Normal sonuç. Takım sahaya 'kazanmamak' için çıkmış/çıkartılmış.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor 1 - 4 Galatasaray | STSL 33. Hafta | Maç sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunun sorumlusu Onur'dan baska birisi degil.
Böyle baraj mı olur.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Ynt: Trabzonspor 1 - 4 Galatasaray | STSL 33. Hafta | Maç sonucu
Onur, Aydınus'a "Çıkarın artık üstünüzdeki İstanbul takımlarının formalarını" dediği için sarı kart görmüş.
Tam haberi ;
Yorum
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHedef pardon ruh kalmayınca böyle oluyor.
Böyle baraj mı olur.
Yorum
-
Ynt: Trabzonspor 1 - 4 Galatasaray | STSL 33. Hafta | Maç sonucu
İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunun sorumlusu Onur'dan baska birisi degil.
Yorum
-
hamiye bişey deme MRAya bişey deme, İHOya bişey deme, sadri beye bişey deme.. kime diyelim? hala başım ağrıyor ben ne yapayım?
azize atar yapar tüm başarısızlığı unutturmaya çalışırız !!En son memozcan tarafından düzenlendi; 13.05.2014, 20:03.Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
İlk olarak fyıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu sezon kendimizi ölçebileceğimiz rakipler:
-Juventus
-Lazio
-bjk
-gs
-şikebahçe
-Kasımpaşa
-Bursaspor
-sivasspor
Hepsi ile 2'şer maçtan toplam 16 maç yaptık ve aldığımız galibiyet sayısı sadece 1, inanılacak gibi değil.
Takım tek kelimeyle başarısız.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum