Dostum sadece takımın oluşmaması ile alakalı değil başarısızlık.Hakemlerin bizden çaldığı büyük puanlarda var.Açıkcası benimde bünyem kaldırmıyor ortamı.Maç kazanınca öyle aman aman sevinemiyorum.Kaybedincede çok üzülesim gelmiyor.Bildiğin tiyatro oynanıyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 26. Hafta | Konyaspor 1-0 TRABZONSPOR | MAÇ SONUCU
Daraltma
X
-
Hakem olayına katılıyorum ama laf yine toz kondurmadığın başkana geliyor...
Trabzon'un hakkı ben başkan olduğumda bir daha asla ve asla yenmeyecek diyen adama neler oldu anlayamadım....
ZAMANINDA BOYUNDAN BÜYÜK LAFLAR EDERSE ADAMA SORARLAR İŞTE.....Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir açılışta başkana hakem katliamı mevzusunu söyledim,tff'yi değiştirecez sabırlı olun minvalinde cevap vermişti.
Yorum
-
İlk olarak ilker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHakem olayına katılıyorum ama laf yine toz kondurmadığın başkana geliyor...
Trabzon'un hakkı ben başkan olduğumda bir daha asla ve asla yenmeyecek diyen adama neler oldu anlayamadım....
ZAMANINDA BOYUNDAN BÜYÜK LAFLAR EDERSE ADAMA SORARLAR İŞTE.....Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
İlk olarak aaahmet61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleve bu söylediğine inandın öylemi ? aralıkta kendisi değişmesinde.
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir soru soracam salihe kırmızı kartlık pozisyonda kayan taban giren konyalı ile salihin kafa attığı konyalı aynı futbolcu muydu ?Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Bu arada saldiri yuzunden bu maca da zaman ayiramadik;
Bosingwa stoper oynadikca duran top haric rakip ceza sahasina gitmen nerede ise imkansiz. Futbolcu istatistiklerine gerek yok. Cunku futbolda 2×2=4 etmiyor...BİZE HERYER TRABZON!!!
Bordo Mavİ
Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum