İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 6.Hafta | Osmanlıspor 3 - 1 TRABZONSPOR | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
onurun yedek kalmasının Trabzonspor davasına ters düşeceğine inananlar varİlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKesinlike bende dinlendirilmeli diyorum..
Onur'u bende çok severimmm.Ne adamlığına ne kaleciliğine laf etmem..
Lakin şu sıra formsuz....
GS maçında yediği gol..
Yahu sen kaleciyse çıktığında ordaki adamları devireceksin...
Elendiğimiz avrupa maçı..Var mı böyle bir gol...
Bugün o nasıl baraj?Adam vurmadan bağırıyordum sağın git diye...6 metre kale bomboş...
Bir de öbür kaleciyi dene...
Onuru' da yem etme ...Türk futbolunun en büyük marka değeri TRABZONSPOR
Yorum
-
bence asıl sıkıntı Hoca'da..İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadas..Almanya´da Lucien Favre takimi motive edemedigi icin (elindeki kadronun degerini biliyor) istifa ediyor!
Sota gibi elindeki kadroyu bu kadar dengesiz kullaniyor iken, hala takimin basinda öyle mi?
İyi niyetli olduğunu düşünüyorum..
O yüzden bizde fazla dayanmaz..
Şu kadronun hakkı bu olmamalı....
Bugün takım yürüyemiyor...
Adamlar 10 kişi kontraya çıkıyor...Karşılarında 2 tank ağırlığında adam..
Hele Mustaf'yı son 10 dakika orta sahanın biizm tarafımızda hiç göremedim desem yeridir....
Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.
Yorum
-
Bencede millet tavuk bacağı,kedi kuyruğu,Eşek dili gömüyor bizde Mustafayı gömerizİlk olarak DarkBlooD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2. seçenek mantıklı
Yorum
-
İŞte sıkıntı burada başlıyor zaten....İlk olarak TSunami_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleonurun yedek kalmasının Trabzonspor davasına ters düşeceğine inananlar var
Yorum
-
Onur´un Istanbul´a pazarlanmak istendigini sagir Sultan bile duydu..Tolga´nin transferinde ses cikarmadigimiz icin hazir kita bekliyordu Eziktas,hemde düsük bir maliyetle..keza Gayse, Onur yesil isik yakmis olsa, Muslera coktan satilmistiİlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSoru: Mesela hangi şehir? Bu bir duyum mu?
Nereden alınan bilgi...Paylaşabilirseniz sevinirim?“Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "
Eski Kullanici Adi: Fanatik28
Yorum
-
Onur bu takımda ilk kez yedek kalmıyor. Alakası yokİlk olarak TSunami_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleonurun yedek kalmasının Trabzonspor davasına ters düşeceğine inananlar var
Yorum
-
Kerem hırsızın hiç mi suçu yok ?İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİŞte sıkıntı burada başlıyor zaten....
Yorum
-
Hoca iyiniyetlidir,buna birsey demem ama kapasitesi Süper Lig bile degil!İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence asıl sıkıntı Hoca'da..
İyi niyetli olduğunu düşünüyorum..
O yüzden bizde fazla dayanmaz..
Şu kadronun hakkı bu olmamalı....
Bugün takım yürüyemiyor...
Adamlar 10 kişi kontraya çıkıyor...Karşılarında 2 tank ağırlığında adam..
Hele Mustaf'yı son 10 dakika orta sahanın biizm tarafımızda hiç göremedim desem yeridir....
Kadromuz gercekten kaliteli ama forma adaletli dagitilmazsa, futbolcularin motivasyonu azalirsa, bu sonuc kacinilmaz!“Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "
Eski Kullanici Adi: Fanatik28
Yorum
-
Bunu düşünen bir kişi bulmanızı temenni ediyorum .İlk olarak TSunami_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleonurun yedek kalmasının Trabzonspor davasına ters düşeceğine inananlar var
Yorum
-
herkes kendi işine baksa aslında hersey yoluna girer.taraftar da kendi işine bakmalı bence forma satışı bilet satışı falan.ben bayburttan geliyorsam bi zahmet trabzondaki rendaşlar da yanıbaşlarındaki stada gelmeli.avni akerde 14 tane macımız kalmış ki bu maçlarda 35 puan filan toplasak fenamı olur.ya o baskıyı kuramıyorsak rakip hakem üzerinde daha ne işe yararızİlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİŞte sıkıntı burada başlıyor zaten....Türk futbolunun en büyük marka değeri TRABZONSPOR
Yorum
-
Belki Onur gitmek istedi...Böyle düşündünüz mü hiç?İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnur´un Istanbul´a pazarlanmak istendigini sagir Sultan bile duydu..Tolga´nin transferinde ses cikarmadigimiz icin hazir kita bekliyordu Eziktas,hemde düsük bir maliyetle..keza Gayse, Onur yesil isik yakmis olsa, Muslera coktan satilmisti
Mutlaka hatalar vardır....İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKerem hırsızın hiç mi suçu yok ?
Yorum
-
ilk aklıma gelen kişinin siz olduğunu düşünüyorumİlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunu düşünen bir kişi bulmanızı temenni ediyorum .Türk futbolunun en büyük marka değeri TRABZONSPOR
Yorum
-
orta alanı boşaltıp forvet alarak karşı takımı baskı alacağını zannediyor kendileri.İlk olarak TSunami_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesotaya ne yaptıracaksın :-)renkdaş rica etsem profil resmini bi kaç günlüğüne değiştirirmisin bu maglubiyetin üstüne iyi gitmiyor :-)
profil resmi ne alaka?Katranı dövmeyle olur mu şeker ?
Yorum
-
Şımarmanın cezası bu oldu. Ben bu maçta Şotanın da hataları olduğunu düşünüyorum.
Onur golde yine hatalı. Bana göre artık yedeğe çekilmeli.
Mehmet Ekici bana göre çok yanlış işler yapıyor. Topu orta sahada alıp gidip tek başına gol atabilecek bir oyuncu değil. Topu bu kadar ayağında tutmasının nedeni nedir anlamış değilim. Tüm topları eziyor.
Yusufa diyecek bir şey bulamıyorum. Bu kadar kötü ve 90 dk sahada.
Adamlar golü atmışlar kapanmışlar bu kapalı takımlara karşı çalım yapabilen bilekleri iyi Özer gibi bir oyuncu kesinlikle oyunda olmalıydı.
Defans oyuncularımız çok formsuzlardı. Yeni transferimiz douglas güven vermiyor.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum