Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fenerbahçe 2 - 2 Trabzonspor (32. Hafta)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• gökdeniz bu takımın her şeyi abi daha ne yapcaktı takımda ona ayak uyduran yoktu ki
    Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
    As Roma
    Francesco Totti "10"
    Twitter:cemtotti61

Yorum

• arkadaşlar foruma şimdi girdim ve anladığım kadarıyla gökdenize yüklenen arkadaşlar varmış. sattı gibi laflar ediyorlarmış. onlara söylenecek tek laf : allahınızdan bulun bizden bişey beklemeyin...

Yorum

• Arkadaşlar şu iyi oynadı şu kötü oynadı diye birbirimizle tartışmanın bir anlamı yok.Aslında bu maç için değil genel olarak takımızdaki futbolcuların sezon içerisindeki form ve durumlara bakarak yorum yapmalıyız görüşündeyim.
        KADER BİZİ 61 KENARA

Yorum

• bu hakemler varken istediğin kadar iyi takım ol istediğin kadar iyi top oyna hiçbir faydası yok ..

federasyon bu kadar kızan hakkını yediğini düşünen fenerin açında yaptıklarına bir bakın.. demekki bize yapılanlar fenere yapılsa ortalık yıkılacak..

takımın prestijini düşüren, takım haklarını savunamayan, elini masaya vuramayan bu aciz yönetimi şiddetle kınıyorum ..

hacıosmanoğlu savunmaya devam etsin haluk ulusoyu yazıklar olsun trabzonu bu hale getirenlere yazıklar olsun kanser ettiler milleti

Yorum

• İlk olarak steelturkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            dışarda fenerliler deli gibi şampiyonluğu kutluyolar sanki alınların teriyle kazanmışlar gibi şampiyonluğu. bi de demiyolarmı biz bunu hakettik çok çalıştık diye.allahın zavalıları. böyle takımı şu ligde görmekten adını duymaktan tiskiniyorum.
            ee baya mücadele ettiler bu şampiyonluk için. inanmayan baksın
            Spor toto süper lig, Ptt 1. lig, 2. lig ve 3. lig takımlarına ilişkin maçların ve gelişmelerin değerlendirildiği forum bölümüdür...
            2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
            Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak assasin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              taraftarlığı karıştırmasak.çünkü buradaki herkes en az senin benim kadar trabzonsporlu.umarım yanlış anlamazsın beni
              benim icin degildir...
              "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak cemilsezgin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                sen burda iyilerimi sayıyosun kötülerimi kardeşim eger sen kötüleri sayıyossan senden şüpe ederim ben
                yok abi ben iyileri saydim celaledin den supheliyim
                Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• hüseyin bugün gerçekten ama gerçekten iyiydi hakkını verelim. ( Her ne kadar Hüseyin'i bu takımda görmek istemesem de)

maçın en iyisi gökdenizdi, onu tebrik etmek gerekir.

çağdaş ve hasan oyuna katkısı en az olan iki futbolcuydu..

ferhat belki de en iyi maçını çıkardı ama kalitesi bu yahu...

ceyhun çok çabalamadı sanki.. ama topu ayağında tutması atak yememizi engelledi...

üzgünüz yenemedik ama takımı bu maç beğendim

Yorum

• gökdeniz e laf atanlara bi örnek
                    ikinci yarıda ayman müsait pozisyonda topu tam uzaklaştıramadan topu taca attı..bu pozisyonda topu uzaklaştıramadı diye gökdenizin aymana bağırışından ben korktum be...
                    McLas was Here

Yorum

• gökdeniz e laf atanlar bizden değildir
                      GOKDENİZ KARADENİZ

---------61---------

Yorum

• İlk olarak kuTaDgU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        hüseyin bugün gerçekten ama gerçekten iyiydi hakkını verelim. ( Her ne kadar Hüseyin'i bu takımda görmek istemesem de)

maçın en iyisi gökdenizdi, onu tebrik etmek gerekir.

çağdaş ve hasan oyuna katkısı en az olan iki futbolcuydu..

ferhat belki de en iyi maçını çıkardı ama kalitesi bu yahu...

ceyhun çok çabalamadı sanki.. ama topu ayağında tutması atak yememizi engelledi...

üzgünüz yenemedik ama takımı bu maç beğendim
                        seni tebrikediyorum arkadasim en guzel yorumu sen yaptin.bukadar yaaa birde ofsayt bayraklarinida ben ekliyeyim..ya allah asikan arkadaslar bu Ezikler simdiye kadar hangi sampiyonlugunu sahibeli almadi bana söyleyin...
                        I Walk Alone

Yorum

• Kadıköyde kıyamet kopuyor arkadaşlar biri ışınlasın beni buradan
                          ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• Yav şu şampiyonluk mutluluğunu yaşamak bize nasip olmayacakmı ne güzel duygudur o ya sabaha kadar ağlamak sevinçten ulan hayal bile edemiyorum o sevinci kalbim kaldırırmı bilmiyorum
                            KADER BEYAZ KAGIDA SÜTLE YAZILMIS YAZI ELINDEYSE BEYAZDAN GELDE SIYIR BEYAZI
                            Necip Fazıl Kısakürek

Yorum

• F.b şampiyon olmuş burda millet birbirini yiyor Ne bekliyordunuz? Sağlı sollu ataklarla rakibi yarı sahasına hapseden ve ezen bi takım mı ?Bu anlayışla çok bekleriz Maç boyunca işkence çektik be! hücumda etkili silahlarımız var kontraatak takımıyız güya!Hücum yapamıyoruz Defans yapamıyoruz Kontra yapamıyoruz Ne yapıyoruz biz İyi mücadele ediyoruz ya daha ne istiyorsun ki ? Ligi 4 .bitirir ordan Uefaya gideriz Her alandaki anlayış değişikliğiyle eli ayağı düzgün bi takım oluruz inşaallah seneye!!!

Yorum

• Tolga tek kelimeyle mükemmeldi...

Hakemler 2-2 Trabzonspor
                                Düşün mü, konuş mu, sus mu, unut mu ?
                                **Latocan**

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X