Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fenerbahçe 2 - 2 Trabzonspor (32. Hafta)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ulan gökdeniz fenere giderse kizmiyacagim ona bu taraftar onu hak etmiyor kardesim
    Nedense ARTIK bende kızmam ! Hani taraftar ? Onlar taraftar mı ?

Allahım Yüce Rabbim Ne olur Gökdeniz gitsin bu takımdan !

Elin fenerlisi top ona geldiğinde " indirrrinnn onuuuu" diye yanımda yırtınıyor ! Ama biz o adama demedik şey bırak mıyorz ...
    Bravo ...........
    Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

• İlk olarak assasin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bu sene takımın en iyi ve en istikrarlı iki oyuncusu hüseyin ve gökdeniz iken bu forumlarda hala bu iki oyuncuya laf söyleyenlerin futbol bilgilerinden "kimse kusura bakmasın" şüphe ederim.hatta bence hüseyin bu sene özellikle ligin ikinci yarısında takımın en iyisiydi.
      bu iki adama laf atanlar nuri albayrak,ziya doğan ve "bir takım" futbolcular hakkında neden susuyorlar?
      Ben bu adamların futbol bilgisinden değil de taraftarlıkalrından şüphe ediyorum.
      Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

• dışarda fenerliler deli gibi şsmpiyonluğu kutluyolar sanki alınların teriyle kazanmışlar gibi şampiyonluğu. bi de demiyolarmı biz bunu hakettik çok çalıştık diye.allahın zavalıları. böyle takımı şu ligde görmekten adını duymaktan tiskiniyorum.
        Football İs My Life

Yorum

• İlk olarak cemilsezgin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          albayran istifa edecene inanırımda buna inanmam işte
          O zaman bi şekilde maçı tekrar izle olur mu... Gerçi bazen gözlerde görmek istemiyor, kafa bir şeye takılı olmasın.

Yorum

• hayat ne enteresan yaa.. usaklar bence birakin tartismayi , birlik olmamiz lazim,, bizi kumeye yollamak iusteyen bursa önumuzdeki hafta bize geliyo...bundan 10 hafta önce rakiplerimiz trabzon kumeye diye bagriyordu,resmen alay konusu olmustuk.ama simdi 4.siraya demir attik sanirim allahin izniyle.Fener maci falan gecti artik...birakin da su Bursa yi ezmenin keyfini cikartalim onumuzdeki hafta.sonra ister hasan kasaplik yapsin gene ister ceyhun sahada dolassin.biz nereden nereye geldik....yapmayin gozunuzu seveyim
            I Walk Alone

Yorum

• Gökdenize satilmis diyen benim icin fenerlinin en alasidir
              "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• ya gökdenize nasıl kabahat bulunuyo anlamıyorum. takımın en iyilerindendi. 2. yarıdaki yavaşlama takım halinde oldu. onları uyarması gereken hocaydı.
                2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                Gerçek budur. ☆

Yorum

• taraftarlığı karıştırmasak.çünkü buradaki herkes en az senin benim kadar trabzonsporlu.umarım yanlış anlamazsın beni
                  hiç kimse TRABZONSPOR'dan daha büyük olamaz. Bir futbolcu için kulüp yönetimine kin kusan bence taraftar olamaz.

Yorum

• gokdenizin degerini bilmiyo ya bu tarafatar gokdenizinyerinde olsam giderdim
                    Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak muchtar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      yattara gokdeniz kaleci huseyin celaleddin vesayle
                      sen burda iyilerimi sayıyosun kötülerimi kardeşim eger sen kötüleri sayıyossan senden şüpe ederim ben
                      GÖZLERİNDEKİ KARADENİZDE BOGULMAK İSTİYODUM AMA OLMADI BİZE DÜŞEN GÖZLERİNDE DEGİL YOKLUGUNDA KAYBOLMAK MIŞ

Yorum

• Yardımcı hakem 2 yanlış bayrakla bana göre kesinlikle 2 golümüzü yedi. Zira kaleciyle karşı karşıya kalacak oyuncu Umut'tu. Gökdeniz olsa bu kadar net konuşamazdım ama Umut kaçırmazdı bunları. Ayrıca Ümit Özat düşürmese Deniz Umut'a yetişemezdi veya o düşürmek zorunda kalırdı. Bir kırmızı kart da orada gitti haybeye. Böylece ilk yara 4-1 ve Fb 10 kişi olacaktı. 2. yarıda hakemin tek hatası penaltı yaptıran Hüseyin'i 2. sarı veya bariz gol şansı direkt kırmızıdan atmamasıydı.
                        Maçın teknik-taktiğine girmeyelim hiç. Ceyhun kötü oynamış olabilir ama şunu anlamalıyız biz bu maçtan:
                        KAZANSAK DA KAYBETSEK DE PEK BİRŞEY FARK ETMEYECEK BİR MAÇTA BİLE ZİYA DOĞAN RAKİBİ GÖZÜNDE BÜYÜTMÜŞ VE ÜST ÜSTE KAZANAN KADROYU BOZMUŞ RAKİBE GÖRE KADRO KURMUŞTUR. HANİ KAZANAN TAKIM BOZULMAZDI HOCA? KORKUNDAN YİNE 3 ÖNLİBEROYA DÖNDÜN BE ADAM YENİLSEN NE OLACAK YAHU YENİLSEN NE OLACAK???

Bu arada BURSASPOR'u kendi adıma tebrik ediyorum (Forumda Bursaspor düşmanı çok arkadaş var ama kusura bakmasınlar) Biz 96'dan beri Fb'den intikam alacağız deyip duruyoruz adamlar 1 sene sonra Beşiktaş'tan aldılar hınçlarını! Gs enayilik yapmasa belki Bjk'yi şampiyonlar liginden de edeceklerdi bu sonuçla!
                        #7 King of Kings

Yorum

• İlk olarak ilkerfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          kardeş haklısın adamı küstürdü ama bir futbolcuda hırs olur.bende amatör futbolcuydum artık değilim.hoca seni yedekte tutuyorsa insan içinde hırs yapar,küsmez profesyonellik budur.yedekten oyuna girdiğin zaman hocaya inat olsun diye hırsla oynarsın.peki ceyhun ne yaptı bugün aldığı topu öldürdü,gökdeniz paraladı kendini isyan etti niye?öyle toplar öldürdüki bu maç 4-1 biterdi yenerdik.
                          sende haklisn kardesim ne diyeyim ama herkesin psikolojisi bir olmuyo iste,bazi futbolcular bu durumlarda hirs degil,inat yapiyo.ceyhun da öyle sanirim..
                          I Walk Alone

Yorum

• Birisi hızını alamayıp Tolga'ya lâf atmış. Adam daha ne yapsın? İki golde de hatâsı yoktu.
                            Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

• İlk olarak gurcuayhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ya tamam çok üzgünüz buda bizi yanlış yazmaya itebilir ama ithamlar hiç yakışmıyor kötü değildik aslında fb den daha iyidik evet laubali oynadık bazen evet Gökdeniz ikinci yaı biraz durdu evet oynumuz bozuldu sonradan ama bunu başka yönlere çekipte yok Gökdeniz maçı sattı demek olmayacak laflar etmek nasıl bir Trabzonsporluluk hepimiz aynı amaç aynı sevgi için burdayız elbette farklı fikirlerle tartışacağız ama mutlaka biryerde buluşacağız çünkü aşkımız Trabzonspor yeterki dönüşü olmayan laflar etmeyelim tsukru kardeşim sanada kırıcı olduysam özür dilerim hepimiz üzüntüden yanlış şeyler yapıyoruz ama neolursunuz futbolcularımızı maç sattı diye suçlamayalım kötü oynadılar diye eletirelim tabiki ama bu ithamlar yakışmıyor fb defansını ipe dizende Gökdenizdi kötü oynamasına rağmen Yattarya asisti yapanda Ceyhun, lütfen sağduyu
                              helal olsun arkdasım ozet bu...
                              bir SEVDADIR trabzon.......

Yorum

• ...

İlk olarak forever61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ya gökdenize nasıl kabahat bulunuyo anlamıyorum. takımın en iyilerindendi. 2. yarıdaki yavaşlama takım halinde oldu. onları uyarması gereken hocaydı.
                                bir eksikle doğru tespit yapmışsın...
                                ziya onları uyaramaz zaten skora yatın diye taktiği weren o
                                McLas was Here

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X