Cardozo-Ndoye başlamak yerine en gereksiz olanı yaptık.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 10. Hafta | Trabzonspor 2-2 Gaziantepspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Ayrıca ahmet çalar sallıyor bjk nin maçında kural hatası sonuca mı etki etti de tekrarlandı adamın varsa yaptırabilir sen tekrarlanır maç da bu sota ile kesin yeniliriz.beraberlikten de oluruz.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Seni banlamayan forum yönetimine de selamlar olsun. Buraya dalga geçmeye geldiğin belli. Ya ergenin tekisin ya da oyun oynuyorsun. Şuraya yazdan beri yazdığın saçma sapan mesajların haddi hesabı yok.İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlaaddin çakıcı -Mehmet Ali Yılmaz - Sebahattin Çakıroğlu -İsmail Hacısüleymanoğlu - Hasan Kaygusuz -vb bir yönetim bizi kurtarır.
Yorum
-
Takıma oyuna kızıyoruz da;
-gs maçında net penaltı verilmiyor=1-0 öne geçeceğimiz ve büyük ihtimal kazanacağımız maçtan puansız ayrılıyoruz
-Konya maçındaki rakibin iki golü de hatalı=kalemize gelmeye zorlanan Konya 3 puanı alıp gidiyor
-Mersin maçından Medjani'nin golü verilmiyor=1-0 öne geçeceğimiz maçta 3-0 yenik düşüyoruz yine 0 puan
ve bugün ki facia=kaybedilen 2 puan
bu haklarımızı gasp edenlerin yüzleri gülmez inşallah
Yorum
-
engelledim kafam raad diyecem ama sürekli alıntı yapılınca biz de maruz kalıyoruzİlk olarak Bera B. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSeni banlamayan forum yönetimine de selamlar olsun. Buraya dalga geçmeye geldiğin belli. Ya ergenin tekisin ya da oyun oynuyorsun. Şuraya yazdan beri yazdığın saçma sapan mesajların haddi hesabı yok.
Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
Ş... hakemler staddan çıkamamış daha. Bu arada denizli tam bir ş..siz 2 penaltısı verilmedi diyor ama attığımız gol ofsaytmış tepkimiz yerinde değilmiş . Hakan ünsal gs maçı akhisar ve bu maçta hatalar oldu doğru diyor. 3 maçta büyük hatalar oldu ve tepki vermeyelim öylemi?
Yorum
-
Sormayın ya. Yazın engelledim bunu. Ya sayfanın yarısı engelli görünen mesajlarıyla dolu ya da alıntıyla bir şekilde önüme çıkıyor. Sinirimi zıplatıp duruyor adam.İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleengelledim kafam raad diyecem ama sürekli alıntı yapılınca biz de maruz kalıyoruz
Yorum
-
Ergenin teki olsa bu kadar güzel trolleyemezİlk olarak Bera B. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSeni banlamayan forum yönetimine de selamlar olsun. Buraya dalga geçmeye geldiğin belli. Ya ergenin tekisin ya da oyun oynuyorsun. Şuraya yazdan beri yazdığın saçma sapan mesajların haddi hesabı yok.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum