2.gol 19 cm ofsayt değil.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 10. Hafta | Trabzonspor 2-2 Gaziantepspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İşte yönetim bu gibi durumlarda ortaya çıkar hakkını savunur.bizimkiler ancak kuru sıkı.İlk olarak uzungöllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAslında her yıl yeniyordu hakkımız ancak takımımız kötü olduğu için sahada bu olaylara gerek duyulmuyordu. Ama bu yıl iyi takım kurduk ve hesapları bozabilirdik,masa başında yetmedi olaylar sahaya haddinden fazla sirayet etti. Durum kanımca bu.Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Abi senin bu oyunla liderliğe ortak olman futbola ihanettir .sonuç sota hala başımızda ,ibo iki zırvaladı ne dediğini kendi tercüme edemez .Hurma 90 +4 de zıpladı iki takla attı herşey süt liman haydi hayırlı taraşlar 10. hafta da sezona muttttlak ve mutllaak şampiyonluk parolasıyla başlayan Trabzonspor ile lider arasındaki fark 11....İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGS-1
Konya-3
MİY-1
G.Antep-3
Hakem katliamıyla kaybettiğimiz ve yarıştan kovulduğumuz en az puanları yazdım
14+8=22 liderliğe ortaktık.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Yorum
-
Bizler iki renge gönül vermiş ve güzel futbol isteyen iyi niyetli bir azınlığız beyler bayanlar.
Bu güçlülerin ve kendi düzenlerinde çarkını döndürenlerin zerre umrunda değil.
Aramızda olanlar ne savaş ne barış.
Adı yok bunun bu anlamsızlıkların, olsa olsa kalp kırıklığı bizlerdeki adı.
Sussan gönül razı değil, konuşsan faydası yok. Öyle bir şey işte...Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
Бургундия синий
61
Yorum
-
şike davasının en başından beri diyorum yürüyüşle felan olmaz bu işler yakıp yıkacaksın ki hakkını alacaksın.
olm burası türkiye, hukuksuzluğun, şerefsizliğin başkenti. siz kuzu kuzu oturup anca barışçıl barışçıl eylemler yaparak sonuç alabileceğinizi mi sanıyorsunuz? kürtler de zamanında böyle düşünselerdi halen daha dillerini bile konuşamıyorlar, bok yedirilmeye devam ediyorlardı. oyunu kuralına göre oynadıkları için tüm haklarını bir bir alıyorlar.
siz de madem trabzonlusunuz, hani delikanlısınız ya güya, o zaman işin gereğini yapacaksınız. yoksa çok ağlar, zırlarsınız böyle...
bu maçın hakemi mi? haftaya en kral maça atanır merak etmeyin. hizmeti karşılıksız kalmaz, siz de avucunuzu yalamaya devam edersiniz.Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
A Love..Lİke No Other
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum