşabilecek kulüp bulabilirsin ki zaten kaliteleri de tartışılır. Ben alacaklı gözle bakıyorum da bizim çöp dediklerimizden hangisini bir takımım olsa takımıma dahil etmek isterim bilemiyorum doğrusu
                    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                    Murat

Yorum

• İlk olarak hanzale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Lon olom, gelecek seçim transfer canavarı İHO seçilecekmiş

Sent from my iPhone using Tapatalk
                      Sana cevap verirsem laf söyle.Yok vermediysem zırlama önüne dön önünden ye hadi.
                      Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• para yokta böyle maçları kaybedince takım değer kazanıp parasına para mı katıyor nasıl bir mantık. iki ay geçmiş hala daha teknik direktör yok kaybedilen maçlar artıyor evet haklısınız hala daha iho nun suçu var onun yüzünden böyleyiz.artık bahaneyi bırakıp iş yapma zamanı bugün teknik direktörümüz olsaydı sonuç böyle olurmuydu.Artık başkanda gerekeni yapsın ve takımı sahanın içinde sahipsiz bırakmasın bi zahmet ...

Yorum

• İlk olarak theo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Birileri bu Şadiye demiş deniz ve söner satılacak.piyasasını yap diye bu da oynatıyor. Yoksa bu adamları oyuna almanın başka bir mantığı olmaz olamaz... Beşiri oynat be adam.ne diye oturtuyirsun çocuğu
                          Bunu çoğu takım yapıyor özellikle kupa maçlarında. Ama bizim taraftar çok garip Adana maçından sonra Soner oynamalı diyenlerin sayısı hiç az değildi. Adamı piyasa yapsın diye oynatıyoruz rakip takımları tuzağa çekiyoruz ama tuzağa atlayan biz oluyoruz yine
                          DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                          ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Lafımdan anladığın bumu?

Transfer lâzım derken kimse kalkıp 10 milyon euro harca demiyor.Eli ayağı düzgün sezon sonuna kadar idare edecek bir sol bek ve stoper almak çokmu zor.
                            Kulübün acil ödemesi gereken onca borç varken elden çıkartılması gereken 8 10 tane gereksiz topçun varken biz sene sonuna kadar idare edecek birsol bek ve stoper mi alalım??Sezon sonundan sonra aldıgımız o iki futbolcu için ve şimdi gönderilmesigerekn onca topçu için öneriniz nedir?

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bizim takımımız bitmiş maalesef hiçbirinde koşacak hal yok, kondisyon sıfır, dayanıklılık sıfır. Ellerine baston vereceksin hepsinin öyle oynayacaklar.

En son ne zaman şu şekilde bi kontraatağa çıktık hatırlayan var mı.
                              dun premier log ozetlerini izlerkende dikkatimi cekmisti, son yillarda izledigim en guzel pozisyon..bu goruntuyu o macta statta izlemek
                              isterdim..herifler ne kostu bee

bu goruntuyu hicbir zaman elde edemeyiz ama symek-tekke-gokdeniz-yattara zamaninda boyle deli dolu kontralarimiz oluyordu..
                              En son tristram tarafından düzenlendi; 17.01.2016, 18:54.

Yorum

• İlk olarak Emre ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Erkan,Mehmet ikilisinden biri mutlaka gönderilmeli.Ya da ikisi birden.Olmayacaklar bu çok açık
                                Sadece olmayacaklarından değil, 3 Milyon Euro maaş yükünden kurtuluruz bir de en az 3 Milyon Euro transfer gelirimiz olur. Yukarda buna deyinmeye çalıştım. Sadece İshak, Sefa gibi oyunculardan hayır geleceği yok, oynayan oyuncularından çoğundan da hayır geleceği yok, ama diğerlerinden farklı olarak piyasaları var. Onları satarak elde ettiğimizle gerektiğinde diğer oyuncuların fesihlerini de finanse edebiliriz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X