Uğur Alınmadan önce forumda 1000 kere yazdım ama alındı dinleyen yok ki bizim kadar izledikleri de yoktur, çağdaş atan bile olamaz bu kütük
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 26. Hafta | Konyaspor 1-0 TRABZONSPOR | MAÇ SONUCU
Daraltma
X
-
İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyatabareyi almadı oyuna ahahahhahahahaahaha
bosiyi sağbeke çekemedi
ya abiler benden büyüksünüz şu adamda ne ışık görüyorsunuz
hoca falan değil bu adam
Puta tapar gibi adamlara tapma sevdasından vazgeçemiyorlar!Trabzonspor Başkanı Nasıl Olmalıdır?
-Birilerinin adamı değil,Trabzonspor'un adamı olmalıdır!
Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?
-Hiçbir şey olmasa da korkak olmamalıdır!
Yorum
-
Sol bek için yapacak bişey yok, üçü de defansta birbirinden beter, ama İshak en azından hücumda var, ben onu tercih ederim ama dediğim gibi çok fark yok.
Ama stoperde Uğur tercihini çözemiyorum. Çok kötü, çok çok kötü, hep öyleydi. Aykut neden kesildi anlamıyorum.
Hakeme ise ne desem az. Bi futbol sevgisi bırakmadılar insanda.yattara tribününde maç izlemiş çocuk
Yorum
-
İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülee.şehir de izliyoruz onu da
HEP DESTEK TAM DESTEK
Yorum
-
Yöneticisi berbat, futbolcuları ağzıma bile alınmayacak derecede REzil... Bir camia ancak bu kadar sabotaja uğrar aleni bile bile yok ediliyoruz ihonun başknan olduğu gün yok olma sürecimiz başlamıştı lanet olsun ualn binkere yzübin kere... 100 milyon harcadığın takımda hala nasıl akbaş denen futbolcumsu oynuyor bosi neden stoper niye hiçbir maç orta sahada üstünlkük kuramıyorsun konyaya bile mahkum oynatıyorsun takımı yeter ya bzizi rezil etemeketen usanmadınızmı bir takım kendi parasıyla nasıl kepaze olur tek örneği Trabzonspordur deplasman 2 maç kazanmış büyük takım YERSEEENNNNNNNNNNNNNNNNNN.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum