Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 26. Hafta | Konyaspor 1-0 TRABZONSPOR | MAÇ SONUCU

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• STSL 26. Hafta | Konyaspor 1-0 TRABZONSPOR | MAÇ SONUCU

....

Umarım bir başlık açmayı becerebilmişimdir.

...

İlk açtığım maç başlığı hayırlı bir galibiyete vesile olur inşallah
    En son Courage tarafından düzenlendi; 22.03.2015, 18:04.
    Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

5 Nisan 2015 Pazar
    Saat 19:00
    ölümüne trabzon !

Yorum

STSL 26. hafta Torku Konyaspor -Trabzonspor

Cezalı oyuncumuz: Mehmet Ekici

Sarı kart sınırındaki oyuncularımız: Aykut Demir, Essaid Belkalem, Fatih Atik

Rakibin en etkili ismi: Hasan Kabze 7 gol / 1 asist
      Rakibin cezalı oyuncusu: Mehmet Uslu

STSL 26. Hafta | T. Konyaspor - TRABZONSPOR | 05.04.2015 - 19:00
      En son F. Yıldırım tarafından düzenlendi; 22.03.2015, 18:11.

Yorum

Atmosfer açısından zor deplasman. Mehmet Ekici olmadan kazanabilirsek büyük başarı...
        Trabzon bir sevda,
        Trabzonspor bir destan...

Yorum

İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Atmosfer açısından zor deplasman. Mehmet Ekici olmadan kazanabilirsek büyük başarı...
          Yemisim onlarin atmosferi ya ...atmosfer gormesek neyse..yuzde 90ni istanbul yalakasi zaten heriflerin 1 gol bulalim hepsi sinema seyircisi olur..
          1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
          2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
          3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

STSL 26. hafta Torku Konyaspor -Trabzonspor

Yorum

mehmet ekici ye 11 m euro verecek keriz varsa direk satılsın

Yorum

İlk olarak batuhanTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Emenike ye bir o kadar veren keriz varken ,Tabataya hakeza öyle bir zamanlar .....

Ayrıca 11 milyon etmese bile 7 milyon net verilebilir.

StopMatchFixing.Com

Yorum

la oğlum elinizdeki iyileri hep satma peşindesiniz. Sonra ÜFF NİYE ŞAMPİYON OLAMAYRUK.
                  MCMLXVII

Yorum

Başta Yusuf,Belkalem,Yatabare ve bugün sakatlanan Aytaç gibi önemli oyuncuların bu maça yetişme ihtimali kazanmamız adına önemli etken olacak.Özer'in bugünkü insiyatifi Ekici'nin yokluğunu aratmayabilir.

Yorum

İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Emenike ye bir o kadar veren keriz varken ,Tabataya hakeza öyle bir zamanlar .....

Ayrıca 11 milyon etmese bile 7 milyon net verilebilir.
                      hayır ben seneyi düşünerek söyledim açıkcası 11 m euro yabancı sınırının olmadığı bir devirde bir türk oyuncuya teklif varsa direk satılabilir spartak moskova idi sanırsam haberleri çıkmıştı

Yorum

İlk olarak İlkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        la oğlum elinizdeki iyileri hep satma peşindesiniz. Sonra ÜFF NİYE ŞAMPİYON OLAMAYRUK.
                        kesinlikle doğru zaten Cardozo içinde böyle şeyler söylendiğinde tepem atmıştı.İyi olanları çabuk gönderirsek nah başarılı oluruz!

Yukarıda sadece futbolcu fiyatlaması üzerinden bir yorum yaptım.

hayır ben seneyi düşünerek söyledim açıkcası 11 m euro yabancı sınırının olmadığı bir devirde bir türk oyuncuya teklif varsa direk satılabilir spartak moskova idi sanırsam haberleri çıkmıştı

Yabancı sınırlaması yok ama Mehmet kadar iyisini getirebileceğinin garantisi yok ,getirsen uyum sağlarmı onun garantisi yok.

Elimizde bu kadar iyi ve takımı-şehri seven adam varken kaşınmayalım. Onur- Mehmet- Cardozo hatta Bosingwa kesinlikle kalmak zorunda.

StopMatchFixing.Com

Yorum

İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          kesinlikle doğru zaten Cardozo içinde böyle şeyler söylendiğinde tepem atmıştı.İyi olanları çabuk gönderirsek nah başarılı oluruz!

Yukarıda sadece futbolcu fiyatlaması üzerinden bir yorum yaptım.

Yabancı sınırlaması yok ama Mehmet kadar iyisini getirebileceğinin garantisi yok ,getirsen uyum sağlarmı onun garantisi yok.

Elimizde bu kadar iyi ve takımı-şehri seven adam varken kaşınmayalım. Onur- Mehmet- Cardozo hatta Bosingwa kesinlikle kalmak zorunda.
                          Tepkim sana değil hocam. Üstteki arkadaşın mesajıyla böyle itham bulunmaya çalışanlara.
                          MCMLXVII

Yorum

mehmet i abartmaya gerek yok ben böyle her ayağına gelen topa vuran tipleri sevmiyorum senin öncelikli amacın gol pası vermek ben adam akıllı 2 ara pas estetik paslar attığını göremedim tamam şut da at ama ileride türkiye liginin en kaliteli adamı varken bir maçta ayağına 1 kere bile top gelmiyorsa en büyük suç mehmet indir

Yorum

Mehmet ekici seviyesinde bir oyuncu cepte herhalde ki bu kadar rahat satıyorsun?

Bir de mehmet ne kadar kötüyse alan takım "keriz" oluyormuş. Ortada iniesta, yaya toure, xabi alonso var ya mehmet takımda gereksiz tabi...
                              Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X