Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 5.Hafta | TRABZONSPOR 0-1 galatasaray | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• gs her nekadar kötü durumda olsa bile yinede dikkat etmek lazim. Burak Sneijder Podolski iyi oyuncular her an skoru degistirebilirler. Erken gol atarlarsa geri dönemeyiz
    HY67...

Yorum

• İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      şu video da sırık olanı fb gs bjk üstüne yazıp diğerine ts yazabilecek varsa hemen yapsın
      süper olur

https://www.youtube.com/watch?v=fazWK9yOpbM

yok mu bu videoya el atacak babayiğit
      bu maçtan önce yaymak lazım değiştirip videoyu
      Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
      İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• Biri şu deniz tarafı kale arkasını uyarsa da fuzuli işlerle meşgul olmasalar maçta.

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          %1 bile kaybedeceğimize dair içimde kırıntı yok.
          Aha da kaybettik...
          "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Aha da kaybettik...

Yorum

Biri şu deniz tarafı kale arkasını uyarsa da fuzuli işlerle meşgul olmasalar maçta.
              Ne gibi fuzuli mesala?

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ne gibi fuzuli mesala?
                Takımı desteklemek yerine rakip futbolculara sövmek gibi.

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ne gibi fuzuli mesala?
                  Ya Allah, Bismillah gibi tezahüratlar yapmak gibi. Kendi gibi düşünmeyenleri dinsiz imansız diye suçlamak gibi. Vs vs.
                  www.x.com/zykmda

Yorum

• Bizi bu maçta zorlayabilecek tek adam Sneijder... Sneijder'i M'Bia-Okay ikilisi iyi marke ederse yüksek tempo yapmadan bile maçı koparabiliriz...
                    "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      GS'nin muhtemel kadrosu:

İlk 11: Muslera, Denayer, Semih, Hakan, Carole, Rodriguez, Bilal, Podolski, Sneijder, Yasin, Burak

Yedekler: Cenk, Sabri, Koray, Jem Paul, Olcan, Sinan, Umut
                      Bu kadroyla çıkarlarsa çok gol yerler, ben olcak süprizi bekliyorum, hatta umut,olcan,yasin,burak. Lan şuraya bak takımın yarısını almış alçaklar.

Yorum

• O değil de galatasaray'ın defans ve orta saha hakikaten çok kötü be.
                        www.x.com/zykmda

Yorum

• Sneijder'e bi Cavanda lazim.
                          Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• Burak her zaman tehdit,bizim savunma da tam ona göre

Yorum

• Okayın Mbia ve bizim için ne derece önemli olduğunu gördük,bana göre as kadroda yapılması gereken tek değişiklik Marini monte etmek olur.Bana göre:
                              Onur-Cavanda-Douglas-Mustafa-Constant-Okay-Mbia-Marin-Mehmet-Erkan-N'Doye 11 ile başlamalıyız.Yusuf bu maç için çok tehlikeli bir silah olacaktır özellike öne geçersek açılan gsye karşı..
                              #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

Takımı desteklemek yerine rakip futbolculara sövmek gibi.
                                İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ya Allah, Bismillah gibi tezahüratlar yapmak gibi. Kendi gibi düşünmeyenleri dinsiz imansız diye suçlamak gibi. Vs vs.
                                Skor 1-0 iken pınarbaşı arma burma laylaylay demek gibi ...
                                "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

Yükleniyor...
                                X