Başarılar Trabzonspor' um...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor 0 -3 şikebahçe | STSL 24. Hafta | Hükmen
Daraltma
X
-
----------------------onur------------------
bosingwa---yumlu--------zokora----aykut-------
---------------bourceanu--colman----------------
olcan--------------özer------------malouda--------
-----------------emre-------------------------------
sikecileri sadece bu kadroyla yeneriz.Kadir bu mac icin olmaz,agir ve kademe hatasi yapiyor,kuyt ve gönül orayi otoban eder.
Janko robotu ve henrique gürescisinden birsey olmaz artik bi anlasa bunu,emre bunlarin bin kati.Adrian hanimda oynamasin mümkünse,
özere baksinda gercek 10 numara görsün.Yusuf girebilir macin gidisatina göre.Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
Yorum
-
Ynt: Trabzonspor - şikebahçe | 10.03.2014 - 20.00 | STSL 24. Hafta
Ya pazartesi maç mı olur arkadaş bu nasıl saçmalık.
Nasıl geleceğiz il dışından herkesin işi var gücü varSol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.
Yorum
-
yapmayin bunu renktaslar konya maci var iki macinda degeri 3 puan bizi ve takimi yonlendiriyolar juventus macindaki gibi korkarimki konyaya yenilecez fenerin kalitesi bizden zaten onde oncelik konya macinda olmali bu baslik olmamisKazim Koyuncu:
Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
Yorum
-
Tff deki konuşmaları hisseder gibiyim.
Tüpkafa : Aloooo
Yetkili : Efendim başkanım.
Tüpkafa : Trabzon fener maçını p.tesine koyun.
Yetkili : Efendim derbi maç bu sonra tepki gelmesin Trabzon cephesinden.
Tüpkafa : Tepkimi gelicek yahu akşam akşam gene güldürdün beni.
Yetkili : Ne biliyim başkanım, Trabzon fener maçını pazar oynamak ister heralde, pazartesi biraz tuhaf olur.
Tüpkafa : İsterse ekime istemezse ...... kadar, En fazla çıkar mafya kılıklı başkanları 2 3 geveler sonrada azize celallenir susar oturur aşşağı.
Yetkili : sizde beni güldürdünüz başkanım. Ama haklısınız başkada bir hal yiyemez zaten o adam, tamam maçı pazartesine koyuyoruz.
Tüpkafa : Tamam koyun pazartesine.Tengri Biz Menen
-Aga önemli olan memleket meselesi yani, yoksa varya...
-Tabi lan manyakmısın.
Yorum
-
-
Sikecilerin ilk golunden sonra mac tamamlanmaz..guzel bi ceza verir bize fenerasyon bari alcagimiz cezaya deysinde iyi bi ders verelim su serefsizlere 3 senenin intikamini alalim..kanirta kanirta.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Yazik günah yüzlerce insan magdur durumda suan, Yönetim ise uyuyor halen. Su maci Pazar'a aldiracak gücünüz yoksa, defolun gidin yeter be yeter...!
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Böyle bir başvuruda bulunmaya yönetimin hakkı var mı.?İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYazik günah yüzlerce insan magdur durumda suan, Yönetim ise uyuyor halen. Su maci Pazar'a aldiracak gücünüz yoksa, defolun gidin yeter be yeter...!
..
Hiç hatırlamıyorum da.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum