Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 6.Hafta | Osmanlıspor 3 - 1 TRABZONSPOR | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Taraftarın parasıyla özel arabaya binersen, ondan sonra taraftarın gözünün içine bakarsın forma alsınlar, maça gelsinler diye. Kimse hurma efendinin mabadi rahat edecek diye para harcamaz. Taraftar Hakkıyla kullanıldığını bilsin cebindeki son kuruşu verşr. Ayrıca kardeşim lafını geri alıyorum.
    ok

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
    Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kesinlike bende dinlendirilmeli diyorum..
      Onur'u bende çok severimmm.Ne adamlığına ne kaleciliğine laf etmem..
      Lakin şu sıra formsuz....
      GS maçında yediği gol..
      Yahu sen kaleciyse çıktığında ordaki adamları devireceksin...

Elendiğimiz avrupa maçı..Var mı böyle bir gol...
      Bugün o nasıl baraj?Adam vurmadan bağırıyordum sağın git diye...6 metre kale bomboş...

Bir de öbür kaleciyi dene...
      Onuru' da yem etme ...
      onurun yedek kalmasının Trabzonspor davasına ters düşeceğine inananlar var
      Türk futbolunun en büyük marka değeri TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Arkadas..Almanya´da Lucien Favre takimi motive edemedigi icin (elindeki kadronun degerini biliyor) istifa ediyor!

Sota gibi elindeki kadroyu bu kadar dengesiz kullaniyor iken, hala takimin basinda öyle mi?
        bence asıl sıkıntı Hoca'da..
        İyi niyetli olduğunu düşünüyorum..
        O yüzden bizde fazla dayanmaz..
        Şu kadronun hakkı bu olmamalı....

Bugün takım yürüyemiyor...
        Adamlar 10 kişi kontraya çıkıyor...Karşılarında 2 tank ağırlığında adam..

Hele Mustaf'yı son 10 dakika orta sahanın biizm tarafımızda hiç göremedim desem yeridir....

Yorum

• İlk olarak DarkBlooD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          2. seçenek mantıklı
          Bencede millet tavuk bacağı,kedi kuyruğu,Eşek dili gömüyor bizde Mustafayı gömeriz

Yorum

• İlk olarak TSunami_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İŞte sıkıntı burada başlıyor zaten....

Yorum

Soru: Mesela hangi şehir? Bu bir duyum mu?
              Nereden alınan bilgi...Paylaşabilirseniz sevinirim?
              Onur´un Istanbul´a pazarlanmak istendigini sagir Sultan bile duydu..Tolga´nin transferinde ses cikarmadigimiz icin hazir kita bekliyordu Eziktas,hemde düsük bir maliyetle..keza Gayse, Onur yesil isik yakmis olsa, Muslera coktan satilmisti
              “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

Onur bu takımda ilk kez yedek kalmıyor. Alakası yok

Yorum

Kerem hırsızın hiç mi suçu yok ?

Yorum

bence asıl sıkıntı Hoca'da..
                    İyi niyetli olduğunu düşünüyorum..
                    O yüzden bizde fazla dayanmaz..
                    Şu kadronun hakkı bu olmamalı....

Bugün takım yürüyemiyor...
                    Adamlar 10 kişi kontraya çıkıyor...Karşılarında 2 tank ağırlığında adam..

Hele Mustaf'yı son 10 dakika orta sahanın biizm tarafımızda hiç göremedim desem yeridir....
                    Hoca iyiniyetlidir,buna birsey demem ama kapasitesi Süper Lig bile degil!
                    Kadromuz gercekten kaliteli ama forma adaletli dagitilmazsa, futbolcularin motivasyonu azalirsa, bu sonuc kacinilmaz!
                    “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

Bunu düşünen bir kişi bulmanızı temenni ediyorum .

Yorum

herkes kendi işine baksa aslında hersey yoluna girer.taraftar da kendi işine bakmalı bence forma satışı bilet satışı falan.ben bayburttan geliyorsam bi zahmet trabzondaki rendaşlar da yanıbaşlarındaki stada gelmeli.avni akerde 14 tane macımız kalmış ki bu maçlarda 35 puan filan toplasak fenamı olur.ya o baskıyı kuramıyorsak rakip hakem üzerinde daha ne işe yararız

Yorum

• İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Onur´un Istanbul´a pazarlanmak istendigini sagir Sultan bile duydu..Tolga´nin transferinde ses cikarmadigimiz icin hazir kita bekliyordu Eziktas,hemde düsük bir maliyetle..keza Gayse, Onur yesil isik yakmis olsa, Muslera coktan satilmisti
                          Belki Onur gitmek istedi...Böyle düşündünüz mü hiç?

İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kerem hırsızın hiç mi suçu yok ?
                          Mutlaka hatalar vardır....

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bunu düşünen bir kişi bulmanızı temenni ediyorum .
                            ilk aklıma gelen kişinin siz olduğunu düşünüyorum

Yorum

sotaya ne yaptıracaksın :-)renkdaş rica etsem profil resmini bi kaç günlüğüne değiştirirmisin bu maglubiyetin üstüne iyi gitmiyor :-)
                              orta alanı boşaltıp forvet alarak karşı takımı baskı alacağını zannediyor kendileri.
                              profil resmi ne alaka?
                              Katranı dövmeyle olur mu şeker ?

Yorum

• Şımarmanın cezası bu oldu. Ben bu maçta Şotanın da hataları olduğunu düşünüyorum.

Onur golde yine hatalı. Bana göre artık yedeğe çekilmeli.

Mehmet Ekici bana göre çok yanlış işler yapıyor. Topu orta sahada alıp gidip tek başına gol atabilecek bir oyuncu değil. Topu bu kadar ayağında tutmasının nedeni nedir anlamış değilim. Tüm topları eziyor.

Yusufa diyecek bir şey bulamıyorum. Bu kadar kötü ve 90 dk sahada.

Adamlar golü atmışlar kapanmışlar bu kapalı takımlara karşı çalım yapabilen bilekleri iyi Özer gibi bir oyuncu kesinlikle oyunda olmalıydı.

Defans oyuncularımız çok formsuzlardı. Yeni transferimiz douglas güven vermiyor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X