Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 5.Hafta | TRABZONSPOR 0-1 galatasaray | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Doldu stat doldu az nefes alın.

Yorum

• İlk olarak Yunus Emre SEYHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      6 'dan az atacağımıza ihtimal vermiyorum

Tahminen 7-8 tane atarız gibi.

O değil de, ilk 20 dakika da maçı koparacağımız için maçın heyecanı kaçacak. 1 hafta maçı bekle, 20 dakika da bitirelim.. olacak iş değil.

Tarihi fark geliyor, hissediyorum
      Avni Aker'de hızlıca 2-0 yaptığımız Fenerbahçe maçı bile 3-2 bitmişti. 3 atsak 2 yeriz.

Yorum

• İlk olarak Uğur Gündüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ben de bu ruh halinden istiyorum . Bu kafa ben de olsa fazladan 10 yıl Yaşar'ım gibime geliyor��
        Yunus Emre SEYHAN Nickli Üyeden Alıntı 6 'dan az atacağımıza ihtimal vermiyorum

Tahminen 7-8 tane atarız gibi.

O değil de, ilk 20 dakika da maçı koparacağımız için maçın heyecanı kaçacak. 1 hafta maçı bekle, 20 dakika da bitirelim.. olacak iş değil.

Tarihi fark geliyor, hissediyorum
        bu düşüncelere akhisar ve kayseri maçlarını izledikten sonramı sahip oldunuz?
        gerçekleri göremezsek başarı gelmez.
        samimi ve gerçekçi olmakta fayda var.

Yorum

• Sezonun ikinci yarısında bosingva sap beke, cavanda sol beke geçerse... Stoper Douglas 'ın yanına hızlı bir stoper ile savunma bölgesi mükemmel olacaktır. İki tane çok iyi bekimiz olur.

Orta alanda Okay mbia bu ligi sürklase edecektir. (Okay üzerine koyar, mbia geri düşmezse)

İleride Ekici, marin, Yusuf, Erkan, özer, sefa ile seçenekli, yetenekli, gelişime açık bir grubumuz var.

Forvet cardozo, ndoye ve deniz

Yedeklerde salih, Aykut, Aytaç, Yumlu, medjani, borcuanu, constant gibi oyuncularımız olur.

Takımımızın havasını bulması, taraftarın olması gereken motivasyonu bulması, hakemlerin ve medyanın da insafa gelmesi (hiç olası görünmüyor) halinde güzel şeyler olur bu takımla.

Bu hafta da GS ye oyun kurma imkanı vermezsek rahat ve eğlenceli bir maç olacak. Yeneceğimizi düşünüyorum.

Ama lütfen hakemle Vs değil, eze eze futbol dersi vere vere yenelim. GS kötü diye değil, biz iyiyiz diye yenelim

wakitsiz
          Bazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...

Yorum

• Bu takımla büyük maçlardan değil garanti gördüğümüz maçlardan çekinmeliyiz. Çok yetenekli ve kaliteli bir kadromuz var ve büyük maçların motivasyonuyla bu enerji patlayıp gidiyor zaten ama herkesin kesin dediği maçlarda takımın bi tarafı kalkıp sürekli saçmalıyorlar. Bu maçı kaybetsekte birşey olmaz ama gidip Gençlerbirliği-Antep-Eskişehir maçlarında puan kaybedersen telafisini yapamazsın çünkü zaten bu maçlar telafi ve ekstra 3 puan maçları.
            #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Rüyamda 3-1 yeniyoduk Cardozo 2 gol atıyodu 1'i penaltıdan.
              Penaltıya kadar gerçekçiydi ama 3 istanbul takımıyla yaptığımız bir maçta penaltı alma ihtimalimiz yok.

Rüya işte.
              10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Trabzon'da olanlar için son çağrı

Futbol takımımıza ilişkin tüm lig ve kupa maçları ile sezon içerisindeki gelişmelerin değerlendirildiği forum bölümüdür...
                www.x.com/zykmda

Yorum

• Cardozo büyük maçlardaki ilk golünü atacak gibi..
                  Erişir menzil-i maksuduna aheste giden..

Yorum

• Stad dolmazsa yazıklar olsun

Yorum

• mad: Allah'ım sabır ver.

Yorum

• Taraftar aldıracak maçı inşallah. Bu kadar sorun etmeyin.
                        - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          mad: Allah'ım sabır ver.

ben varsam o stad dolaaarr
                          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• mustafa yumludan gol beklediğimi bir kez daha yinelemek istiyorum..

Yorum

• Bizim takım formda,gs de formsuz gözüküyor ama yine de etkili silahları var,sneijder gibi bir oyuncu istediği zaman kilidi açabilecek potansiyele sahip.

Takım kendini bilip oynamalı,bu kırılma maçı olabilir.1-0 olsun bizim olsun yeter.Eğer bu maçı alırsak ilk 5 haftada bjk,bursa gibi rakiplerden 3er puan çıkarmış,ilk 5 haftada 1 beraberlik 4 galibiyet almış olarak nispeten daha rahat bir fikstür dönemine gireceğiz.

Rakibin defans hattı bize göre çok zayıf.Ortasahalarında da dirençli oyuncu yok neredeyse,Melo'dan sonra Hakan Balta oynuyor defansif ortasaha mevkilerinde bu onlar için çok büyük bir handikap.Eğer kendimi gibi oynayıp ortasaha üstünlüğünü alırsak bu maçı rahat alırız.Rakipte formda olan oyuncular bir tek Yasin var,bir de sneijder,bu ikisini bir şekilde kilitlememiz lazım.Ondan ileri uç işi çözer zaten

Yorum

• maç günü yaklaşıyor, yarın gsyi tokatlayacağız her türlü.

Ligtv'nin verdiği muhtemel 11:

--------------Onur-------------

Luis---Douglas---22-----Alper

---------M'Bia-----Okay-------

Marin---------Ekici-------Erkan

--------------N'Doye-----------

Alper ve yumlu hariç olabilecek en iyi kadro. Constant ara sıra saçmalasa da fantezi aramaya gerek yok. Constant oynarsa Yasin'i her türlü tutar. Yumlu yerine de daha hareketli ve ölü toplarda daha etkili Medjani oynamalı.

Yorum

Yükleniyor...
                                X