FRİKİK POZİSYONUNA ÇOK DİKKAT !!!!
Ben sahada çok ince hataların bize çok büyük sonuçlar doğurduğunu görüyorum. Mesela 5 kişilik baraj kuruyoruz.Rakipten adamlar geliyor TAM 2 KİŞİ bizim barajın yanına, kalecimizde Topu görmek için daha da fazla diğer köşeye kaymak zorunda kalıyor. Barajın yanına gelen adamı ittirmiyorlar orda atmıyorlar ordan bir mücadele bir sindirme yok rakibe karşı. Adam geliyor barajın yanında duruyor. Kaleci hepten köşeye kayıyor, diğer köşe tamamen boş. Ortalama bir vuruş yapsa gol alacak vuruyor gol oluyor.
Kardeşler, arkadaşlar... Hepimiz bu takımın taraftarıyız. Şota'yı da severiz ama onunla asla olmaz. Yol yakınken vazgeçmeklazım olmayacak duaya amin demekten...
Yahu arkadaş takımda bir tane top oynayan adam var onu mu buldun faturayı kesecek. Adam 10 tane kritik müdahele ile top kaptı hep ileri araya pas attı. Orta sahanın yapamadğını yaptı, takımın en iyisi Douglas'dı. Nasıl izliyorsunuz maçı, sırf şu mesajı gördüm diye yazasım geldi vallahi ayıptır ya.
Geçen hafta gs'ye 4-5 atarızla ilk tokatı yedik bu hafta neyimize güveniyorsak(ya da biz neyi göremiyorsak bu arkadaşların göremediği) yine 4-5 muhabbetleri vardı.
artık görün bazı gerçekleri.
1)İHO çapından beklenmeyecek transferler yapsa da bu kulübün içine etti. Dünyanın parasını harcadı kulübü batma noktasına getirdi ortada sportif başarı olmadığı gibi rezil sonuçlar var. Tüpçü de ünal aysal da aynı yolu izlediler ama en azından kulübü batırırken şampiyonluk sevinci yaşadılar
2)Shota'dan ileride iyi teknik direktör olur mu bilinmez ama ne kayseri ne kasımpaşa deneyimleri bizde teknik direktörlük yapabileceği ışığını vermedi. Neden tercih edildi bimmiyorum ama teknik direkötürlük başarısı seçim kriteri değil bu net.
3)futbol özellikle türkiye'de iyi ortasahalarla kazanılır.yumuşak ortasahası olan takım maç kaAnır belki ama şampiyon o-la-maz. Bunu zorlamayın artık.
4)ersun yenal geçen senenin en istikrarlı adamı mehmet ekici'yi ilk 11'de düşünmüyr diye yerden yere vuruldu. Birşey bilitormuş demekki. Mehmet ekici ne 10 ne 8 . Hangi tarafa koysan aksatıyor. İyi bir alternatif olur ama ilk 11 oynayınca takım kurgusunu bozuyor.
5)yusuf'tan hiç bir halt olmaz
6)yumlu'dan olmaz hadi zorladık diyelim douglas ÿu tandemi olmaz
7)alper&constant sol bek alternatifleri yeterli diyenler yeterli olmadığını görmüşlerdir artık.
8)7 yaşındaki çocuğumu istanbul'da trabzonspor'lu yapmak için çok uğraştım. Ama bu kadar kötü yönetilen bir kulüp olunca ne kadar daha tutabilirim bilmiyorum. İşin daha üÜcü tarafı artık trabOnspor'lu kalması için uğraşmakla ona iyilik mi kötülük mü yaptığıma emin olamayacak noktaya geldim.
bu mağlubiyet hayırlı olur inşallah. Transferle gözüne perde inen seyirciler gerçekleri görür belki.
Kardeşler, arkadaşlar... Hepimiz bu takımın taraftarıyız. Şota'yı da severiz ama onunla asla olmaz. Yol yakınken vazgeçmeklazım olmayacak duaya amin demekten...
Daha ne kadar hoca değiştirmemiz gerekiyor abicim .
Hocayı kolay kolay eleştirmem ama Ersun Yanal, Şotanın yanında Mourinho kalıyor. Çok yazık ettik adama çook. Kaçan balık büyük oldu. Şenol Güneş'te büyük hocaydı onuda yedik mesela
Yorum