Sadi Hoca hakemlerden önce Onur kaç kurtarış yapmış Mert kaç kurtarış yapmış ona bir değinseydi keşke. Direğin dibinden giden toplara hiç girmiyorum bile...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 18.Hafta | Bursaspor 4 - 2 Trabzonspor l Maç Sonucu
Daraltma
X
-
evet katiliyorum bende hatirliyorum o zamanlar elinde sergen yalcin hami oktay derelioglu vardi gökdenizde vardi yanilmiyorsam yinede basarili olamadiİlk olarak grigandalf1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyler Sadi hoca Trabzonsporu ilk defa çalıştırmıyor.Seneler evvelde aynı filmi izlemiştim.
Trabzonsporumuzun sorunları büyük ...BiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
Yorum
-
İyi daa ne güzel bu hoca devam et böyle.İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülealismissin 5 ayda bir hoca degismeye
güzel oluyordu
gelsin yeni hoca 3 mac alsin sonry ayni tas ayni hamamGazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Saglikli düşünmek lazim Usta nin eline enkaz birakildi...Mantikli hamleler yapiyor sabirli olmak lazim ama bu mantikli hamleler hep soyut düzlemde oluyor,taraftar oyun ister puan ister umut ister bunlari eliyle tutup gözüyle görmek ister yoksa senin yaptığın indirimleri projeleri görmez anlamaz sabretmez...
Hocanin yeni sezonla birlikte baslayacak olmasi yipranmamasi acisindan onemliydi ama bu mevcut takim Sadi gibi yetersiz bir hocayla olmazdi bunu görmeleri lazimdi..Risk aldilar ben saygi duyuyorum ...
Yorum
-
Devre arası zor o dediğin....Şimdi diyeceğim ki sen söyle öyle fazla harcamadan alabileceğin bir stoper bir sol bek....Diyeceksin ki banane gelmeselerdi göreveİlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTransfer lâzım derken kimse kalkıp 10 milyon euro harca demiyor.Eli ayağı düzgün sezon sonuna kadar idare edecek bir sol bek ve stoper almak çokmu zor.
......
Yorum
-
Yahu kardeşim anlatamıyor muyuz Trabzonun çok acil düzeltilmesi gereken mali problemleri var 0 dan başlamamız lazım.Usta bilmiyor muydu bu sene şampiyon olacagız demeyi bir şeyler biliyor da 2.5 sene diyor 50. yılda diyor.Elimizde tarihinin en kötü yönetiminden kalma bir trabzonspor var ve her şeyi yönetimden bekleyen bir taraftar toplulugu.SEn maça 5 bin kişi git sonra Trabzonspor neden bu halde taraftar dedigin sadece iyi günde degil kötü günde de takımına destek olmadır.TEmeli saglam atmalıyız ki binamızda saglam olsun.İlk olarak odyseuys tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa abi anlatamıyorum, bakın şampiyonluklar görmüş bir ağabeyimiz diyor ki takım sıradanlaşıyor, ağırıma gidiyor... Hala daha bazıları diyor ki zaten lig bitti, yeni hocaya ne hacet.
Yahu ne yapalım lig bitti diye? Çıkaralım formaları, dürelim bayrakları... Öyle mi?
Liderin 11 puan gerisindeki gs ben şampiyon olacağım diyor, kuyruğu dik tutuyor. Bizim gibi büyük kulübün sözde büyük taraftarı zaten lig bitti diyor, çıldırmamak elde değil...
Yorum
-
aynı gorusteyim luce ısrarı gereksiz.İlk olarak odyseuys tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa abi anlatamıyorum, bakın şampiyonluklar görmüş bir ağabeyimiz diyor ki takım sıradanlaşıyor, ağırıma gidiyor... Hala daha bazıları diyor ki zaten lig bitti, yeni hocaya ne hacet.
Yahu ne yapalım lig bitti diye? Çıkaralım formaları, dürelim bayrakları... Öyle mi?
Liderin 11 puan gerisindeki gs ben şampiyon olacağım diyor, kuyruğu dik tutuyor. Yapar yapamaz o ayrı, büyük takım refleksidir bu. Bizim gibi büyük kulübün sözde büyük taraftarı da zaten lig bitti diyor, çıldırmamak elde değil...
Su an bosta olan en az luce kalitesinde bir suru hoca var.
Bielsa,ramos,Rudi Garcia,Lucian Favre
daha ne diyeyim.Bunlardan birine anlatırsın projelerini,anlatırsın olur biter.
Koca yarım sezonu cope atmak gibi bir luksumuz yok.
Bu takımın adı Trabzonspor.Cemiskezek spor degil.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
**İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMehmetin seneye gideceğini bir tek ben mi görüyorum, adam sözleşmesinde indirime gitmedi, yenileme de yapmadı. Oynatmayın kardeşim bu adamı, ne faydası olacak bize artık. Mehmet kafada bitirmiş Trabzonu bunu anlamak zor değil.
bjk maçına stadda canlı izleme şansım olsaydı.
büyük bir pankart hazırlatırdım.
şunu yazdırırdım.
EKİCİ LÜTFEN BENCİLLİK YAPMA
FİNAL PASI VER.
**
belki utanır diye düşünüyorum.
hafta içi ekici ile yazdığımı bulup buradan yayınlayacağım.
Yorum
-
Sonra sezon sonu fesih bedeli verip gönderelim mi ?İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTransfer lâzım derken kimse kalkıp 10 milyon euro harca demiyor.Eli ayağı düzgün sezon sonuna kadar idare edecek bir sol bek ve stoper almak çokmu zor.
Yorum
-
salla başı al maaşı derler ya , aynı o hesap, hangi topçunun umurundaki ts..İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCavanda bu kadar kötü oyuncu değil.. Lazio'da bu kadar laubali oynamadığıda kesin.. İlk maçlarda nasıl oynadığını gördük.. Adam baktıki burda ne takım var ne hoca var ben ne top oynayacam diyor..County of Essex
Yorum
-
Taraftar veya hoca farketmiyo sadece seyrediyoruz oda izliyo bizde. İzlemek güzeldir.İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok mu ütopik olur bilmiyorum ama 15. dakika ile beraber 3-6-1'e dönüp topu orta sahada çevirseydik belki de farklı şeyler konuşurduk.
Yorum
-
Yapma Fatih gerçekçi değil duygusal yorumlar bunlar. Futbolcularla kulübün durumu ortadayken bir de takviye beklemen hiç gerçekçi değil.İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen Başkanı sadece yapmadığı 2 bilemedin 3 takviyeden dolayı eleştiriyorum.Bu kulübün adı Trabzonspor beyler.aylarca alt yapı hocasıyla sahaya çıkıyorsun bumu büyüklük.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum