Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 0 -3 şikebahçe | STSL 24. Hafta | Hükmen

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak erolizmts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Erdoğan Bayraktar 'ince ince çalışıyoruz' derken bugünleri göreceğimizi tahmin etmiyorduk.
    Çok ince çalışmış gerçekten hala gelemedi kupa ya çalışmasaymış ne olurmuş mazallah küme düşerdik

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Insallah olur oylelerinin kiymeti biliniyor
      yapmayın renktaş.gerginlik hep zarar verdi bize

Yorum

• ya sizinle aynı takımı tuttuğum için utanıyorum. nasıl ohh iyi oldu, 3 puan alacaktık da madalya mı takacaktılar dersiniz? Hangi adaletten bahsediyosunuz siz yaa. Adalet böyle mi sağlanır? Şu olaylardan TS bir gram fayda gördü mü? Adamların ekmeğine yağ sürdüler resmen. maçın çoğu oynanmadan 3-0 miss gibi galip geldi gittiler.. FB'nin şampiyon olmasına yardım ettiniz farkında mısınız? ee ne oldu siz egonuzu tatmin ettiniz mi?

taraftarmış. saçma insan topluluğu...

Yorum

• Sahaya girip gelene gidene vurmadıktan sonra soyunma odasını basmadıktan sonra 2 maytapla kapanan sahanın ............................yapacaksanız bişey adam gibi yapın ben bu maça çıkmayalım dedim ben sahaya çıkıp çakılı kalalım dedim topçun topçu değilse ne götüne güvenip çıkarsın sahaya
          UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• Serefsiz köpekler lan bunlar tam adi serefsiz iste, SAMPIYONLUGUMUZ CALINDI....!! Kimse bundan bahsetmiyor..!

Bu düzende kimse de bahsetmez...! Bu olaylar cok az COOOK, yetmez! Daha fazlasini istiyorlar..:!

..
            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• şansal markusa soruyor almanyada maç devam eder mi diye
              yüklenelim soralım
              almanyada şikecilere ne yapıyorlar diye
              ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

bir veli : tomorhoca.com

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu olaylardan kim tatmin oldu? Ben olmadim sahsen...Kimsenin tatmin olmayacagi seyi ne diye yapiyorsun?

Hakkimizi vermeyen sahadaki Futbolcular mi? Hakkimizi vermeyen tff ve siyasilere ne yaptik simdiye kadar? Bunlarin cevabini ver sen.

..

Maçı tatil ederek Tffye taşı attık. Sen ne sanıyorsun olaylar kapanacak mı sanıyorsun.

Trabzonspor taraftarının yapması gereken İstanbul'da büyük çaplı bir yürüyüş düzenlemektir.

Benim Fenerbahçeli futbolcularla bir alıp veremediğim yok kimsenin zarar görmesini istemiyorum. Ben bu maçın oynanmasını istemiyorum Sebebide çok bariz belli

BEN FENERBHAÇENİN LİGDE VARLIĞINI KABUL ETMİYORUM...
                Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Örtün isin üstünü, üsütmesin.

Yorum

• Keskin nişancı da nedir ya şaka gibi

Yorum

• Trabzonspor - şikebahçe | 10.03.2014 - 20.00 | STSL 24. Hafta

Su durumdan ovunen var ya aklim almiyo.
                      Sahaya tas atan cakmak atan benim gozumde fenerbahceye hizmet ediyor.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Yorum

• Fenerliler Trabzonspor 3-0'la kurtuldu diye alay ediyorya çıldırıyor insan ozaman işte. Yorum yazarken lütfen küfür ve hakaret etmeyin değerli dostlar. Hepimiz sinirliyiz ama yapacak bir şey yok.
                        https://twitter.com/#!/design_bcb

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• AW: Trabzonspor - şikebahçe | 10.03.2014 - 20.00 | STSL 24. Hafta

Vali istifa!!!

Gesendet.
                          Milli Takımım TRABZONSPOR
                          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• yazıklar olsun su macı ilk 5 dakikada btirmeli idik

yahu 5t mahkeme ceza verdi adamların ne isi var

sadece 1 kupa kaybetmedik
                            1- bir sezon sonraki maddi acidan gucu Ts yi
                            2- daha iyi bir kadrosu olan Ts yi. Hemde ligden dusmus fb kolu kanadı kırık gs ve maddi zorluk ceken bjk varken
                            belki 2-3 sene daha kafadan gidedik

su an hem kaliteli kadromus hemde nerde ise 0 a yakın borcumuz olurdu

yedier gasp ettiler bu macın hakkkı budur
                            13 Vitor Hugo

Yorum

• Trabzonspor - şikebahçe | 10.03.2014 - 20.00 | STSL 24. Hafta

İlk olarak Sencer Bulut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Trabzon artık kendi bagımsız adaylarını cıkarabilmeli.Trabzonda tek parti trabzonspor!
                              Ha şöyle bunu başarabildiğin gün zafer senindir! Trabzonsporlu ve adalet için savaşan bir kimse seçimlerde hiç bir mevcut partiye mensup olmamalıydı!

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
                              Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• bazi arkadaslar diyor ki
                                herkes bize saydiriyor
                                bize terorist diyor
                                uzulmeyin kardaslar
                                stat yakanlarin
                                polis arabalarini yakanlarin
                                insan oldurenlerin
                                sike yaptigini herkesin onayladigi mahlukatlarin
                                adam oldugu yerde
                                bana kim ne laf soylerse soylesin anlami yok
                                caninizi sikmayin

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X