Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fenerbahçe 2 - 2 Trabzonspor (32. Hafta)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ziya hocam takımı cok guzel hazırlamısın ama ceyhunu oyuna alamcaktın onun yerine eseni alsaydın su an biz farklı bir skorla yenedik gene desansif oyundan dolayı berabere kaldıkk
    Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• İlk olarak gurcuayhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yav şu şampiyonluk mutluluğunu yaşamak bize nasip olmayacakmı ne güzel duygudur o ya sabaha kadar ağlamak sevinçten ulan hayal bile edemiyorum o sevinci kalbim kaldırırmı bilmiyorum
      bizde haböyle gezerduk sokaklarda sabahlara kadar da, bizim atkilarimiz sanirim boyunlarimizdan inmeyecek .... 24 yasimdayim hala bi sampiyonluk goremedik .
      I Walk Alone

Yorum

Yav şu şampiyonluk mutluluğunu yaşamak bize nasip olmayacakmı ne güzel duygudur o ya sabaha kadar ağlamak sevinçten ulan hayal bile edemiyorum o sevinci kalbim kaldırırmı bilmiyorum
        valla abi ben babamdan duyuyorum hep nasıl şampiyonluk kutladıklarını diyodu maç bitiminden sabaha kadar kemençe horon hayali bile güzel bakalım görebilcekmiyiz bizler
        Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
        As Roma
        Francesco Totti "10"
        Twitter:cemtotti61

Yorum

• gene son dk.larda kaç sezondur böyle oluyo ne zaman yenecez bu ezikleri yeter artık!!!

Yorum

• Bi Laf Vardır..
            Trabzon milleti Futbolu İyi Bilir.....
            bu Lafın doğruluğuna İnanırdımmm.. Ama Bu Forumdaa Su Sezondan Sonra Bizim Taraftarımız "GÖKDENİZ" e Kabahar Buluyosa Sattı Etti Eyledi Berbattı İzmirde Oda Tur Atıyor Diyebiliyosa
            KİMSE KUSURA BAKMASIN BİZİM TARAFTARIMIZ FUTBOLDAN ANLAMIYOR !!
            Size Yazıklar oLsun..
            Acaba Gökdeniz oLmasaydı 14 Asisti Kim Vericekti Bu Takımda ?
            Umut bulut Kac Tane Gol Atabilecekti ?
            Yattaranın Sakatlığında Fatihin Yokluğunda Bu Takımı Kim Göğüsleyecekti ??

Herkes Konuştu Gökdeniz Büyük Maçmı Almış Diye 2 Beşiktaş 1 Galatasaray Macı Bu Haddinden Büyük Eleştrileri Yapanlara Kapak oLsun !!
            14 Asistte cila..
            Biz Gökdeniz Gibi ÖZÜMÜZ olan Futbolcuları Yetiştirip Satalık Gitsin Söle Böle oLdu Oynayamıyo dersek Biz Ne Sampiyonluk Bekleyelim Nede Bir Gelecek ! Bize Hak Değil !
            Aciz Yönetimimizin Kafasında Yıldızlarımızı Birer Birer Satmak Zaten Varkennn Birde Taraftarımız O Aciz Düşünceyi Perçinledikten Sonra Yönetime de Su Dakikadan Sonra Pek Suc Bulmanın bi Anmı Yok..

Çift Kelimeyle Yazıklar oLsun.....

Yorum

• İlk olarak lato95 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Tolga tek kelimeyle mükemmeldi...

Hakemler 2-2 Trabzonspor
              aynen katılıyorum bzim takımda tek ceyhun yoktu bence hemen satılsın bu futbolcu cunku trabzonspor ruhu ile oynamıyo...
              Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

aynen sana katılıyorum. bi şampiyonluğunu göremedim kurban olduğum trabzonsporun.allah inşallah bize o şampiyonluğu yaşıyacağımız günleri gösterecek. vallaa kalbim kaldırsın veya kaldırmasın yeterki şampiyon olalım.
                Football İs My Life

Yorum

Artık bunu vadedebilecek biri de yok ne yazikki.

Yorum

• İlk olarak lazmania tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bi Laf Vardır..
                    bu Lafın doğruluğuna İnanırdımmm.. Ama Bu Forumdaa Su Sezondan Sonra Bizim Taraftarımız "GÖKDENİZ" e Kabahar Buluyosa Sattı Etti Eyledi Berbattı İzmirde Oda Tur Atıyor Diyebiliyosa
                    Size Yazıklar oLsun..

Herkes Konuştu Gökdeniz Büyük Maçmı Almış Diye 2 Beşiktaş 1 Galatasaray Macı Bu Haddinden Büyük Eleştrileri Yapanlara Kapak oLsun !!
                    14 Asistte cila..
                    Biz Gökdeniz Gibi ÖZÜMÜZ olan Futbolcuları Yetiştirip Satalık Gitsin Söle Böle oLdu Oynayamıyo dersek Biz Ne Sampiyonluk Bekleyelim Nede Bir Gelecek ! Bize Hak Değil !
                    Aciz Yönetimimizin Kafasında Yıldızlarımızı Birer Birer Satmak Zaten Varkennn Birde Taraftarımız O Aciz Düşünceyi Perçinledikten Sonra Yönetime de Su Dakikadan Sonra Pek Suc Bulmanın bi Anmı Yok..

hocam sende yangina körükle gitme yafff, usaklar kizdilar ya eziklerin bizim mactan sonra sampiyon olmalarina oyuzden sinirler gergindi böyle yazdilar... yoksa gökdeniz = trabzonspor bunu herkes adi gibi bilyior
                    I Walk Alone

Yorum

Bi Laf Vardır..
                      Size Yazıklar oLsun..

14 Asistte cila..

abi ne 14 du 15 asist hele gol geldikten sonra fırtına gibi seti gen aymanın yuzunden yedik golu gecmiş olsunnnn

Yorum

• Katılmıyorum !

İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Maçın berabere bitmesinin en büyük nedeni Z.D'dir.
                        Mentalite gereği geri çekildik ve golü yedik Z.D sen çok yaşa!

Evet Kesinlikle katılmıyorum Champions.
                        Buraya yazdığın her yoruma sonuna kadar evet ama bu yorumuna hayır. Çünkü nedenlerim var. Öncelikle Maçla ilgili düşüncelerimi paylaşayım:

1- Harika bir ilk yarı ve berbat bir konsantrasyonla oynayan Çağdaş
                        2- Erdinç- Ceyhun değişikliği Erdinç'in sakatlığından dolayı gerçekleşti.Maç oynanırken yazılan yorumlara da baktım bazı arkadaşlar Ceyhun - Erdinç değişikliğini "afferim" Ziya ya diye yorumlamışlar yok öyle " afferim" lik bir şey.
                        3- Bu maç için Ziya D'ye kızmanın insafsızlık olacağını düşünüyorum kadro olarak bizim forumda " böyle bir kadro çıksın" dediğimiz kadrodan sadece Ceyhun yoktu ki oyuna girdiğinden itibaren Yattara'nın golündeki serbest vuruştan başka yerden kalkmadı ve bir tane bile pas atamadı tam bir rezaletti.
                        4- İlk yarıda 2 tane kritik offside bayrağı ile yan hakem, Umut'un bariz gol şansı içeren pozisyonun da da orta hakem tam bir facia idi. Ama yine de orta hakemi fazlaca eleştiremiyorum çünkü verdiği penaltı tamamen doğru bir karar idi ve burada Hüseyin'e 2. sarıyı verebilir ve oyun dışı bırakabilirdi ama yapmadı ve Umut'un pozisyonunun ( bana göre kesinlikle bariz gol şansı ve kırmızı kart) bariz gol şansı olarak yorumlanmaması o kadar üzerinde durulacak bir şey değil.
                        5- İlk yarı kesinlikle 1-4 olarak biterdi en azından bunun için ortam hazırdı bunun 2 tanesi anlamsız offside bayrağı ile kesildi bir tanesi de yine orta hakemin avantaj kuralı uygulamamasından gerçekleşti - ki bazı arkadaşlar onun da offside ile kesildiğini zannetmişler yorumlardan çıkardığım kadarıyla ki değildi hakem o pozisyonda " ben düdük çaldım avantajdan önce diye açıklama yapıyordu bizimkilere-
                        6- Berbat bir 2. yarının son yarısı oynadık ya da oynadığımız oyun muydu ne idi belli değil. İSTE ASIL BU SEBEPTEN ÖTÜRÜ SANA KATILMIYORUM CHAMPIONS çünkü berbat oynayan bir Ceyhun'a Ayman ve hepsinden önemlisi Gökdeniz katıldı ki insanın aklına gelmedik kalmıyor. Kaç kez harika kontra atak pozisyonunda çıkmak yerine topu geveledi bizim sahamızda.Çok zoruma gitti.
                        7- Yaniz özetle Ziya D. geriye çekilin ya da buna göre oynayın gibi bir direktif vermiş olamaz. Evet Ziya D gitsin tabii ben de bunu istiyorum ama bu maç için onu eleştiremem.

Son söz: Ben bu takımın en berbat gittiği günblerde bile bu takım ligi en kötü 4. sırada bitirir demiştim Allah bir mania vermezse eger bu gerçekleşecek. Ama benim Asıl zoruma giden LANET GS NİN BİZE LAZIM OLDUĞU BİR ANDA İŞE YARAMAMASI. ŞARAPSIZLAR HADİ BİZ YEDİK SON ANLARDA GLÜ SİZ NİYE YİYORSUNUZ

Dilerim hafataya GS FB yi yener de biz de 4. lüğü muhafaza edip UEFA şansını kazanırız. Hakikaten büyük takım ve camiayı en barbat durmumuzda bile bu sonucu elde edebiliyoruz. İnşallah seneye adam gibi uyumlu iş bilen ve işini ve taraftarı seven ve gönüllü bir yönetim ile beraber KLAUS TOPPMOLLER takımın başına gelir ve kaliteli oyunlar çıkartan ve bunu ara sıra yapmayan bir takımımız olur.

Sağlıcakla kalın
                        Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

Bi Laf Vardır..
                          bu Lafın doğruluğuna İnanırdımmm..
                          Yok öyle bir şey yaa...

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bir arkadaş sarı takım altına mavi gömlek demişti galiba bu bej. Dikkatimi çeken fotoğrafçımız çekmeden önce sesleniyor galiba İstiklal Marşı söylenirken, bakmış objektife
                            Yıllarca kırmızı lacivert forma giydiğimizde bu gerçek renklerimiz değildir mi dedik?
                            Bej diyorsun. Şöyle bir bakınca renkler hiç de fener renklerini andırmıyor değil mi? Hem televizyonda daha bir sarı görünüyordu.

Yorum

• okuyorum okuyorum icim daraliyor, her sene birileri sampiyon olurken sokaklarda dolasirken benim icimden bir parca kopariyorlar sanki, tam 23 sene oldu, ne guzeldi o gunler,
                              kac senedir uc bes tane, hadi 5-10 tane olsun capsiz adamin elinde surunuyoruz, ozellikle su son iki sene de sampiyon olmamak tam bir ........
                              artik boslugu siz doldurun

Yorum

• İlk yarıda fena değildik ancak hakem hataları farkı ykalamamızı önledi.. Peki 2. yareı bize ne oldu? bejekenin mağlup olduğunu öğrenen febe top oynamadı, seyircileri uyuyor..Defansları evlere şenlik?? Peki bizim tkaımın üstündeki ruhsuzluğa ne demeli? Başta Ceyhun olmak üzere..

Bazı futbolcuların Ziya Doğan antipatilerinin Trabzonspor formasının önüne geçtiğine inanmak dahi istemiyorumn ancak kafamdaki düşünce bu..
                                Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X