Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fenerbahçe 2 - 2 Trabzonspor (32. Hafta)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• iddia ediyorum bu takım bu kafayla şampiyon olamaz bu kafayla en fazla belki şampiyonlar ligine katılır.. artık bu kafanın degişmesi lazım
    Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

• ...

İlk olarak cemilsezgin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ne diyon ya sen ceyhunu savunuyon burda gökdeniz tartışılıyosa ondan daha fazla ceyhun tartışılmalı cehununyaptı bir olumlu hareketi gördünmü konuşma boşuna
      yazımı iice anlamadan cewap yazmasan ii olur
      veyhunu savunmuyom
      adamın kumaşı bu diyorum
      böle olacağüı belliydi yani..bunu düşünerek alsaydınız
      öyle karambole adam alırsanız sonuç bu
      bakınız çağdaş,ayman
      McLas was Here

Yorum

• renktaşlar elinde geçen sene ilk yarıdaki 2-2 biten maçın görüntüleri olan var mı varsa özelden irtibata geçsin.hakemler üzerine bir kilp projem var.
        Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
        Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• benim anlamadığım maç 2-1 bizim adamlar sanki ezikbahçenin sahasına girmemek için elinden geleni yapıyorlar?tamam fb liler top oynamıyordu kulakları radyolardaydı da bizmkilere ne oldu?maç fırtına gibi geçmesi gerekirken bir anda hazırlık maçına döndü.sonra klasik bir penaltı verildi olmadı fb lilere zorla gol attırdık.
          KADER BİZİ 61 KENARA

Yorum

• İlk olarak I_Walk_Alone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            abii ceyhunu adam klusturdu... bak bende amatör futbolcuyum , bu futbolculuk psikolojisidir sen adam gibi oynarsin ama hoca seni neoldugu belirsiz sebeplerle hemde hayati maclarda kenarda oturturursa sende küsersin..ceyhuna laf yok... ziya yahudi gibi adamm
            yaceyhunun ne pislik oldunu bilmiyormusunuz savunmayın şu adamı ya
            GÖZLERİNDEKİ KARADENİZDE BOGULMAK İSTİYODUM AMA OLMADI BİZE DÜŞEN GÖZLERİNDE DEGİL YOKLUGUNDA KAYBOLMAK MIŞ

Yorum

• KİMSEE ziya doğana laf atmasın yawww yapmayınn......insafsız elestırı yapmayın.... adam ne yapsın ya elınden gelenı yapıyo adam..
              bir SEVDADIR trabzon.......

Yorum

• ulan gökdeniz fenere giderse kizmiyacagim ona bu taraftar onu hak etmiyor kardesim
                "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• sen eski bir trabzonlusun??

:meşale2: :meşale1:

Ahirette seni kurtaracak bir eserin olmadığı takdirde fani dünyada bıraktığın eserlerede kıymet verme.

Yorum

• bu arada gökdeniz e bu yakıştırmayı yapanlara içimizdeki fenerliler dicem ama inanıyorum ki en az benim kadar belkide daha fazla ts lidirler...
                    gökdenizin hiç bi suçu yok...boşa günah atmayın adama..tüm suç kel de
                    ikinci yarı defans yaptırdı olay bitti zaten...
                    McLas was Here

Yorum

• ya aymana gokdenize nasil salliosunuz anlamiyorum...herifler formayi sirilsiklam edercesine didindiler.yapmayin etmeyin 2-2 bitti 6-0 yenilmedik.2-1 ondeydik son dakikada attilar biz kacirdik onlar degil..Nedir bu yaa
                      ben baska bi mac mi izledim tobe tobe...

Yorum

• bakinnn Hasan kasap i haric bu takimda bugun ku mac icin hic bir futbolcuyu elestirmeye kimsenin hakki.yok ben tam bir anti hüseyinciydim.ama bugun gercekten gözlerimi yasarrti ,adam ruhuyla mucadele etti.kaldiki hasan haric hepsi öyleydiler...

kimse nedense verilen 3 ofsayt i görmüyor konusmuyor? yapmayin Usaklar yaaa , ezikler icin kendi futbolcularimizi yerden yere vurmayalim.. Hasan haricccc
                        I Walk Alone

Yorum

• İlk olarak forza61ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          KİMSEE ziya doğana laf atmasın yawww yapmayınn......insafsız elestırı yapmayın.... adam ne yapsın ya elınden gelenı yapıyo adam..
                          bizde bişey demiyoruz ki, ziyanın elinden gelen bu takımın hedeflerine yetmiyor, yetmiyecek de.

Yorum

• İlk olarak McLas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            yazımı iice anlamadan cewap yazmasan ii olur
                            veyhunu savunmuyom
                            adamın kumaşı bu diyorum
                            böle olacağüı belliydi yani..bunu düşünerek alsaydınız
                            öyle karambole adam alırsanız sonuç bu
                            bakınız çağdaş,ayman
                            ne varmış çagdaşla aymanda nesini bagenmiyon
                            GÖZLERİNDEKİ KARADENİZDE BOGULMAK İSTİYODUM AMA OLMADI BİZE DÜŞEN GÖZLERİNDE DEGİL YOKLUGUNDA KAYBOLMAK MIŞ

Yorum

• gökdeniz hakkında konuşanlar gerçekten ayıp ediyorlar
                              SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
                              CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• ...

İlk olarak cemilsezgin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ne varmış çagdaşla aymanda nesini bagenmiyon
                                sen beğeniyosan diyecek bişeyim yok..herşeyin bakış açısı ayrı ama..
                                bu maçda çağdaş ile aymanı beğenene şaşarım doğrusu...
                                McLas was Here

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X