Mbia başkan iyi topçu , ortada yapısal problemler var, bireysel değil.
Aynı şekilde bu maçın kaderini çizen Onur da değil , lakin herkes kendisine bir günah keçisi bulmuş bacağından asılıyor.
Büyük takım düştüğü yerden kalkabilecek , vakur ve ağırbaşlı camiası ile kendisini belli eder.
Bizde böyle bir şey yok . Hemen panik satışları başlıyor, anında...
Biz normal zamanda kulüp yönetemiyoruz ki kriz zamanında yönetelim.Başkanın çıkıp açıklama yapması lazım
Şota inanılmaz inatçı biri. Mbia yanında genç biri olmadan oynamaz. Okay yoksa Aytaç-Medjani oynar. Yusuf futbol oynayamaz bu takımda. Mehmet-Marin-Erkan bu üçlüyü her hafta oynat yerlerini değiltirme.
Allahım bu kadar iyi ve net bir kadromuz var. Bu şota nasıl göremez. Şapkadan tavşan çıkarma işinize edeyim...
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR
Maaş listesine baktığında 2.5 alan 4 tane oyuncu var zaten.. Bu maaşların ödenememesi normal.. Bu paralar verilirken nası öderiz diye düşünülmedi çünkü.. Hurma kulübün maaşlı çalışanı maaşların nasıl ödeneceği çokta umrundaydı ona al dersen oda alır gelir.. Bu kadar para harcamaya ŞL gruplarına katılması şart bu takımın ki imkansız görünüyor öyle birşey.. Trabzonspor'un bu İho döneminde Parma gibi olmaması şaşırtıcı asıl..
Adamlar 10 kişi 2 kişi ile ilerde atak yapıyorlar ve gol atıyorlar, topa müdahale yapmaktan bile acizsin. Daha ligin 6. haftası yahu bu boşvermişlik nedir Allah aşkına!
Gerçekten inanıyorum artık bu kulüp lanetli bir kulüp.
Şota inanılmaz inatçı biri. Mbia yanında genç biri olmadan oynamaz. Okay yoksa Aytaç-Medjani oynar. Yusuf futbol oynayamaz bu takımda. Mehmet-Marin-Erkan bu üçlüyü her hafta oynat yerlerini değiltirme.
Allahım bu kadar iyi ve net bir kadromuz var. Bu şota nasıl göremez. Şapkadan tavşan çıkarma işinize edeyim...
Her şeye tamam da Yusuf bence takımda en fazla mücadele eden oyunculardan biri... Ha şu var... Ersun Yanal gibi düşünüyorum bu takımın beki olurdu!
Öyle olsaydı böyle olurdu şöyle olsa böyle olurdu TOKADI YEDİK. İNŞAELLAH bu tokat bizi kendimize getirir diyecem ama ciddi bir teknik direktör hataları var her maç. Şota'nın kadro kurması ve oyuncu değişlikleri her maç hatalı. Ve sahadaki herkes isteksiz ve yorgun gibiydi bana göre onuda anlamış değilim.
Hep pozitif düşünmeye çalışırım ama bu hali ile bu takımdan bi cacık olmaz..Geçen hafta daha derli topluydu bu takım.Bu haftaki isteksizlik,ruhsuzluk çok dikkat çekici.Özellikle Mbia uyarılmalı..Cavanda da hakeza..Marin harici bu takımdan bi umudum yok benim..
Kayseri maci 80 dakka tek pozisyon 1 gol osmanli maci rakip 10 kisi 90 dakka tek pozisyon 1 gol 8tas maci 90 dakika 1,5 pozisyon 2 gol ..pozisyona giremiyor takim deplasmanda arkadas bu nedir boyle..
1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Arkadaşlar baş aşağı döndük ve bu takım artık iflah olmaz, bu sene o sene diyenlere uyarım şu bu sene küme gidersek şaşırmayın. Şota ile küme gitmek uzak değil.
Yorum