Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 6.Hafta | Osmanlıspor 3 - 1 TRABZONSPOR | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Takım seri galibiyetler alacak buna inanıyorum,ve geri geleceğiz tekrar o havayı arkamıza alacağız .
    Yanındayız Şota hocam !
    & ONUR RECEP KIVRAK &
    ^^KELEBEK^^

Yorum

• Koşmazsan, mücadele etmezsen kaybedersin

Sent from my iPhone using Tapatalk
      Oyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...

Yorum

• Bir takımda dokunulmaz, değiştirilemez oyuncular vardır.

Marko Marin ve Mehmet Ekici de bu nitelikte adamlar.

Kendi adıma 2. yarıda Yusuf-Ndoye değişikliği beklerken. Mehmet'in çıkarılması skandal bir karardı.

Şota'nın takımı zirveye oynatması şöyle kalsın. Oyuncuların kalitesini, ne vereceğini anlamaktan bile uzak.

Yorum

• FRİKİK POZİSYONUNA ÇOK DİKKAT !!!!
          Ben sahada çok ince hataların bize çok büyük sonuçlar doğurduğunu görüyorum. Mesela 5 kişilik baraj kuruyoruz.Rakipten adamlar geliyor TAM 2 KİŞİ bizim barajın yanına, kalecimizde Topu görmek için daha da fazla diğer köşeye kaymak zorunda kalıyor. Barajın yanına gelen adamı ittirmiyorlar orda atmıyorlar ordan bir mücadele bir sindirme yok rakibe karşı. Adam geliyor barajın yanında duruyor. Kaleci hepten köşeye kayıyor, diğer köşe tamamen boş. Ortalama bir vuruş yapsa gol alacak vuruyor gol oluyor.

Yorum

• Benim görüşüm özetle , bu günün , düşülen yerden kalkma günü olması gerektiğidir.

Kolay olanı tercih etmek, linç kültürüne odun taşımak elbette her vicdanın kendi hür seçimidir .

Yorum

• İlk olarak Muhammed Ayaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Takım seri galibiyetler alacak buna inanıyorum,ve geri geleceğiz tekrar o havayı arkamıza alacağız .
              Yanındayız Şota hocam !
              evet desteğe devam.

Yorum

• Bu kadar harcamanın üstüne bu senede bişey yapamayacağımız kesin..
                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Kardeşler, arkadaşlar... Hepimiz bu takımın taraftarıyız. Şota'yı da severiz ama onunla asla olmaz. Yol yakınken vazgeçmeklazım olmayacak duaya amin demekten...

Yorum

• İlk olarak Gümüshane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Macı kaybetme nedeni douglas ve mbiadır.
                    Yahu arkadaş takımda bir tane top oynayan adam var onu mu buldun faturayı kesecek. Adam 10 tane kritik müdahele ile top kaptı hep ileri araya pas attı. Orta sahanın yapamadğını yaptı, takımın en iyisi Douglas'dı. Nasıl izliyorsunuz maçı, sırf şu mesajı gördüm diye yazasım geldi vallahi ayıptır ya.

Bazen Sevinç Bazen Keder
                    YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• Geçen hafta gs'ye 4-5 atarızla ilk tokatı yedik bu hafta neyimize güveniyorsak(ya da biz neyi göremiyorsak bu arkadaşların göremediği) yine 4-5 muhabbetleri vardı.
                      artık görün bazı gerçekleri.
                      1)İHO çapından beklenmeyecek transferler yapsa da bu kulübün içine etti. Dünyanın parasını harcadı kulübü batma noktasına getirdi ortada sportif başarı olmadığı gibi rezil sonuçlar var. Tüpçü de ünal aysal da aynı yolu izlediler ama en azından kulübü batırırken şampiyonluk sevinci yaşadılar
                      2)Shota'dan ileride iyi teknik direktör olur mu bilinmez ama ne kayseri ne kasımpaşa deneyimleri bizde teknik direktörlük yapabileceği ışığını vermedi. Neden tercih edildi bimmiyorum ama teknik direkötürlük başarısı seçim kriteri değil bu net.
                      3)futbol özellikle türkiye'de iyi ortasahalarla kazanılır.yumuşak ortasahası olan takım maç kaAnır belki ama şampiyon o-la-maz. Bunu zorlamayın artık.

4)ersun yenal geçen senenin en istikrarlı adamı mehmet ekici'yi ilk 11'de düşünmüyr diye yerden yere vuruldu. Birşey bilitormuş demekki. Mehmet ekici ne 10 ne 8 . Hangi tarafa koysan aksatıyor. İyi bir alternatif olur ama ilk 11 oynayınca takım kurgusunu bozuyor.
                      5)yusuf'tan hiç bir halt olmaz
                      6)yumlu'dan olmaz hadi zorladık diyelim douglas &yumlu tandemi olmaz
                      7)alper&constant sol bek alternatifleri yeterli diyenler yeterli olmadığını görmüşlerdir artık.

8)7 yaşındaki çocuğumu istanbul'da trabzonspor'lu yapmak için çok uğraştım. Ama bu kadar kötü yönetilen bir kulüp olunca ne kadar daha tutabilirim bilmiyorum. İşin daha üÜcü tarafı artık trabOnspor'lu kalması için uğraşmakla ona iyilik mi kötülük mü yaptığıma emin olamayacak noktaya geldim.

bu mağlubiyet hayırlı olur inşallah. Transferle gözüne perde inen seyirciler gerçekleri görür belki.

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kardeşler, arkadaşlar... Hepimiz bu takımın taraftarıyız. Şota'yı da severiz ama onunla asla olmaz. Yol yakınken vazgeçmeklazım olmayacak duaya amin demekten...
                        Daha ne kadar hoca değiştirmemiz gerekiyor abicim .

Tolunay-Mustafa Akçay-Hami-Halilhodzic-Ersun-Şota- ?-?-?
                        & ONUR RECEP KIVRAK &
                        ^^KELEBEK^^

Yorum

• Hocayı kolay kolay eleştirmem ama Ersun Yanal, Şotanın yanında Mourinho kalıyor. Çok yazık ettik adama çook. Kaçan balık büyük oldu. Şenol Güneş'te büyük hocaydı onuda yedik mesela
                          Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Uefadan fair play cezasi gelmezse iyi. Bu kadar para harcayip her sene 4 yada 5.olan baska takim yok arkadas milleti kandiriyolar 5 senedir
                            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Kosmazsan cokertirler.
                              Ya kosacaksin,ya da biz iyiyiz demeyeceksin.
                              YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                iho nun avrupadan elenme demeci skandaldı ama fazla tepki çekmedi nedense.
                                başarısızlığı sezon başında kabullendirdi taraftara..
                                ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                                Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X