Topu ayağımızda tutmalıydık ama biz topu onlara verip kontra yolunu seçtik.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor 1 - 4 Galatasaray | STSL 33. Hafta | Maç sonucu
Daraltma
X
-
Maçtan sonra forma değiştiren futbolcular aslında gerçeği yüzümüze vuruyor,Trabzon'da taraftarın bir hükmü kalmamış,Trabzonlu futbolcu bile sallamıyor taraftarı,bakın çekinmek falan bahsetmiyorum o devirler geçeli çok oldu da,Hani ya bu adamlar kahrımızı çekiyor,bilet alıyor,kahvede maç izliyor,üzlüyor,içerde forma değiştirelim diyecek,empati yapacak adam kalmamış,taraftar yok hükmünde.
Ne oynadığı takımın büyüklüğünden ne de taraftarın sıkıntısından anlayan yok,öğretecek yok,takımın kaptanı ne iş yapar belli değil.
Çapsız başkanın her İstanbul takımına yemek vermekle meşgul,onlara forma hediye etmekle meşgul.Çok görmüyorum ama pis sövüyorum bu haysiyetsizlere,Sahanda 4 gol yemişsin köpoğlusu,daha ne forması ulan cibilliyetsiz.FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.
Yorum
-
İlk olarak kopeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim sorun hocalarla degil. Kadro Kalitesiz kardesim. Bunun baska bir acıklaması yok.
Bugünkü takımdan kaç oyuncuyu 2010-2011 kadrosunda ilk 11'e koyarsınız ??
Istanbul takimlarini yeri geldiginde siradan anadolu takimlari kadar zorlayamiyoruz,bu nasil izah edilebilir?"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSorun sadece kadro kalitesizliginde degil,futbolcularin ruhsuz olusunu da gözardi etmemek gerek.
Istanbul takimlarini yeri geldiginde siradan anadolu takimlari kadar zorlayamiyoruz,bu nasil izah edilebilir?
Ortasahamız desen, gene cogu Anadolu takımındaki ortasaha elemanları bizde ilk 11 oynar. Defansı zaten hic saymıyorum..En son kopeli tarafından düzenlendi; 12.05.2014, 21:15.
Yorum
-
İlk olarak kopeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSıradan cogu Anadolu takımının bizden daha iyi hücum hattı var. Bu rahatlıkla ıspatlanabilir.
Trabzonsporun sadece ismi bile istanbul takimlarini zorlamaya yetmeli ama futbolcularimizde ruh yok ne yazikki."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
Servet bile Avni Aker'de Messivari gol atabiliyorsa, senin topçunun aklı sahada değildir kardeşim.
Yeni bir yönetim yeni bir kadro istiyoruz! Yoksa tarihte hiç olmadığı kadar rezil ve acınası bir duruma doğru artan bir ivmeyle gidiyoruz!Trabzonspor Başkanı Nasıl Olmalıdır?
-Birilerinin adamı değil,Trabzonspor'un adamı olmalıdır!
Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?
-Hiçbir şey olmasa da korkak olmamalıdır!
Yorum
-
Bu sezona kısaca bir bakarsak Onur'un her maç yıldızlaştığı, çoğu maçları kalecimiz Onur'un kurtardığı bir hakikattir!
O zaman en ileri uç elemanından başlayarak en gerideki stoperlerine kadar oyunun defansif külfetini kim çekiyor? Çekmiyor demek ki?
Bir takımda her maç kaleci kurtarıcı kimliğiyle ön plana çıkıyorsa SENİN TOPÇUN KOŞMUYORDUR kardeşim KOŞMUYORDUR!
Çünkü defans pas yollarını kapatacak şekilde rakibin atak şekline göre alanı daraltmaktır! Bunun için de top rakipteyken çok diri olman ve koşman lazım!
Bir de sezgisel olarak stoperlerinin çok kıvrak zekalı olması da gerekiyor.
Yani kadromuzun hepsinde bir sorun var!Trabzonspor Başkanı Nasıl Olmalıdır?
-Birilerinin adamı değil,Trabzonspor'un adamı olmalıdır!
Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?
-Hiçbir şey olmasa da korkak olmamalıdır!
Yorum
-
Bugün yine işe gittiğimde başım yere eğik bir şekilde herkesin benle dalga geçmesine boynumuz bükük bir şekilde maruz kaldım ben artık dalga geçilen değil dalga geçen başım dik göğsüm kabarık olmak istiyorum ama nedense hep hüsran hüsran hüsran yazıklar olsun.
Yorum
-
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKendi sahasında 4 tane yiyip rezil olduktan sonra ustası mra gibi kendi oyuncusunu teprik edip milleti dinden imandan cıkarmasın yeterli benim için biraz mahcubiyet gösterilsin bunun izahı yok denilsin yalandanda olsa gittikçe eriye Trabzonspor taraftarının gönlü alınsın.Biznsürekli fb ye laf söylüyoruz ama aynayı birde kendimize çevirdiğimizde ben alt yapıdan en üst katagoriye kadar yönetici ve hocasından futbolcu demeye dilim varmayan şahıslara kadar bir utanmazlık ve yüzsüzlük görüyorum ne zamanki camiamıza ve taraftarımıza karşı utanma ve soruluk duyma üzülme duygularını tekrar kazanırız ozaman tekrardan büyük takım oluruz şu andan itibarenn Trabzonspor benimbgözümde büyük takım degildir onun icinde istanbul takımı taraftarlarıyla büyüklük muhabbetlerine girmem eskisi gibi bizim o takımlarla hertürlü aramızda uçurum var okyanuslar var zihniyet anlamında enbtipik örnek su haminin yerine maçlardan sonra sünnetlik cocuk gibi titreyerk konusnaya calısan ve ekranda Trabzonsporun hocası olrak gözüken sahsın dün mactan sonraki ropörtaj ve verdigi rrsme dikkat edin izlemeyen bir zahmet lig tv arşivinden bir izlesin koca Trabzonspor ezeli rakibine kendi sahadında 4 farklı kaybetmis herfçi üzuülecegine pişmiş kelle gibi sırıtarak ty ye konuşuyor ve diyorki iyi bir takıma ksybettik bizde iyi bir takımız örnegin besiktaşta böyle bir şaklabanlık olsa yarın kıçına basarlar tekmeyi bizdeyse hersey süt liman
Vurdumduymazlık ve taraftarla aynı hissiyatları paylaş(a)mama (yada o üzüntüyü suratında göstermeme) konularındaki şikayetinizde sonuna kadar haklısınız itirazım yok.
Fakat benim değerlendirmem daha fazla saha içerisine dönüktü. Herkes bir tarafından tutmuş eleştiriyor. Bugün takımın en etkili adamları gülmüyor ,somurtuyor diye TRANSFER DOSYASI konu başlığında daha şimdiden defalarca gönderiliyor takas ediliyor (!) Herkes bir bedele şimdiden fit olmuş. Sanırım 2010-11 sezonu sayesinde hukukçu olduğumuz kadar tüccarda olduk maşaallah..
Zor takımız,zor şehiriz ,zor insanlarız vesselam. Kim bu zorluğun üstesinden gelecekse başımıza o gelsin. Hamiyi ve ekibini eleştirenler yazılarını daha anlamlı kılmak istiyorlarsa lütfen yerine gelebilecek adayın ismini de versinler.
Kör muhalefetlebir yere kadar .(siyasette buna ''iyi anladıkta... projen ne kardeşim?'' derler. anladınız herhalde)Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaçtan sonra forma değiştiren futbolcular aslında gerçeği yüzümüze vuruyor,Trabzon'da taraftarın bir hükmü kalmamış,Trabzonlu futbolcu bile sallamıyor taraftarı,bakın çekinmek falan bahsetmiyorum o devirler geçeli çok oldu da,Hani ya bu adamlar kahrımızı çekiyor,bilet alıyor,kahvede maç izliyor,üzlüyor,içerde forma değiştirelim diyecek,empati yapacak adam kalmamış,taraftar yok hükmünde.
Ne oynadığı takımın büyüklüğünden ne de taraftarın sıkıntısından anlayan yok,öğretecek yok,takımın kaptanı ne iş yapar belli değil.
Çapsız başkanın her İstanbul takımına yemek vermekle meşgul,onlara forma hediye etmekle meşgul.Çok görmüyorum ama pis sövüyorum bu haysiyetsizlere,Sahanda 4 gol yemişsin köpoğlusu,daha ne forması ulan cibilliyetsiz.
Yorum
-
İlk olarak Çağrı Metin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületopu engellemekten çok auta çıkmasın diye kurulmuş gibi.Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
my name is onur....
Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...
Yorum
-
İlk olarak paps tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugün yine işe gittiğimde başım yere eğik bir şekilde herkesin benle dalga geçmesine boynumuz bükük bir şekilde maruz kaldım ben artık dalga geçilen değil dalga geçen başım dik göğsüm kabarık olmak istiyorum ama nedense hep hüsran hüsran hüsran yazıklar olsun.7
"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison
Yorum
-
İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGit Istanbul takımlarından birini tut, başın dik değilse.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum