Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 6.Hafta | Osmanlıspor 3 - 1 TRABZONSPOR | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kadro kalitemiz belli yapılmayan transfeler shotaya fazla güvenmeyin dedik laf yedik bilmiş buradaki sözde forum sahibi teknik direktörlerden

Yorum

• ligin başında tek soru işaretim Şota idi. Maalesef kendini oyunu okuyamıyarak gösteriyor
      SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
      SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• Takim kosmuyor ,pres yok,yanlis futbolcu secimi,Sota 30 dakikada yanlisini anladi Medjani ni isinmaya gönderdi ama?En gec 35 inci dakikada oyuna girmesi gereken Medjani is isten gectikten sonra oyuna sokuld!Bravo Sota.

Yorum

• Bi hevesimiz UEFA vardı ondanda olduk sebebi bu sene şampiyon olmaktı bu iho gerçekten komedi.
          Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• STSL 6.Hafta | Osmanlıspor 3 - 1 TRABZONSPOR | Maç Sonucu

Kıta değiştirip binlerce kilometre yol geldim yalvararak gençlerbirliği taraftar kartı buldum 5 kat fazla para verdim bilet yükledim görevlilere şirinlik yaparak başkasının kartıyla Osmanlı tarafına girdim maç boyunca kendimi yedim helal olsun sorun değil ben Trabzon doğumluyum bu takımı çocuğum gibi seviyorum ama allah aşkına kazanmak için bir nebze hırsınız olsun kardeşim düşündükçe gözlerim doluyor ama bu iş şotayla olmaz

Sent from my iPad using Tapatalk

Yorum

• Tek Şenol Güneş kaldı
              SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
              SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• beşiktaşı yenmemizin bi espirisi kalmadı böyle saçma sapan puanlar veriyoruz evet KADRO KALİTEMİZ KÖTÜ!!! Teknik direktörde iş yok genel olarak.Ersun net kalmalıydı!!! Bu kadar basit!!! Kanat ve adam gibi defanslar alınlaıydı! Mustafa yumlu beye kaldık hala!!! Mbia ile bitmiyor iş dedik!!!

Yorum

• İlk olarak Muhammed Ayaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Daha ne kadar hoca değiştirmemiz gerekiyor abicim .

Tolunay-Mustafa Akçay-Hami-Halilhodzic-Ersun-Şota- ?-?-?
                  Yanlış adamdan doğru sonuç çıkmaz kardeşim. Şota stajyerdir ve bu gece gitmelidir.

Yorum

• Kanat oyunundan acilen vazgeçmemiz lazım elde kanat oynicak meziyette oyuncu yok göbekten delmeyemi calısır orta sahayı kalabalık tutup kontra mı bulmaya çalışır napıyosa yapsın artık ben yusufu falan izlemeye tahammül edemiyorum artık

Yorum

• Geçen hafta yazdıklarımın aynısını başka cümlelerle tekrar yazacağım elimden başka bir şey gelmiyor maalesef. Şota kesinlikle üst düzey hatta süper lig anadolu düzeyi bile antrenör değildir.net. Tamamen Trabzonspor'un eski sevilen futbolcusu olması ve hurmama ile olan ilişkisi dolayısı ile takımın başındadır. Bir yerlere hakkı ile gelmeyen insanlara hayat acımaz, osmanlı tokadını basar. Yol yakınken henüz herşeyimizi kaybetmemişken, yollar ayrılmalı ve kalburüstü bir hoca, muhtemelen yabancı olabilir bu saatten sonra. Kesinlikle bu takım ayağa kalkar. Son yılların en iyi kadrolarından biridir bence. Ama şanssızlık antrenör olmayan şota'ya denk geldi takım. Gel gör ki bu hamleyi bugün yapmayacaklar. Kısa vadede de yapmayacaklar maalesef. Yaptıklarında da iş işten geçmiş olacak. Yazık cidden çok yazık.

Bazen Sevinç Bazen Keder
                      YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• Maçı Shota, M'bia, Cavanda, biraz da Douglas yedi.

Yorum

• İlk olarak Muhammed Ayaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Daha ne kadar hoca değiştirmemiz gerekiyor abicim .

Tolunay-Mustafa Akçay-Hami-Halilhodzic-Ersun-Şota- ?-?-?
                          Yanlış adamdan doğru sonuç çıkmaz kardeşim. Şota stajyerdir ve bu gece gitmelidir.

Yorum

• Akhisar maçında da, galatasaray maçında da, bugün ki osmanlıspor maçında da baş sorumlu Şotadır.Nasıl mı ?

Hatırlayın Akhisarspor maçında skor 1-1 olunca okayı çıkartıp cardozoyu oyuna sokmuştu.Mbia ortada tek kalınca akhisar daha çok üzerimize gelmeye başladı ve öne geçti.Sonra savunmadan aykutu çıkarttı mbiayı stopere çekti karambole bir gol bulduk 1 puanı zor kurtardık.

Geçen hafta galatasaray maçında erkanı oyundan çıkartıyorsun yusufu alıyorsun.İlerde top tutamıyoruz galatasaray atak üstüne atak yapıyor.Onu da kabul ettik özeri çıkartıp kenarda ekici otururken gidip ndoyeyi alıyorsun.hatta ndoyeyi kanada alıyorsun.Solda kafasını bile kaldıramayan yusuf sağda ağır ndoye sonuç yeniliyoruz.Bu kadar saçma değişiklikler olamaz artık belli başlı dersler çıkartmıştır hoca diyoruz ama alakası yok.

Bu haftaya gelelim.Hadi mbia'yı yalnız bıraktın.Akhisar maçından zerre ders almadın okey.Yahu osmanlıspor akın akın geliyor.Yusufu çıkartıp kanatları erkan marin yapıp medjani veya aytaçı oyuna alman gerekirken sen sahada uyuyorsun.Bütün yük mbia'nın üstüne binince rakibi faullerle durdurmaya çalıştı golü yedik.

İkinci yarı artık gol atman gerekiyor rakip 10 kişi.Çıkar yusufu yine çek kanatlara marin erkanı ilerde ndoye cardozo çift forvet oyna.Olay bu kadar basit.Ama yooooook.Şota efendi ne yapıyor.Orta saha sıkıntıdayken ekiciyi çıkartıp ndoye alıyor oyun farka gidiyor.Şotanın yerine reşit akçayı koy inanın bu kadar mantıksız, bu kadar saçma, bu kadar rakibi rahatlatacak değişiklikler yapamaz.

Yazıklar olsun!
                            En son avni tarafından düzenlendi; 26.09.2015, 18:55.

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Buarada ben de sen de dedik hocam Ersun kalmalı dedik transfer dedik mustafayla çok gol yeriz dedik!!! Yetmez dedik al işte çıkıyor şimdi daha haftanın başlarında rezillik başlıyor!!!

Yorum

• Futbolun sahada doğal olarak bir mekaniği var.
                                Bunu kuramazsan , çalıştıramazsan , sahadaki oyuncuların bireysel kapasitesi yetmediği gibi , bu kapasiteyi azami sahaya yansıtılması da mümkün olamıyor.

Orta alanda Okay dışında ekstra olarak öne hamlesi olan atlet ve güçlü "tercihan afrika kökenli" bir merkez oyuncusu olmadığı sürece bu hücum oyuncularının yükünü tek başına Mbia'nın çekmesi çok güç. Orta alanın sağ ve sol dış oyuncularını içeri katetme üzerine dayalı bir oyun şablonu için kullanıyorsan Alper solda sırıtır , Salih ancak küfür işittirir. Buralarda derinliğimiz yok. Yusuf'a alternatif olarak sağ dışta , koşu kanallarını değerlendirecek ve topun ardından koşacak bir alternatif forvetin de yokluğu hocanın tercihlerini kısıtlayan başka bir konu ... Her şeye rağmen eldeki kadronun potansiyeli oldukça iyi. Macera aramadan kadroyu savunma-hücum arası optimum bir dengeye oturtup bir iskelet üzerinde ısrar etmek icap ediyor... Ancak asıl sıkıntı bana kalırsa psikolojik faktörler... Takımın pek çok oyuncusunda bu sıkıntı bariz görünüyor. Puan kaybedildi gitti , artık orasında değiliz , ancak dilerim bazı taşların yerine oturması adına bir olumlu etkisi olur bu günün...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X