gökdeniz bu takımın her şeyi abi daha ne yapcaktı takımda ona ayak uyduran yoktu ki
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fenerbahçe 2 - 2 Trabzonspor (32. Hafta)
Daraltma
X
-
Arkadaşlar şu iyi oynadı şu kötü oynadı diye birbirimizle tartışmanın bir anlamı yok.Aslında bu maç için değil genel olarak takımızdaki futbolcuların sezon içerisindeki form ve durumlara bakarak yorum yapmalıyız görüşündeyim.KADER BİZİ 61 KENARA
Yorum
-
bu hakemler varken istediğin kadar iyi takım ol istediğin kadar iyi top oyna hiçbir faydası yok ..
federasyon bu kadar kızan hakkını yediğini düşünen fenerin açında yaptıklarına bir bakın.. demekki bize yapılanlar fenere yapılsa ortalık yıkılacak..
takımın prestijini düşüren, takım haklarını savunamayan, elini masaya vuramayan bu aciz yönetimi şiddetle kınıyorum ..
hacıosmanoğlu savunmaya devam etsin haluk ulusoyu yazıklar olsun trabzonu bu hale getirenlere yazıklar olsun kanser ettiler milleti
Yorum
-
ee baya mücadele ettiler bu şampiyonluk için. inanmayan baksınİlk olarak steelturkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledışarda fenerliler deli gibi şampiyonluğu kutluyolar sanki alınların teriyle kazanmışlar gibi şampiyonluğu. bi de demiyolarmı biz bunu hakettik çok çalıştık diye.allahın zavalıları. böyle takımı şu ligde görmekten adını duymaktan tiskiniyorum.
2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
benim icin degildir...İlk olarak assasin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületaraftarlığı karıştırmasak.çünkü buradaki herkes en az senin benim kadar trabzonsporlu.umarım yanlış anlamazsın beni"CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
yok abi ben iyileri saydim celaledin den supheliyimİlk olarak cemilsezgin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesen burda iyilerimi sayıyosun kötülerimi kardeşim eger sen kötüleri sayıyossan senden şüpe ederim benGitme demek cok da Zor olmamali
Yorum
-
KUTADGU
hüseyin bugün gerçekten ama gerçekten iyiydi hakkını verelim. ( Her ne kadar Hüseyin'i bu takımda görmek istemesem de)
maçın en iyisi gökdenizdi, onu tebrik etmek gerekir.
çağdaş ve hasan oyuna katkısı en az olan iki futbolcuydu..
ferhat belki de en iyi maçını çıkardı ama kalitesi bu yahu...
ceyhun çok çabalamadı sanki.. ama topu ayağında tutması atak yememizi engelledi...
üzgünüz yenemedik ama takımı bu maç beğendim
Yorum
-
İlk olarak kuTaDgU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehüseyin bugün gerçekten ama gerçekten iyiydi hakkını verelim. ( Her ne kadar Hüseyin'i bu takımda görmek istemesem de)
maçın en iyisi gökdenizdi, onu tebrik etmek gerekir.
çağdaş ve hasan oyuna katkısı en az olan iki futbolcuydu..
ferhat belki de en iyi maçını çıkardı ama kalitesi bu yahu...
ceyhun çok çabalamadı sanki.. ama topu ayağında tutması atak yememizi engelledi...
üzgünüz yenemedik ama takımı bu maç beğendim
seni tebrikediyorum arkadasim en guzel yorumu sen yaptin.bukadar yaaa birde ofsayt bayraklarinida ben ekliyeyim..ya allah asikan arkadaslar bu Ezikler simdiye kadar hangi sampiyonlugunu sahibeli almadi bana söyleyin...
I Walk Alone
Yorum
-
F.b şampiyon olmuş burda millet birbirini yiyor Ne bekliyordunuz? Sağlı sollu ataklarla rakibi yarı sahasına hapseden ve ezen bi takım mı ?Bu anlayışla çok bekleriz Maç boyunca işkence çektik be! hücumda etkili silahlarımız var kontraatak takımıyız güya!Hücum yapamıyoruz Defans yapamıyoruz Kontra yapamıyoruz Ne yapıyoruz biz İyi mücadele ediyoruz ya daha ne istiyorsun ki ? Ligi 4 .bitirir ordan Uefaya gideriz Her alandaki anlayış değişikliğiyle eli ayağı düzgün bi takım oluruz inşaallah seneye!!!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum