Emre Güral haberi doğrumu?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor 0 -3 şikebahçe | STSL 24. Hafta | Hükmen
Daraltma
X
-
tartaklaman sınırı nedir? biraz muğlak ifadeler bunlar, korkutorsun bizi sibelİlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen sakin olun diyenlerin rahatlığı için dedim. Benim için o örnekle durumumuz arasında hiçbir fark
İnsan bağırır çağırır ağlar haykırır karşı tarafı tartaklar anlıyor musunuz?
Öyle aval aval bakmaz.
Siz veya böyle anlayan diğerleri olay derken gözünde vahşet mi canlandırıyor anlamak güç.
Yorum
-
şu fairplay demeçleri veren bizim yöneticilere de yazıklar olsunn...ulan sanki haksız olan bizmişiz gibi fair play olsun yok dostluk olsun vs.!!! yazıklar olsun sizeee Allah bildiği gibi yapsın sizi, hakkımı size de helal etmiyorum...mağdur olan biziz neyin dostluğu böle böle adamlar üste çıkıyor bi de üstüne bizimkilere cevap veriyolar istemeyiz bilmem ne diye..onlar ağlasın dostluk dostluk die biz niye ağlıyoruz 3 senedir anası ağlayan biziz istemiyoruz dostluk fair play!!!!!!!!!!!!!!
Yorum
-
Kapatırsın çıkışı. Gerekirse sabaha kadar orda durur ağzına geleni bağırırsın tüm sesinle.İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületartaklaman sınırı nedir? biraz muğlak ifadeler bunlar, korkutorsun bizi sibel
Bana kalsa volkan emre ve caner tekme tokat dövülsün maç çıkışı.
En çok buna sevinirim.
Yorum
-
heheheheh:dİlk olarak cewat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleemre oynayamayacakmış. şimdi şikeciler düşünsün! ''henrique adalet timsali olmak için hepsini dövecektir.''
Yorum
-
Geçen sene de böyle kararlaştırılmıştı. Federasyon (Fenerasyon) onaylamadığı sürece gelecek sezon kontenjan 5+3 olur..İlk olarak outlaws61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleF.Bahçe’nin katılmadığı Kulüpler Birliği toplantısında yabancı kontenjanının '6+2' olarak değiştirilmesi kararlaştırıldı.
Yorum
-
şikebahçeye en büyük ceza şu an için onları puan kaybına uğratmaktır. Ama ne kadar soğukkanlı ve sağduyulu olmaya çalışsamda Zokora'nın tekmesi içimi az da olsa soğutmuştu.
Ama bu sefer sahayı onlara dar etmeliyiz. Bunlar temenniler ama olacak olan ise onlar oynayacak biz izleyeceğiz...İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır. En mükemmel adalet ise Vicdandır. // Victor Hugo
Yorum
-
__________________ONUR____________________
Boss_____Yumlu____________Aykut_______Akbaş
________Colman___________Bourceanu_________
__Yusuf____________Özer_____________Olcan__
_________________Emre/Henri_________________ gibi bir kadro çıkacaktır. En fazla Akbaş ile Aykut un yeri değişir, Akbaş ın yerine de Caner oynar. Ama hoca belki de Zokora ile Bourceanu yan yana oynatıp Yusuf un yerine Olcan'ı Özer i solda Colman ı da forvet arkasında oynatır.İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır. En mükemmel adalet ise Vicdandır. // Victor Hugo
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum