Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 6.Hafta | Osmanlıspor 3 - 1 TRABZONSPOR | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• O kadar vasıfsız kanat oyuncuları varki takımda kanat görmek istemiyorum

Yorum

• Şota git abicim....
      SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
      SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• hala soktayim arkadas. ben böyle bir trajedi izlememistim sagolsunlar bunuda tattirdilar bize mübarek gün. üzgünüz.
        burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• Kötü futbolu geçtim, 5 senedir üst üste 2 maç as kadroyla çıkmışlığımız yok, bu adamlar niye zırt bırt sakatlanıp duruyor ? Fizik olarak sapasağlam oyuncular, ne oluyor bunlara ?

Kondüsyoner mi yok, doktor mu ense yapıyor, yanlış teknikler mi uygulanıyor ne oluyor sıkıntı nedir tam olarak ?
          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Mbianın yanında okay yoksa medjaniyi oynatmalıydı hoca. İlerde cardozo yusuf erkan ekici marin geri dönmeyen futbolcular.

Boyle bir 11le hoca kendini yedi zaten. Çok yazık oldu. Kaybedilmemesi gereken bir maçı hocanın malesef kotü kadro seçimi yuzunden kaybettik.

İlk yarıda medjani hamlesi gelseydi çok daha farklı bir maç olurdu.
            "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• İlk olarak Yıldıray Emanet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

O kadar vasıfsız kanat oyuncuları varki takımda kanat görmek istemiyorum

solbeck lazım dedik defans lazımd edik bu mustafayla olmaz kanatlrla olmaz transfer diyip yırttık her yerimizi!!! shotaya laf ettik hala ince hesap yapan arkadaşlar vardı ersun kalmalı dedik oğlu dedik! alın şimdi !!! evet biz futboldan anlamıyoruz anlamadığımız belli!!!

Yorum

• Tolunay mra hami hodzic ersun sota bu hocalarin icinde en umut verici goze hos gelen futbolu oynatan hoca kimdi sizce? Bence hami takimi izlerken icerde disarda oynattigi agrasif futbol umut vericiydi bi isik vardi eldeki o rezil kadroyla ustelik onada sans verilmedi hodzic yanal sotaya verilen imkan ona verilse is yapardi bence yazik oldu..
                1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Transfer yaparsın, paraları saçarsın,
                  Osmanlıspor gelir, 3 tane atar, hevesin kaçar...

Yorum

• hayko cepkinden ölüyorum şarkısını dinliyorum. Tam o kafaya getirdi bu takım.
                    hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• burada bielsa gerets vs çok yazdık. shota kim yahu. ölüyoruz şu takım yüzünden.
                      hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak bkandil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Transfer yaparsın, paraları saçarsın,
                        Osmanlıspor gelir, 3 tane atar, hevesin kaçar...

brocan yaptık ama boşa yaptık kalite a kalite transferler olmadı mbia dışında ndoye de alınmak için alındı zamanında yırtındık gerçek a kalite adam alın diye kanat da yok mustafa defans hala eee tablo ortada

Yorum

• İlk olarak avni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hatırlayın Akhisarspor maçında skor 1-1 olunca okayı çıkartıp cardozoyu oyuna sokmuştu.Mbia ortada tek kalınca akhisar daha çok üzerimize gelmeye başladı ve öne geçti.Sonra savunmadan aykutu çıkarttı mbiayı stopere çekti karambole bir gol bulduk 1 puanı zor kurtardık.
                          Ek olarak Erkan, Özer gibi oyuncular dururken penaltıyı N'Doye'a attırması.

Yorum

• sotayi bende severdim lakin trabzon gibi büyük bir camia büyük bir takim 3 gol yiyemez on kisi kalmis bir takimdan bunun özürü de Kabul edilemez bu takimin millionlarca taraftari var buna haklari yok ....sayet hoca giderse eger benim hoca olarak tek bir favorím var oda : FELIX MAGATH bu hoca gelsin bakin takim nasil kosuyor keske gelse
                            BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• şota yüzsüzü ne zırvalıyacak acaba bu gece bırakıcak mı hoş şimdi olacakları şudur şota istifa edicek bu sefer hurma diyecek o giderse ben yok hooopppppp çapı geçtim yarı çapı bile milimetrelerle ölçülen iho istifaları kabul etmeyecek bu kabus haftalar boyu devam edicek

Yorum

• iho gider ama şota önce gider.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X