Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 0 -3 şikebahçe | STSL 24. Hafta | Hükmen

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Maçı tatil ederek Tffye taşı attık. Sen ne sanıyorsun olaylar kapanacak mı sanıyorsun.

Trabzonspor taraftarının yapması gereken İstanbul'da büyük çaplı bir yürüyüş düzenlemektir.

Benim Fenerbahçeli futbolcularla bir alıp veremediğim yok kimsenin zarar görmesini istemiyorum. Ben bu maçın oynanmasını istemiyorum Sebebide çok bariz belli

BEN FENERBHAÇENİN LİGDE VARLIĞINI KABUL ETMİYORUM...
    Etmiyorsan, 50-60 bin kisi toplanacagiz ve TFF'nin kapisina dayanacagiz. BU KADAR BASIT...!!

..
    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• 0-3 mağlubiyetin sorumlusu

1 - başbakan
      2 - yine başbakan
      3 - hükmen başbakan
      @tsmustafakemal
      "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• gerçek taraftar maç kazandırır maç kaybettirmez
        Türk futbolunun en büyük marka değeri TRABZONSPOR

Yorum

• Abi anlamıyorum bu olayların nedeni ne neden bu olaylar çıkıyor bunu konuşun embesil yorumcular bir tane sağlam trabzonsporlu yokmu şu programlara mudahil olucak ne biçim camiayız biz çürümüşüz be içimizde

Yorum

• ARTIK TFF'nin kapisina dayanma vakti geldi, 50-60 bin kisi ADALET icin herkes gelmeli. HAKKIMIZI ancak böyle aliriz!

..
            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Madem böyle olacak maça hiç çıkmayıp, TFF ve siyasileri protesto etsek çok daha iyiydi. Şimdi şu durumda tek kazanan şikeciler...
              Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• Su yasananlari lehine kullancagina 3 senefir yapilanlarin patlamasi diyip tff siyaset uefa basin herkese giydircene bizim aciz kukla cezamiza raziyiz dio lan sen kime hizmet edion utanmaz herif
                1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Tepki sahaya yabancı madde atıp, hakemin maçı tatil etmesini sağlayarak , şikecilerin hükmen galip gelmesi midir?
                  Adam gibi tepki verin dedik, maç boyunca şikeci bagirin, sahaya sırtını zı dönün, 61. Dakikada stadı terkedin. Tepki budur. Sahaya madde atarak maçı tatil ettiren bir halt yaptıklarını sanmasinlaar. Ya bu maçı hiç baslatmayacaktilar, ya da başladıktan sonra sonunu da getirecektiler.

Yorum

• Bu taraftar az bile yapıyor...

.3 senedir bizleri "fahişe" psikolojisi ile yaşatıyorlar.

Biz bi maç sonrası petrol istasyonlarının , polis araçlarínın yakıldíğını gördük...

Hırsízın hiç mi kabahati yok

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                    ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• yazık Avrupa da oynayalım diyoruz yensek 4. olacaz ama işgüzar taraftar sayesin de o da olmuyor. hadi bu maçı da geçtik 5 maç seyircisizden sonra takım acaba ilk kaça girebilecek
                      Türk futbolunun en büyük marka değeri TRABZONSPOR

Yorum

• Trabzona yapılan zulüm.

Nazilerde musevilere,
                        İsrailde filistinlilere,
                        Karabağda azerilere

yapılan zulümden farklı değildir.
                        Tengri Biz Menen

-Aga önemli olan memleket meselesi yani, yoksa varya...
                        -Tabi lan manyakmısın.

Yorum

• O şerefsiz valiyi de orada tutarsak yazıklar olsun. Trabzon şehri gereken cevabı sandıkta vermeli artık bu şerefsizlere. Ama 30 marttan önce açıklanmaz hükmen yenilgi kesin.
                          İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                          Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Bu Bülent Yildirim Sampiyon oldugumuz sezon Eskisehir macinda 2 golümüzü vermeyen Bülent. Bu adama maci tatil ettirdik, en cok ona yaniyorum. Soyunma odasindan cikarmak lazimdi bu adami...!!

..

Yorum

• İlk olarak F.Ozdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Madem böyle olacak maça hiç çıkmayıp, TFF ve siyasileri protesto etsek çok daha iyiydi. Şimdi şu durumda tek kazanan şikeciler...
                              hacıosmanoğlu sayesinde
                              @tsmustafakemal
                              "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Etmiyorsan, 50-60 bin kisi toplanacagiz ve TFF'nin kapisina dayanacagiz. BU KADAR BASIT...!!

..
                                Aynen öyle Toplanacağız adamlara bu işin peşindeyiz diyeceğiz.

Fenerbahçe maçında taraftar sadece Trabzonsporu desteklese adamlar bizi 2 - 0 yenip gitseler dosthane bir şekilde TFF Ve T.C umurunda bile olmayacaktı. Maçın tatil olması sorunun devam ediyor anlamına gelir. Yara büyüyor. Bu pislik kapanmayacak gerekirse takımı ligden çekme teklifi ile Tffye gideceksin.
                                Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                                Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X