iddia ediyorum bu takım bu kafayla şampiyon olamaz bu kafayla en fazla belki şampiyonlar ligine katılır.. artık bu kafanın degişmesi lazım
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fenerbahçe 2 - 2 Trabzonspor (32. Hafta)
Daraltma
X
-
...
yazımı iice anlamadan cewap yazmasan ii olurİlk olarak cemilsezgin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene diyon ya sen ceyhunu savunuyon burda gökdeniz tartışılıyosa ondan daha fazla ceyhun tartışılmalı cehununyaptı bir olumlu hareketi gördünmü konuşma boşuna
veyhunu savunmuyom
adamın kumaşı bu diyorum
böle olacağüı belliydi yani..bunu düşünerek alsaydınız
öyle karambole adam alırsanız sonuç bu
bakınız çağdaş,aymanMcLas was Here
Yorum
-
renktaşlar elinde geçen sene ilk yarıdaki 2-2 biten maçın görüntüleri olan var mı varsa özelden irtibata geçsin.hakemler üzerine bir kilp projem var.Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
-
benim anlamadığım maç 2-1 bizim adamlar sanki ezikbahçenin sahasına girmemek için elinden geleni yapıyorlar?tamam fb liler top oynamıyordu kulakları radyolardaydı da bizmkilere ne oldu?maç fırtına gibi geçmesi gerekirken bir anda hazırlık maçına döndü.sonra klasik bir penaltı verildi olmadı fb lilere zorla gol attırdık.KADER BİZİ 61 KENARA
Yorum
-
yaceyhunun ne pislik oldunu bilmiyormusunuz savunmayın şu adamı yaİlk olarak I_Walk_Alone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabii ceyhunu adam klusturdu... bak bende amatör futbolcuyum , bu futbolculuk psikolojisidir sen adam gibi oynarsin ama hoca seni neoldugu belirsiz sebeplerle hemde hayati maclarda kenarda oturturursa sende küsersin..ceyhuna laf yok... ziya yahudi gibi adammGÖZLERİNDEKİ KARADENİZDE BOGULMAK İSTİYODUM AMA OLMADI BİZE DÜŞEN GÖZLERİNDE DEGİL YOKLUGUNDA KAYBOLMAK MIŞ
Yorum
-
ya aymana gokdenize nasil salliosunuz anlamiyorum...herifler formayi sirilsiklam edercesine didindiler.yapmayin etmeyin 2-2 bitti 6-0 yenilmedik.2-1 ondeydik son dakikada attilar biz kacirdik onlar degil..Nedir bu yaa
ben baska bi mac mi izledim tobe tobe...
Yorum
-
bakinnn Hasan kasap i haric bu takimda bugun ku mac icin hic bir futbolcuyu elestirmeye kimsenin hakki.yok ben tam bir anti hüseyinciydim.ama bugun gercekten gözlerimi yasarrti ,adam ruhuyla mucadele etti.kaldiki hasan haric hepsi öyleydiler...
kimse nedense verilen 3 ofsayt i görmüyor konusmuyor? yapmayin Usaklar yaaa , ezikler icin kendi futbolcularimizi yerden yere vurmayalim.. Hasan hariccccI Walk Alone
Yorum
-
bizde bişey demiyoruz ki, ziyanın elinden gelen bu takımın hedeflerine yetmiyor, yetmiyecek de.İlk olarak forza61ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKİMSEE ziya doğana laf atmasın yawww yapmayınn......insafsız elestırı yapmayın.... adam ne yapsın ya elınden gelenı yapıyo adam..
Yorum
-
ne varmış çagdaşla aymanda nesini bagenmiyonİlk olarak McLas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyazımı iice anlamadan cewap yazmasan ii olur
veyhunu savunmuyom
adamın kumaşı bu diyorum
böle olacağüı belliydi yani..bunu düşünerek alsaydınız
öyle karambole adam alırsanız sonuç bu
bakınız çağdaş,aymanGÖZLERİNDEKİ KARADENİZDE BOGULMAK İSTİYODUM AMA OLMADI BİZE DÜŞEN GÖZLERİNDE DEGİL YOKLUGUNDA KAYBOLMAK MIŞ
Yorum
-
...
sen beğeniyosan diyecek bişeyim yok..herşeyin bakış açısı ayrı ama..İlk olarak cemilsezgin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene varmış çagdaşla aymanda nesini bagenmiyon
bu maçda çağdaş ile aymanı beğenene şaşarım doğrusu...McLas was Here
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum