8 maçtan 0 (sıfır) puan alacaz,bundan önceki haftalarda aldığımız gibi!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 26. Hafta | Konyaspor 1-0 TRABZONSPOR | MAÇ SONUCU
Daraltma
X
-
İlk olarak UĞUR DURTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu takımı aylardır sefa eksik oynatmasına rağmen 2 hafta öncesine kadar ersun hoca direk 11'de oynatıyordu.
aynı ısrarı niçin musa ve ishak ta göstermedi anlamakta güçlük çekiyorum.
ishak bir hafta ilk 11'de
sonraki hafta yedek
daha sonraki hafta 18'de değil
mesela bu hafat gs maçında büyük bir ihtimalle ilk11'de olacak.
arkadaşlar hatırlayanlar bilir
musa antalyasporda stoperde oynardı.
vede çok başarılıydı.
bize geldiği günden bugüne kadar bu mevkide hiç denenmedi.
bence hiç bir hedefimiz kaldı..
ersun hoca musayı uğur un yanında bence denemeli
belkide inanılmaz bir performans gösterecek.bellimi olur.
resmi sitemiz biraz önce açıklama yapmış.
resmi dergimiz 125.sayısı çıktı diye
kapak resmi içinde şöyle diyor.
YILDIZ oyuncumuz sefa yılmaz
beni güldürüyorlar gerçekten
bu oyuncunun neresi YILDIZ arkadaşlar.
bu oyuncudan toprak sahada binlerce oyuncu var.
eğer yıldız sa yıldızlığını gösterecek sahada
bonservisine ödenen hakkını verecek sahada
aldığı paranın hakkını vermek için gösterecek kendisini sahada
*
biz sadece geldiği günden beri sahada avare avare dolaşan birini görüyoruz.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErkani basimiza bela edenlere hakkimi helal etmiyorum elimizde patlar dedik dinletemedik..o girdikden sonra pozisyonu yok ts nin..olumlu tek hareketi olmadigi gibi..kevin batuma gitti diye kadro disi kaliyorsa bu verdumduymaz adamda kalmalidir derhal..Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
İlk olarak ilker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHala lafımdayım...
Kadro iyi kadro değil....
Defansın yok.....
Takım Ekici ve Cardozo'dan ibaret.
Biri olmadı mı görüyoruz....
Kim ne derse desin....
Ersun Hoca'lık bir şey yok bence....
Kadro iyi değil malesef....
Hala Akbaş falan oynuyor yahu şaka gibi....Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
Yorum
-
Bu kadro iyi bir kadrodur.Sadece 2-3 nokta takviye ister.şuanda bile Her halükarda 70-75 arası puan toplayabilirdik bunak vahidin fantazileri yüzünden en az 10 puanımız gitti.Her takımın kilit adamları vardır örneğin bizde Ekici,gs'de Sneijder,bjk'de G.Töre gibi. Bu oyuncular kötü formunda yada o gün sahada yoksa takımın gücü büyük oranda düşüş gösterir. Hani demek istediğim sadece bizle alâkalı bir durum değil bireysellik.Bu durumuda her fırsatta temcit pilavı gibi sunmanın alemi yok.
Yorum
-
Ekici cardozo salih özer belkalem aykut ve yusuf hariç alayı defolup gidebilir ama bizden başka bu kadar parayı verecek iyi aile evladı varmı dünya üzerinde bu adamlara...Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
Yorum
-
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnıl gibi joker admı gönderen sığır akbası ne Fışkı yemeye sakladı ve de soneriArafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu kadro iyi bir kadrodur.Sadece 2-3 nokta takviye ister.şuanda bile Her halükarda 70-75 arası puan toplayabilirdik bunak vahidin fantazileri yüzünden en az 10 puanımız gitti.Her takımın kilit adamları vardır örneğin bizde Ekici,gs'de Sneijder,bjk'de G.Töre gibi. Bu oyuncular kötü formunda yada o gün sahada yoksa takımın gücü büyük oranda düşüş gösterir. Hani demek istediğim sadece bizle alâkalı bir durum değil bireysellik.Bu durumuda her fırsatta temcit pilavı gibi sunmanın alemi yok.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
Yorum
-
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor konyaya yenilemez kardeşim karabuge g.antene bilmem sivasa eğeryenilyorsan seni oyuncu grubunda sıkıntı var çok büyük sıkıntı ya koca Trabzonspor 26 haftada deplasmanda 2 mac kazanabilmiş sen iyi takımız var diyorsun bunun izahati var mıdır????
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMedjani,Yusuf,Özer,Belkalem hatta Sefa'nın bile önemli katkıları oldu skor anlamında.İlker senin mantaliteyle gidersek bjk'li Gökhan Töre'nin 4 gol 4 asisti var Sefa'nın 6 gol 4 asisti var Sefa Gökhan'dan daha yararlı hemi.
Göz var nizam var....
Bir takımı he rne olurs aolsun,deplasmanda 2 galibiyet almasının hiç bir açıklaması yok...
He içeride iyiyiz...
Buna da şükür ama hatırlarsan daha kadro ilk kurulduğu zamanlarda da içinme yatmamıştı bu kadro....
Çok kopuk,bölük pörçük....
Güven vermiyor....
He,diyeceksin ki takım olamadık...
Evet zaten sorun bu.
Bu zamana kadar takım olabilmeliydik....
Sezon bitti neredeyse....
Neyse,zaten ben artık bıraktım futbol işlerini,kafa yormuyorum...
BMN de olmazsa takip b,le etmeyeceğim o kadar soğudum ve sıkıldım....
Trabzonspor camiası bu ülkenin kukla siyasetinin elinde kalmaya devam ettiği sürece de ilgilenmeyi düşünmüyorum açıkçası....Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum