İlk olarak bordolumavi tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor 0 -3 şikebahçe | STSL 24. Hafta | Hükmen
Daraltma
X
-
Elinden geleni yaptığını biliyoruz zaten.İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor Başkan Yardımcısı Serdar Üstünsalih: "Valimize haksızlık yapılıyor. Kendisi elinden gelen her şeyi yapmıştır."
Yorum
-
Usta'ya katılıyorum. Geç, yanlış ve sonuçları itibariyle aptalca bir tepki oldu. SadriŞ cl'den gelen paraları çöpe atmasa, çatır çatır şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurabilse, Trabzonspor şampiyonluğa giderken içerdeki fb maçında binlerce taraftar bir araya gelip fb'yi şehre/stada sokmasalar işte o zaman protestonun kralı olurdu."Hakikati bulan, başkaları farklı düşünüyor diye, onu haykırmaktan çekiniyorsa hem budala hem de alçaktır. Bir adamın ‘Benden başka herkes aldanıyor’ demesi güç şüphesiz; ama sahiden herkes aldanıyorsa ne yapsın?" Cemil Meriç
Yorum
-
AW: Trabzonspor - şikebahçe | 10.03.2014 - 20.00 | STSL 24. Hafta
Yok aga. Benim bir şekilde türkçeyi unutmam lazım. Olmuyor böyle. Dinden imandan çıktım ulan
Gesendet.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
taş atan kapı kolunu atan kim?
maytapları atan kim?
bu tespit edilemediği sürede sıkıntı var
fenerlilerin oyununa gelmiş olabilir miyiz?@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
atılan cisimler, volkana değil uzağına atılıyor
1 tane maytap ayaklarının dibine düştü hemen maç tatil edildi.
komplo var.@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Sen meraklanma nasılsa yolda pusuya yatanlar vardırİlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİt sürüsü çıkmış stattan.
Dinleyerek ingilizce öğrenmek için mp3 formatında ingilizce eğitim setleri: http://inglzcedrs.blogspot.com.tr/
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum