İlk olarak erolizmts tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor 0 -3 şikebahçe | STSL 24. Hafta | Hükmen
Daraltma
X
-
yapmayın renktaş.gerginlik hep zarar verdi bizeİlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleInsallah olur oylelerinin kiymeti biliniyor
Yorum
-
ya sizinle aynı takımı tuttuğum için utanıyorum. nasıl ohh iyi oldu, 3 puan alacaktık da madalya mı takacaktılar dersiniz? Hangi adaletten bahsediyosunuz siz yaa. Adalet böyle mi sağlanır? Şu olaylardan TS bir gram fayda gördü mü? Adamların ekmeğine yağ sürdüler resmen. maçın çoğu oynanmadan 3-0 miss gibi galip geldi gittiler.. FB'nin şampiyon olmasına yardım ettiniz farkında mısınız? ee ne oldu siz egonuzu tatmin ettiniz mi?
taraftarmış. saçma insan topluluğu...
Yorum
-
Sahaya girip gelene gidene vurmadıktan sonra soyunma odasını basmadıktan sonra 2 maytapla kapanan sahanın ............................yapacaksanız bişey adam gibi yapın ben bu maça çıkmayalım dedim ben sahaya çıkıp çakılı kalalım dedim topçun topçu değilse ne götüne güvenip çıkarsın sahayaUEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
Yorum
-
Serefsiz köpekler lan bunlar tam adi serefsiz iste, SAMPIYONLUGUMUZ CALINDI....!! Kimse bundan bahsetmiyor..!
Bu düzende kimse de bahsetmez...! Bu olaylar cok az COOOK, yetmez! Daha fazlasini istiyorlar..:!
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu olaylardan kim tatmin oldu? Ben olmadim sahsen...Kimsenin tatmin olmayacagi seyi ne diye yapiyorsun?
Hakkimizi vermeyen sahadaki Futbolcular mi? Hakkimizi vermeyen tff ve siyasilere ne yaptik simdiye kadar? Bunlarin cevabini ver sen.
..
Maçı tatil ederek Tffye taşı attık. Sen ne sanıyorsun olaylar kapanacak mı sanıyorsun.
Trabzonspor taraftarının yapması gereken İstanbul'da büyük çaplı bir yürüyüş düzenlemektir.
Benim Fenerbahçeli futbolcularla bir alıp veremediğim yok kimsenin zarar görmesini istemiyorum. Ben bu maçın oynanmasını istemiyorum Sebebide çok bariz belli
BEN FENERBHAÇENİN LİGDE VARLIĞINI KABUL ETMİYORUM...Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Dozer Cemil'e sevgilerle.
Yorum
-
Trabzonspor - şikebahçe | 10.03.2014 - 20.00 | STSL 24. Hafta
Su durumdan ovunen var ya aklim almiyo.
Sahaya tas atan cakmak atan benim gozumde fenerbahceye hizmet ediyor.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Yorum
-
Fenerliler Trabzonspor 3-0'la kurtuldu diye alay ediyorya çıldırıyor insan ozaman işte. Yorum yazarken lütfen küfür ve hakaret etmeyin değerli dostlar. Hepimiz sinirliyiz ama yapacak bir şey yok.https://twitter.com/#!/design_bcb
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
yazıklar olsun su macı ilk 5 dakikada btirmeli idik
yahu 5t mahkeme ceza verdi adamların ne isi var
sadece 1 kupa kaybetmedik
1- bir sezon sonraki maddi acidan gucu Ts yi
2- daha iyi bir kadrosu olan Ts yi. Hemde ligden dusmus fb kolu kanadı kırık gs ve maddi zorluk ceken bjk varken
belki 2-3 sene daha kafadan gidedik
su an hem kaliteli kadromus hemde nerde ise 0 a yakın borcumuz olurdu
yedier gasp ettiler bu macın hakkkı budur13 Vitor Hugo
Yorum
-
Trabzonspor - şikebahçe | 10.03.2014 - 20.00 | STSL 24. Hafta
Ha şöyle bunu başarabildiğin gün zafer senindir! Trabzonsporlu ve adalet için savaşan bir kimse seçimlerde hiç bir mevcut partiye mensup olmamalıydı!İlk olarak Sencer Bulut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzon artık kendi bagımsız adaylarını cıkarabilmeli.Trabzonda tek parti trabzonspor!
Gesendet von meinem iPhone mit TapatalkTrabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...
Yorum
-
bazi arkadaslar diyor ki
herkes bize saydiriyor
bize terorist diyor
uzulmeyin kardaslar
stat yakanlarin
polis arabalarini yakanlarin
insan oldurenlerin
sike yaptigini herkesin onayladigi mahlukatlarin
adam oldugu yerde
bana kim ne laf soylerse soylesin anlami yok