Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 18.Hafta | Bursaspor 4 - 2 Trabzonspor l Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Maç öncesi röportajında Sadi’nin gülerek, 6 kez şampiyon olmuş Trabzonspor ile 1 kez şampiyon olmuş Bursaspor’un maçı, plaka gibi oldu demesi beni çıldırttı.
    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak UĞUR DURTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Faik Bey;

Aylardır,yıllardır bu paşalardar bahsediyorum.
      ama bazı arkadaşlarımız bu durumdan rahatsız değiller,
      futboldan anladıklarını zannediyorlar...
      bunun savaşını veriyorlar,
      marin,ekici,erkan vs bunlar defans yapmak içinmi alındı diyorlar...
      hucüm yapmaları için alındı diyenler var,
      bizler bu düşünceyle daha uzun yıllar yerimizde saymayız,süratla geriye gideriz
      şimdi olduğu gibi,
      anlayışa bak,
      marin,ekici,erkan,cardozo birde bunlara okay,mabia veya aytaç birini ileride kaldığını düşün,
      rakip atak yaparken rakibin peşinden kim koşacak,
      bu paşalar kıçlarını kaldırmıyor.
      bencillikleri üst düzeyde..
      bizler 2-0 değil 4-0 önde başlasak dahi
      bu oyun anlayışıyla daha çok rezil oluruz.
      kişiliğinden yoksun insanlar.
      .............................
      En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 18.01.2016, 09:36.
      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Abi Özere herkes kızıyor ama akşam Özer çıktıktan sonra bütün orta sahayı rakibe verdik....

TEM karayolu gibi kullandılar rahatça geçtiler orta sahayı.....
        Özer kadroda yoktu, maç öncesi sakatlandı.
        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
        82 HELAL PUANLA
        TRABZONSPOR

Yorum

• Penaltı pozisyonu forumda tartışılmıyordur heralde. Hakemin gözüne sokarak çekersen hakemde o penaltıyı çalar. Bence tartışılması gereken 2 kişi sıkıştırmışken ve arkadan 3. oyuncu gelirken neden çekiyorsun ?

Ve Cavanda. Ben tahammül edemiyorum böyle umursamaz adamlara. İnsan işini yaparken ciddi yapacak nedir bu vurdumduymazlık. Ağzının üstüne terlikle vurasım geliyor bazen.
          ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Özer kadroda yoktu, maç öncesi sakatlandı.
            oh sorry..........
            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak eMR3 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bizde bir huy vardır karşı takımdan bir oyuncunun çok affedersiniz bir yerlerini kaldırma huyu..O günün şanslısı, değeri beş para etmez ikinci lig topçusu Sercan'dı. Biz çok yaparız bunu hatırlayın bir çok örneği vardır senede total golü 2 yi geçmeyen oyuncuları maçta bir çalım yedirip, iki sut çektirip, hem kendisinin gaza gelmesine hemde onun seyirciyi costurmasını sağlarız. Dünün talihlisi Sercan, Karabükte her zaman cansıkan ilkyarıda da Konya'da Traore, Eskişehir'de Ömer Şişmanoğlu, İBB'de Mahmut Tekdemir, Doka ve Chibuike ve benzeri...

İçime en çok oturan maçı kaybetmekten çok bunlar olmuştur mesela dün Sercan gibi seviyesi düşük bir oyuncunun halısahada çalım atar gibi çalım atması, Gol atması ve yüzündeki o anlamsız çirkef ifade. Şunlara müsade etmeyin lütfen . Trabzonspor'u kendilerinin çıkış maçı olarak görmesinler. Trabzon'a şansım tutuyor demesinler...
              +++
              TRABZONSPOR
              Mustafa Kemal ATATÜRK
              NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
              ŞAMPİYON

Yorum

• hey gidi Trabzonum hey...

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Aynen durum bu.
                  Kac hoca degisti olmuyor olmicakta zaten bu kadro yapilanmasiyla....sadece 1 oyuncuyu kaldirir kadro ozel oyuncu olarak oda forvet arkasi oda sezonluk 12 asisit 10 asist gibi bir performans gostermeli geri kalan savasan ve birazda yetenekleri olan oyuncu olmali kanatsan orta acmayi bileceksin hizin iyi olacak adamda kovalarsan ismi hayrettin bile olsa olur...

Yorum

• İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kac hoca degisti olmuyor olmicakta zaten bu kadro yapilanmasiyla....sadece 1 oyuncuyu kaldirir kadro ozel oyuncu olarak oda forvet arkasi oda sezonluk 12 asisit 10 asist gibi bir performans gostermeli geri kalan savasan ve birazda yetenekleri olan oyuncu olmali kanatsan orta acmayi bileceksin hizin iyi olacak adamda kovalarsan ismi hayrettin bile olsa olur...
                    Olmaz takımdaki bütün oyuncular 2,5 milyonluk eşek olmalı.
                    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Ne güzel başlamıştı herşey paslaşmalar hızla atağa kalkmalar gelen 2 gol,gerçekten bizmiyiz bu derken sonra herşey normale döndü,2-0 ken bile birçoğumuz Bursa bu maçı çevirir endişesi duyuyorduk takımımızı bildiğimiz için ve öylede oldu,Sercan denen adamı dirilttik,saçmaladıkça saçmaladık,kenardakide izledi maçı sadece her zamanki gibi,hiçbir maçtan ümidim yok,futbol keyfim sıfır,hayırlısıyla kazasız belasız atlatsak şu sezonu.
                      KADER BEYAZ KAGIDA SÜTLE YAZILMIS YAZI ELINDEYSE BEYAZDAN GELDE SIYIR BEYAZI
                      Necip Fazıl Kısakürek

Yorum

• İlk olarak Ayhan Yüksek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ne güzel başlamıştı herşey paslaşmalar hızla atağa kalkmalar gelen 2 gol,gerçekten bizmiyiz bu derken sonra herşey normale döndü,2-0 ken bile birçoğumuz Bursa bu maçı çevirir endişesi duyuyorduk takımımızı bildiğimiz için ve öylede oldu,Sercan denen adamı dirilttik,saçmaladıkça saçmaladık,kenardakide izledi maçı sadece her zamanki gibi,hiçbir maçtan ümidim yok,futbol keyfim sıfır,hayırlısıyla kazasız belasız atlatsak şu sezonu.
                        Her sene 10. haftadan sonra "bu sene bitse de kurtulsak" diyoruz abi Bizi bu duruma düşürenler utansın.
                        Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Sercan vasıfsızını da adam ettik ya başka bi şey demeye gerek yok. Her sezon gibi keşke bu sezon da bitse hemen

Yorum

• Uğur Sadıkoğlu yazdığı yazının çoğuna katılsamda, giriş bölümünde yazan "tarihin en iyi kadrosu" büyük hata. Tarihin en iyi kadrosu değil, tarihin en kazık kadrosu olması gerekiyordu. İho transferleri kaptan bildirirken bu gidişat iyi değil, bu herif tüpçünün izinden gidiyor batıracak kulübü diyorduk, hain ilan edildik.

Maalesef bu sene ne kadar maç kazanırsak o kadar iyi. Hedef kümede kalmak olsun, başka hedefimiz olamaz.

Sadi hocaya teşekkür edip takımın başına acilen bir hoca getirilmeli, artık sene sonunu bekleyemeyeceğimizi düşünüyorum...

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Dün [MENTION=47130]Muhammet YILMAZ[/MENTION]'la maçı beraber izledik. Maç başı ikimizde şok olduk. Takım iyi pas yapıyor ve 2 tane gol bulunca Allah Allah ne oluyor dedik. Muhammet "tamam maç bizim artık dedi" ben ise; "Biz hayatta böyle kolay kazanamayız daha çok şeyler olur" dedim ve dememe kalmadı bizimkiler saçmalamaya başladı. Rakip bekler akın akın bindirme yaparken Erkan, Ekici ve Marin (diğer 2'sinden daha çok geriye geliyor) geriye hiç yardım etmiyorlar bu nedenle orta saha ve defans berbat gözüküyordu. Bunu ben televizyon başında rahatlıkla görürken, kulübedeki şahıs göremiyordu. En uçta da kibar kibar oynayan ve gol vuruşundan başka hiç bir artısı olmayan bir Cardozo olunca rakip TV8 halı saha turnuvası kıvamında her atakta tehlike yaratmaya başladı. 2-1 olunca bu maç gitti dedim Muhammet yine inanmadı 2-2 olunca o da yavaştan huylanmaya başladı. İlk yarı bittiğinde konuşurken maçı 4-2 Bursa alacak ve kazma oğlu kazma Sivok bile bize gol atacak dedim. Çünkü her duran top tehlike oluyor, bizim futbolcular adam tutmayı bile İSTEYEREK YAPMIYORLAR, yalandan adamın yakınında duruyorlar. Serdar Aziz, Sivok, Sercan gibi futbolcu olmaları bile mucize olan yetenek fakirlerini bizim karaktersizler yıldız yaptı, haftaya bunların hepsi nal toplar. Bize karşı oynayan her rakip Barça, her oyuncu yıldız oluyor. Çünkü karşıda Trabzonspor yok. Karaktersizler ordusu, çıtkırıldım, pısırık bir takım demeye utandığım bir oluşum var. Yazık bize bu karaktersizlere güvenip maça gidiyoruz, bir şeyler bekliyoruz. Kenarda duran şahıs oyundan o kadar memnun ki son oyuncu değişikliğini bile YAPAMIYOR. Hırstan sağa sola saldıran, takım arkadaşlarına kızan ADAMLAR istiyorum takımda.

Kardeş,

Takımın başında hoca yoksa bu sonuç normaldir...

Hatırlarsanız Bursa'da Jaja'nın oynadığı dönemde maçın 14. dakikasında gene 0-2 öne geçmiştik.

Peki ne olmuştu 0-2 öne geçtikten sonra?

Sadi biraz dersine çalışsaydı bu maçı çok farklı bitirebilirdik

Ama görünen o ki, Sadi Tekelioğlu o maçı hatırlamıyor bile...
                              TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• Özetlere baktım. Sanırım Bursaspor sahtekarlık üzerine taktik yapmış. Necid defalarca kendini yere bırakarak hakemi seyirci ile birlikte baskı altına aldılar. Sonra önceki maçtan tescilli bir başka sahtekar Sercan çıktı sahneye ve sonunda hakem penaltıyı verdi
                                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X