Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 18.Hafta | Bursaspor 4 - 2 Trabzonspor l Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Cebinde 5 kuruş paran yokken, üstelik 50 bin liralık borcun var iken ne denli alışveriş yapabilirsin ?
    Ayrıca bir gelirin de yok.
    Ne yapabilirsin paşam söyler misin ?
    Valla onu göreve gelen düşünecek adaş biz değil.
    Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Sadi erkan ekici ile hic bir yuruyuse cikilmaz deniz soner vb saymiyorum bile
      ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• Ya abi anlatamıyorum, bakın şampiyonluklar görmüş bir ağabeyimiz diyor ki takım sıradanlaşıyor, ağırıma gidiyor... Hala daha bazıları diyor ki zaten lig bitti, yeni hocaya ne hacet.

Yahu ne yapalım lig bitti diye? Çıkaralım formaları, dürelim bayrakları... Öyle mi?

Liderin 11 puan gerisindeki gs ben şampiyon olacağım diyor, kuyruğu dik tutuyor. Yapar yapamaz o ayrı, büyük takım refleksidir bu. Bizim gibi büyük kulübün sözde büyük taraftarı da zaten lig bitti diyor, çıldırmamak elde değil...
        İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
        ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• Beyler Sadi hoca Trabzonsporu ilk defa çalıştırmıyor.Seneler evvelde aynı filmi izlemiştim.
          Trabzonsporumuzun sorunları büyük ...

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Lan olum işine bak hadi önünden ye.
            Lon olom, gelecek seçim transfer canavarı İHO seçilecekmiş

Sent from my iPhone using Tapatalk
            trabzonspor

Yorum

• bide açıklamalara bak ya yok hakem şöyleydi yok bilmem ne şapkandan sahayı göremiyosun heralde

Yorum

• ts ye 6 aylıgına mesut bakkal gelmelı bence...

kupayı almak sart oldu...

---------

kım gelırse gelsın...esas oglan hoca bu altı ayda yıpranır zaten..
                "Ya uyursan, ve uykunda rüya görmeye başlarsan? ya, rüyanda cennete gidip garip ve güzel bir çiçek koparırsan? peki ya uyandığında o çiçeği elinde tutuyor olursan? Peki ya sonra?"
                --------------------------Novalis--------------
                ------------

Yorum

• Militan eleştiriyle bilinçli eleştiri arasındaki fark kendini burada hemen gösteriyor.

Yorum

• İlk olarak AYYILDIZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Borç ve transfer konusunda katılmıyorum. Bu takımın transfer yapmaması lazım. Antep bile 3/4 milyon Euro fiyat çektiği ortamda transfere gerek yok. Nakit olarak 60 milyon ortaya konmasına rağmen klübün acil 50/60 milyona daha ihtiyacı var.
                    Teknik direktör konusunda haklısınız.
                    Transfer lâzım derken kimse kalkıp 10 milyon euro harca demiyor.Eli ayağı düzgün sezon sonuna kadar idare edecek bir sol bek ve stoper almak çokmu zor.
                    Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Bir de takım kondisyon olarak yerlerde....Daha ilk yarı 30lar filan.....Musa soldan hücuma katıldı....Erkan geri depar attı savunmaya yardıma geldi....Musa dönemedi....2-3 dakika buldu dönmesi geriye....

Yorum

• İlk olarak cyberentalpi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bunun nedenini cidden bilmiyor musun ?
                        Sadece tahmin ediyorum, yeni bir başlangıç yapmak için uğraşmak istemediler diyerek ama bazı arkadaşların dediğine göre divan ibra etmiş, Usta da pek üstelememiş anladığım ama o boşa harcanan paralarda tüm taraftarın hakkı var, Usta bunun takibini yapmalı...

Yorum

• şurada herkes ağız birliği etmiş sorun büyük diyor. sorunun ne olduğunu ucundan kıyısından söyleyen [MENTION=20716]Fatih Öztürk[/MENTION] 'e bir hakaret edilmediği kaldı, helal olsun hepinize...
                          İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
                          ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• Galatasaraylı olmadığını bilsem Abdullah Avcı'yı isterdim takımın başında başakşehire Ada'm iki sezonda yokları oynayan futbolcularla bir kimlik kazandırdı en azından tebrik edilmesi lazım o kadroyla dördüncü olabiliyorsa bizim kadroyla şampiyon hayli hayli olur yeterki çalışma imkanı verelim

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Adam Nazilli ve Adana maçlarını kazandı diye hoca ilan edildi burada. Sezon sonuna kadar kalsın dedi bazı arkadaşlar yanıldıklarını anlamışlardır büyük ihtimalle çünkü bu adam hoca filan değil biliyoruz az çok geçmişini. Muharrem Usta kendisini acilen göndermeli yaptığı ilk ciddi hatanın farkındadır umarım.

Sadece bu maç değil diğer deplasman maçlarıda aynı şekilde geçti. Kasımpaşa bizi 4-5'lik yapardı beceriksiz olmasalardı. Muharrem Usta asla devam etmeyecektir kendisiyle eğer ederse beni ve kendisini destekleyen insanları şaşırtır ve üzer.
                              Harbi kupada 2-3 maç aldık diye her şey sütliman oldu sananlar vardı. Bu takım güç olarak kendi dengi ve üzerindeki hiçbir takımı kolay kolay yenemez maalesef..
                              www.x.com/zykmda

Yorum

• Çok mu ütopik olur bilmiyorum ama 15. dakika ile beraber 3-6-1'e dönüp topu orta sahada çevirseydik belki de farklı şeyler konuşurduk.
                                "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X