Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 10. Hafta | Trabzonspor 2-2 Gaziantepspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    herkesin açığını kapamaya çalıştı. Ben Ogün'ün o en dinamik günlerini gördüm sanki. Çok hırslı ve faydalı.

Kral'ın indirdiği bir top vardı al da at , olsaydı süper olacaktı. Canı sağolsun.

shotaya hep kızıyoruz. Kızılmayacak gibi de değil hani elinde cardozo ndoye var denizle çık

ancak medjaniye ben oynayacak mevki bulamıyordum shota gole yakın kullandı adamı atamadı atsaydı iyi olurdu

Yorum

• İlk olarak karayamayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      @ahmetcakar1: Trabzon yine hakem tarafından katledilmiş .2 penaltısı verilmemiş.Kural hatası olsa bile maçın tekrarını gerektirmez ,sonuca etkisi yok
      2 penaltısı verilmemiş ve sonuca etkisi yok.. Cümleye bak
      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        O mesajı attığım için bazı arkadaşlar tarafından saçmalamakla itham edilmişim canları sağolsun maçın stresine veriyorum. Benim de sadece skora yönelik o yorumu yapmam çok doğru değil aslında. Hakemlerin gasplarını inkar etmiyoruz elbette. Lâkin 2 aydır doğru dürüst top oynamayan bir takım var. Takım çıksın çatır çatır oynasın kazanamasın o vakit hepimiz hakem hatalarına sığınalım. Ama rezalet futbola rağmen hakeme tutunmak bana doğru gelmiyor. Kastettiğim buydu sadece...
        ben sana katılıyorum ağustosdan bu yana yol alamamış bir takım oyunu var sahada ama olsa da önlecek bu örnekler ortada.bu yönetimle-hocayla bu düzene de baş kaldıramayız o da ortada.benim demek istediğim böyle 5 kuruş etmeyecek adamların laflarını buraya yazman sadece sinirimizi daha da artırıyor.kendi yorumcumuz bile ortalığı ayağa kaldıramıyor biz nasıl mücadele edeceğiz bu düzenle?
        TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• İlk olarak memmedaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ya brakın hakem işlerini çok hakettik ya bu maçı
          Ya şu bakış açısını bir değiştirin takım kötü diye hakemler doğrasın bizi ozaman
          Hacının açıklamaları az sonra trt spordaymış bu arada

Yorum

• Medjaninin Denizden daha fazla pozisyona girmesi ve bu durumu Şotanın görememesi ne kadar acınası.
            Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Tarihimizde bu kadar hakkımızın yenildiği sezon ve bu kadar hakkımızın yenilmesini aciz bir şekilde izlemekle yetinen yönetim olduğunu hatırlamıyorum.
              Aslında her yıl yeniyordu hakkımız ancak takımımız kötü olduğu için sahada bu olaylara gerek duyulmuyordu. Ama bu yıl iyi takım kurduk ve hesapları bozabilirdik,masa başında yetmedi olaylar sahaya haddinden fazla sirayet etti. Durum kanımca bu.
              Başkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!

Yorum

• İlk olarak legorakiss tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                iho önüne gelen senaryoyu okudu. gazınız da alındı. şimdi gidin uyuyun.
                Aynen öyle uyumadan öncede bir zahmet puan durumuna sonrada toplam borcada bir göz aydınlar ondan sonra aslında biz ligin en iyi takımıyız amaaaaaaaa yaşamına sarılarak uyuyabilirler.
                Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak karayamayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  @ahmetcakar1: Trabzon yine hakem tarafından katledilmiş .2 penaltısı verilmemiş.Kural hatası olsa bile maçın tekrarını gerektirmez ,sonuca etkisi yok
                  Artık normal bişey olmuş hakkımızın yenmesi

Yorum

• İlk yarıdaki de %100 penaltı

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu arada asporda bizim macin özeti var Estebanin ilk yedigi gol gercekten cok sükela
                      lisede iken a takim yedeklerle mac yapiyor
                      hakem takimin antrenoru
                      bir futbolcu oyle bir hata yapti ki
                      hakem kirmizi karti cikardi ve dediki
                      seni futbol bilmemezlikten dolayi oyundan atiyorum

sadece kaleci degil oradaki 3 oyuncuyu da
                      tebrik etmek lazim boyle bir gol icin
                      imkansizi basardilar

Yorum

• 40 tane takımım olsa birinde bile bu douglası oynatmam.. adam önünden geçiyor ve bu becerip faul bile yapmıyor.. adam tank gibi ağır!!

neden hoca bu adamı çıkarmadı anlamadım..
                        Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                        bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• ilk yarıdaki pozisyonda net penaltıymış
                          ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                          Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• İlk olarak sasort tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            benim futbol bilgim doğal konum aranacak pozisyon mu arkadaş ben mi bir şey bilmiyorum

kesin kanaat nedir penaltı değil mi diyorlar

top yön değiştiriyor elleri bedeninden ayrı nasıl doğal konumdaymış
                            Doğal konum ne yahu?
                            Adam yerde keyfiyen topa dokunuyor doğal konum mu kalmış? Utanmasa topa gel beraber çay içelim diyecek.

Yorum

• Carodozo, medjani, marin, okay, mbia, onur, ekici
                              Gerisi boş...

Yorum

• Alaaddin çakıcı -Mehmet Ali Yılmaz - Sebahattin Çakıroğlu -İsmail Hacısüleymanoğlu - Hasan Kaygusuz -vb bir yönetim bizi kurtarır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X