Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 26. Hafta | Konyaspor 1-0 TRABZONSPOR | MAÇ SONUCU

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 2015-2016 sezonunda hepimizi canlandıracak, üzerimizdeki ölü toprağı kaldıracak, her maçı heyecan dolu, 1 haftalık beklemenin asır gibi geleceği

TRABZONSPOR

izlemek istiyorum.
    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Yorum

• Kötü oynayana prim tanınmamalı diyeceğim ama hepsi paralarını bol bol ve garanti alıyorlar. Başka prim mi tanırlar?
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak BmOaRvDiO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Biraz Özer ve Bosingwa dışında kimin ne yaptığı bellisizdi ama yinede bu maçın vebali günahı Mejdani'ye o pozisyonları atamıyorsan futbolcuyum deme kendine Ersun hacaya gelince dakika 87 olmuş oyuncu değiştiriyor ama farkeden oldumu bilmiyorum giren oyuncuya öyle bir taktik veriyorki sanırsın daha maçın ortası ve takım galib oysa atı alan çoktan gitti oradan biz taraftara gelince artık kasmaya gerek yok bu takım deblasmana gidince 3 puan beklemek hayalcilik olur bırakın dağınık kalsın.
        Özer çok faydalı bir oyuncu, ayağında iyi top tutuyor, çok koşuyor, her yeri dolaşıyor, iyi deplase oluyor

Dk.83 olmuş, WARİS'İ ALIYOR. Soksana daha önce
        82 HELAL PUANLA
        TRABZONSPOR

Yorum

• Medjani 45+1'de o golü atsa şimdi moralle GS maçını bekliyor olacaktık.

Hangi pozisyonu gol yapacaksın kardeşim, saçlarımızı beyazlattınız iyice
          82 HELAL PUANLA
          TRABZONSPOR

Yorum

• Takım 2.yarı oyundan düştü yinede rakibe pozisyon vermedik,atamayana atarlar.her maça 4-5 eksikle gidiyoruz olacak iş değil.tam ön liberoya Aytaç'ı yerleştirdik diyoruz adamı biçiyorlar.ilk yarının en iyileri Belkalem ve Yusuf bir türlü iyileşemedi.cezalısı bilmem nesi bu kadar sıkıntı yaşayan başka bir takım yok.kadro kurulurken defansa bu kadar transfer yerine orta sahaya 1-2 tane adam alınsaydı herşeye rağmen çok farklı yerlerde olurduk.sene sonunda 2 orta saha 1 tane sol bek yabancı kaliteli oyuncu transferiyle 18 kişilik kadromuz şampiyonluk heyecanına ortak olacak seviyeye gelecektir.Medjani,Belkalem bunlar kaliteli yabancı adamlar.hocada artık şu Uğur Demirok saçmalığından vazgeçmeli Aykut'u yeniden tandeme yerleştirmeli.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Takım 2.yarı oyundan düştü yinede rakibe pozisyon vermedik,atamayana atarlar.her maça 4-5 eksikle gidiyoruz olacak iş değil.tam ön liberoya Aytaç'ı yerleştirdik diyoruz adamı biçiyorlar.ilk yarının en iyileri Belkalem ve Yusuf bir türlü iyileşemedi.cezalısı bilmem nesi bu kadar sıkıntı yaşayan başka bir takım yok.kadro kurulurken defansa bu kadar transfer yerine orta sahaya 1-2 tane adam alınsaydı herşeye rağmen çok farklı yerlerde olurduk.sene sonunda 2 orta saha 1 tane sol bek yabancı kaliteli oyuncu transferiyle 18 kişilik kadromuz şampiyonluk heyecanına ortak olacak seviyeye gelecektir.Medjani,Belkalem bunlar kaliteli yabancı adamlar.hocada artık şu Uğur Demirok saçmalığından vazgeçmeli Aykut'u yeniden tandeme yerleştirmeli.
              Uğur DEMİROK bana hala güven vermedi.

Komando Aykut iyi oynarken niye kesidi yahu şu Ersun'u çözemiyorum.
              82 HELAL PUANLA
              TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Uğur DEMİROK bana hala güven vermedi.

Komando Aykut iyi oynarken niye kesidi yahu şu Ersun'u çözemiyorum.
                Vallahi abi bazen Ersun hocayı anlamakta güçlük çekiyorum.gs maçında Aykut oynatılmazsa bu işin altında başka şeyler ararım.

Yorum

• Bu takımı aylardır sefa eksik oynatmasına rağmen 2 hafta öncesine kadar ersun hoca direk 11'de oynatıyordu.

aynı ısrarı niçin musa ve ishak ta göstermedi anlamakta güçlük çekiyorum.

ishak bir hafta ilk 11'de
                  sonraki hafta yedek
                  daha sonraki hafta 18'de değil
                  mesela bu hafat gs maçında büyük bir ihtimalle ilk11'de olacak.

arkadaşlar hatırlayanlar bilir

musa antalyasporda stoperde oynardı.
                  vede çok başarılıydı.
                  bize geldiği günden bugüne kadar bu mevkide hiç denenmedi.
                  bence hiç bir hedefimiz kaldı..
                  ersun hoca musayı uğur un yanında bence denemeli
                  belkide inanılmaz bir performans gösterecek.bellimi olur.

resmi sitemiz biraz önce açıklama yapmış.

resmi dergimiz 125.sayısı çıktı diye
                  kapak resmi içinde şöyle diyor.

YILDIZ oyuncumuz sefa yılmaz

beni güldürüyorlar gerçekten

bu oyuncunun neresi YILDIZ arkadaşlar.

bu oyuncudan toprak sahada binlerce oyuncu var.
                  eğer yıldız sa yıldızlığını gösterecek sahada
                  bonservisine ödenen hakkını verecek sahada
                  aldığı paranın hakkını vermek için gösterecek kendisini sahada
                  *
                  biz sadece geldiği günden beri sahada avare avare dolaşan birini görüyoruz.

Yorum

• STSL 26. Hafta | Konyaspor 1-0 TRABZONSPOR | MAÇ SONUCU

50 puan toplarsak çok büyük başarı olur...

Sent from my iPhone using Tapatalk
                    Oyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...

Yorum

• İlk olarak grigandalf1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ersun hoca ya zaman verelim.Transferlerini yapsın.En mantiklisi bu arkadaşlar.
                      Ya hemşerim hala transfer daha bu takın transfer yapacak parası yuokkkkkkktuuuur iho yaptıg8 rezalet transferlerle takımın en az 3 senesini çalmış ve takımı mahvetmiştir seneye bu anca 6. cılığı oyabilenlen rezillerin alacaklarını bile ödeyip ödeyemeyecek imiz belli değil ne transferi 100 milyon avroluk harcamayla bizi 6. yapacak ya bir 100 milyon daha harcarsa belki 4. sırayı alırız.
                      Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                      O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                      Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                      Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Erkani basimiza bela edenlere hakkimi helal etmiyorum elimizde patlar dedik dinletemedik..o girdikden sonra pozisyonu yok ts nin..olumlu tek hareketi olmadigi gibi..kevin batuma gitti diye kadro disi kaliyorsa bu verdumduymaz adamda kalmalidir derhal..
                        1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                        2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                        3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak ilyskm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          50 puan toplarsak çok büyük başarı olur...

Sent from my iPhone using Tapatalk
                          yenebilecegimiz bir b.kesir gözüküyor onun dışında belki son maç diye kasmazsa sivas deplasmanda mac kazanabileceği izi kesinlikle düşünmüyorum içeride bjk gs ve bursadan beraberlik çıkarabiliriz oda çok zor tahminin 52 puan en fazla bu takımın toplayacağı 5. veya 6. oluruz İHO da İTİNAYLA SIVAMIŞ OLUR....
                          Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                          O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                          Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                          Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Elinde cordozo gibi pivot santrafor var orta yapcak bi adam bosingwa var oda stoper oynuyor..waris sefa bu mac oynamicakda nezaman oynicak aykut neden yedek bosi neden sag bek degil..
                            1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                            2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                            3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Hala lafımdayım...

Kadro iyi kadro değil....

Defansın yok.....

Takım Ekici ve Cardozo'dan ibaret.

Biri olmadı mı görüyoruz....

Kim ne derse desin....

Ersun Hoca'lık bir şey yok bence....

Kadro iyi değil malesef....

Hala Akbaş falan oynuyor yahu şaka gibi....
                              Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Sampiyon olmak istiyosak sahada basariyi getirecek, direk skora etki edecek en az 5 oyuncun olmali. Bizim en buyuk sorunumuz bu. Hep 1-2 oyuncunun ayagina bakiyoruz
                                Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                                Elazığ'lı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X