Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 10. Hafta | Trabzonspor 2-2 Gaziantepspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Bera B. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Seni banlamayan forum yönetimine de selamlar olsun. Buraya dalga geçmeye geldiğin belli. Ya ergenin tekisin ya da oyun oynuyorsun. Şuraya yazdan beri yazdığın saçma sapan mesajların haddi hesabı yok.
    ne dalgası görüş yazıyoruz engelle beni o zaman .hakkımız ancak böyle adamlar korur yalanmı yani hakemlerle düşmeye doğru gidiyoruz uyan istersen.

yazdığım hiçbir mesaj saçma değil.tam canevinden yazıyorum olayı.

aziz 15 yıldır nasıl borusunu öttürüyor bu ligde sanıyorsun.tüm karanlık adamları tanıyor.

bu lig böyle bir lig korkulan yönetim olmassan bozuk para gibi harcanırsın.

yazdıklarımı herkes anlayamaz mesajını buna sayıyorum.

Yorum

• birilerine dalasım var

Yorum

• İlk olarak Bera B. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Seni banlamayan forum yönetimine de selamlar olsun. Buraya dalga geçmeye geldiğin belli. Ya ergenin tekisin ya da oyun oynuyorsun. Şuraya yazdan beri yazdığın saçma sapan mesajların haddi hesabı yok.
        3 kişilik falan ekip bunlar trollük yapıyorlar sürekli dur diyen yok
        Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Fener atınca, cüneyt karar verince kurallar değişti eskisi gibi degil diye bütün hafta kafa utuluyorlar. Medjani atınca ofsayt.
          En son artvints tarafından düzenlendi; 29.10.2015, 01:17.

Yorum

• Milat bekliyorum. Birkaç saat kaldı Hacıosmanoglu.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Fener atınca, cüneyt karar verince kurallar değişti eskisi gibi degil diye bütün hafta kadar utuluyorlar. Medjani atınca ofsayt.
              Kaldı ki topun medjani le uzaktan yakından alakası yok.
              "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Biz kendi yonetimimiz teknik heyetimiz tarafından kaybediyoruz ve halen hakeme söylenmeye gerek yok.Telefonlara çıkmadığını iddia ettiğiniz kişiler sizin desteklediğiniz isimler boşuna ağlama hiç inandırıcı değilsin!
                Tüm suç yönetimin ve beceriksiz ,kendi fikirleriyle değilde bir kukla gibi orda duran şotanın.
                Şimdide geçmişler nasıl hesap verecekler diyorsunuz.Adama sorarlar sen niye bunları destekledin, sen niye şike ile ilgili pankartları stada birara aldırtmiyordunda şimdi kendin astın,ve yine bir soru kaç haftadır hakemler ve teknik heyet tarafından doğranan takım oradayken sen niye sesini çıkartmadın.Şimdi hiç inandırıcı değilsiniz. Düşün Trabzonsporun yakasından.

Suçlu belli haklısınız takımı sizden bile çok seven Onur ve Mehmet.
                Ama bu sefer onları ezdirmiycez.
                En son esra61 tarafından düzenlendi; 29.10.2015, 01:20.

Yorum

• Şota hala bırakmadı

Sent from my iPhone using Tapatalk
                  Oyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...

Yorum

• İhoda seçime kadar rahat eder bu akşamki boş tehditlerine sonra federasyondan 2 ay ceza alır maçlara gitmez taraftarın tepkisinden kurtulur ne güzel istan bul beee.
                    Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                    O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                    Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                    Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• mustafa culcu macta kural hatası var..son kararı mhk verecek
                      THEMRA EPİ MEDİUM

Yorum

• Bu beraberlikle birlikte uzak ara şampiyon olma ihtimalimiz kalmadı. Diğer rakiplerle birlikte çekişmeli bir şampiyonluk yarışı vericez anlaşılan. Sağlık olsun...
                        Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• ben trol filan değilim bunu m.berke gayretli yiğit gayretli u sadıkoğlu ilker gayet iyi görüyor.

o yüzden zaten adminlik vasfı taşıdıkları için admin oldular.

işinize gelmeyen şeyler duyunca hemen banlansın.

yazdıklarım yalanmı arkadaş.

Yorum

• Çağatay Şahan şimdi hem federasyonu, hem de mhk'yı arayıp, yaptığını nasıl temizleyeceğini kara kara düşünüyor. 6 hakem de kafa kafaya vermiş, "rapora ne yazsak da bu maç tekrar edilmese" diyor
                            BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• Sivası niye yendik ki zaten...

Yorum

• arkadaşlar marin sakatlanmış ciddi mi sakatlığı bilen var mı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X