Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 10. Hafta | Trabzonspor 2-2 Gaziantepspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bizim başkan ya çok salak ya da gerçekten saf...

Erdoğan'ın bu takımı ve şehri defalarca aşağıladığı, adeta cellatlık rolüne büründüğü bir düzende hala daha 'canımı vereceğim bir lider' diye bahsediyor Erdoğan'dan...

Yazıklar olsun ben utanıyorum...

Bizim hakkımızı gaspeden yegane unsur Çağatay Şahan mı? AKP'ye çıtın çıktı mı? Yargı şikeyi akladı çıtın çıktı mı? Erdoğan çıktı bu bir kumpastır dedi çıtın çıktı mı?

Kongre yaklaştı başladı yine konuşmaya...

Yemezler canım...

Yemezler...

Kongrede görüşürüz...
    "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Bordo-mavili kulübümüzün defans oyuncusu Douglas, maç sonrası isyan etti. Gaziantepspor ile berabere kaldığı maçta defansta iyi bir oyun sergileyen Douglas hakem hatalarından dert yandı. Douglas açıklamalarında şu ifadelere yer verdi: "Bugün aslında çok fazla bir maç konuşması yapacak durumda değilim. Bugün olayları herkes gördü. Maçın ilk yarısında bir penaltı maç sonunda bir penaltı. Biz burada 2-2 beraber kalmak zorunda bırakıldık. Hakem galip gelmemizi istemedi. Maalesef böyle oldu. Hakemlerin daha adil yönetim göstermesi gerekiyor. Yoksa biz ne kadar uğraşırsak, çabalasak bir kıymeti yok ki. Emeğimizin karşılığını alamıyoruz. Adil bir yarışta her şey daha güzel ve anlamlı olur. Aksi takdirde kaos ortamı doğar.
      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
      82 HELAL PUANLA
      TRABZONSPOR

Yorum

• Şota,

Deniz’le başlamamızın sebebi çok basit. N’Doye iki haftadır hastaydı. Çok antibiyotik kullandı. Güçsüzdü. Son üç gündür idman yapıyordu. Son maç Cardozo yerine Deniz oynamıştı. Performansından memnundum bu nedenle bu hafta da onu tercih ettim.
        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
        82 HELAL PUANLA
        TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bjk maçında, top durmadan başlandı. Gol yedik. (Allah'tan kazandık)
          Akhisar maçında verilmeyen penaltı, akabinde uydurma penaltı verildi ama atamadık ve giden 2 puan.
          GS maçında tetikçi Cüco gözünün önündeki penaltıyı vermedi. Maç 0-0 idi. Giden 3 puan, hadi en az 1 puan diyelim.
          Konya maçında 2 büyük hatayla giden 3 puan.
          MİY maçında 0-0 iken verilmeyen gol. Giden 3 puan, hadi en az 1 diyelim.
          Dün akşam verilmeyen 2 penaltı ve giden 3 puan.

14+10=24 puan

Bizi yemeyi kafaya koymuş el ele bu o.ç YD ve Kuddusi
          Zaten bu Kuddusi hakemken bizim maçlarda hep kritik kararlara imza atıyordu.

Bu 5 maçta yaşananlar şikebahçe başta olmak üzere diğer 2 ciciş takıma yapılsa ortalık yıkılırdı.
          Oysa bize 5 maç üst üste yapılıyor.

Ne diyelim artık bilemiyorum.
          Bu yönetim gidecek, huzur ve başarı gelecek, tek çare bu.
          Neden acaba, oysa bu saydigin kisilerin siyasi görüsleride bizimkiyle ayni yönde, ne istemis
          olabilirler bizden?
          insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• Hadi ilk pozisyon neyse'de, 93. dakikada olan penalti'yi vermeyen hakem ya talimat almistir yada art niyetlidir.

Kimseyi kandirmasinlar !!!

.
            *
            * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Ayakustu yine yikayip yaglamisya rte yi hic bi firsati kacirmiyor masallah iho..
              1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
              2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
              3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• 2 side penaltı 3 puanımızı çaldılar göre göre

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hadi ilk pozisyon neyse'de, 93. dakikada olan penalti'yi vermeyen hakem ya talimat almistir yada art niyetlidir.

Kimseyi kandirmasinlar !!!

.
                  İlk pozisyonunda "hadisi" yok,net olarak top kolunda yumuşuyor,2.penaltı pozisyonundan daha net.
                  Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• tamam aptalca 2 gol yedik maçı çevirecek duruma da geldik..
                    lakin top oynamıyoruz...90 dakikalık enerjimiz yok....

şota'nın hataları hakemlerin bilerek çaldıkladı düdükler de olayın cabası oluyor...

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                    Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Basarisiz olursam Allah o koltukda oturmayi bana nasip etmesin deyip,
                      basarisiz oldugun halde o koltuga yapisan Haci, canimsin....
                      insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• işin ilginci tekraraında daha net gördüm pozisyonu...hakem denen şahsiyetin gözlerinin önünde oluyor....ama vermiyorlar

Yorum

• Yönetime gelirsek,çoğu kişinin dediği gibi Hacıosmanoğlu artık sana kimse güvenmiyor,inanmıyor..şimdi mafya gibi ahkam kesiyorsun,milat olacak diyorsun üstü kapalı manası açık tehditler savuruyorsun belki iyi niyetlisin ama gücün yetmiyor işte söz verdiğin kupayı almaya da,bu kirli düzeni bozmaya da..bırak git başkan..
                          Trabzonspor, tutkum.​

Yorum

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            2 side penaltı 3 puanımızı çaldılar göre göre
                            talimatlar büyük yerden alınmış...

işin ilginci bu kadar hakem hatası yaşanan bir takımda daha önce çakır abay denen şahsiyetlerin yaptıkları ortada oldukları halde hiç bir hakem Trabzon'un aleyhine düdük çalmaktan geri kalmıyor....
                            Ne kadar rahatlar

Yorum

• Keşke bulup buraya koyabılsem kazanırken hakemlere ses çıkartmazsak daha kotulerı olacak dedım hale bak. Şımdı çıkmış kotu oynuyoruz dıyen arkadaşlar ıyı oynasan ne olacak Baecelona olsan ne olacak yapmayın. Futbol da amaç gol atmaktır sen atıyorsun vermıyor penaltını vermıyor. Çok gec kaldık çok daha Bursa maçında başlayacaktık bağırmaya sımdı lıderdık bu ısın sonu kotu artık ya her maçımızı Alı Palabıyık yönetecek ya da yabancı hakem

Yorum

• Ilk yarı dakı penaltı pozısyonu daha da net gözünün önünde net goruyor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X