Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 10. Hafta | Trabzonspor 2-2 Gaziantepspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Cardozo-Ndoye başlamak yerine en gereksiz olanı yaptık.
    Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Ayrıca ahmet çalar sallıyor bjk nin maçında kural hatası sonuca mı etki etti de tekrarlandı adamın varsa yaptırabilir sen tekrarlanır maç da bu sota ile kesin yeniliriz.beraberlikten de oluruz.
      Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
      O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
      Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
      Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Cardozo pozisyon aldı ona bile faul çaldı şerefsiz hakem.

Yorum

• Douglas'ın pozisyonuna penaltı diyen art niyetlidir.
          Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Alaaddin çakıcı -Mehmet Ali Yılmaz - Sebahattin Çakıroğlu -İsmail Hacısüleymanoğlu - Hasan Kaygusuz -vb bir yönetim bizi kurtarır.
            Seni banlamayan forum yönetimine de selamlar olsun. Buraya dalga geçmeye geldiğin belli. Ya ergenin tekisin ya da oyun oynuyorsun. Şuraya yazdan beri yazdığın saçma sapan mesajların haddi hesabı yok.

Yorum

• Çulcu son pozisyon penaltı değil diyecekti ki son anda vazgeçti!!!
              Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• hakemler A.Aker'de halen...trtspor..

O laf ağızdan çıktığı için bir kere o yüzden geç salarlar. hepsi bu. 02:00 geçmez.
                ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• Arkadaslar, bu kural hatasi muhabbedi nedir, birisi anlatsin lütfen, ben maci izleyemdeim?
                  insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• Takıma oyuna kızıyoruz da;

-gs maçında net penaltı verilmiyor=1-0 öne geçeceğimiz ve büyük ihtimal kazanacağımız maçtan puansız ayrılıyoruz

-Konya maçındaki rakibin iki golü de hatalı=kalemize gelmeye zorlanan Konya 3 puanı alıp gidiyor

-Mersin maçından Medjani'nin golü verilmiyor=1-0 öne geçeceğimiz maçta 3-0 yenik düşüyoruz yine 0 puan

ve bugün ki facia=kaybedilen 2 puan

bu haklarımızı gasp edenlerin yüzleri gülmez inşallah

Yorum

• İlk olarak Bera B. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Seni banlamayan forum yönetimine de selamlar olsun. Buraya dalga geçmeye geldiğin belli. Ya ergenin tekisin ya da oyun oynuyorsun. Şuraya yazdan beri yazdığın saçma sapan mesajların haddi hesabı yok.
                      engelledim kafam raad diyecem ama sürekli alıntı yapılınca biz de maruz kalıyoruz
                      Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                      bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Douglas penalti degil. Ilk golumuz ofsayt. 2 penaltimiz verilmedi.

Yorum

• Douglas ın pozisyon bence ofsayt, sol kenarda ekrana girmeyen medjani nin ofsaytı bozmadıgına inaniyorum

Yorum

• Ş... hakemler staddan çıkamamış daha. Bu arada denizli tam bir ş..siz 2 penaltısı verilmedi diyor ama attığımız gol ofsaytmış tepkimiz yerinde değilmiş . Hakan ünsal gs maçı akhisar ve bu maçta hatalar oldu doğru diyor. 3 maçta büyük hatalar oldu ve tepki vermeyelim öylemi?

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              engelledim kafam raad diyecem ama sürekli alıntı yapılınca biz de maruz kalıyoruz
                              Sormayın ya. Yazın engelledim bunu. Ya sayfanın yarısı engelli görünen mesajlarıyla dolu ya da alıntıyla bir şekilde önüme çıkıyor. Sinirimi zıplatıp duruyor adam.

Yorum

• İlk olarak Bera B. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ergenin teki olsa bu kadar güzel trolleyemez

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X