Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 0 -3 şikebahçe | STSL 24. Hafta | Hükmen

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Allah askina su videonun son kisimini izleyin.

Ben dayanamadim kapattim. Resmen linc etmisler taraftari.

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan ve tribünlerde çıkan olaylar sebebiyle tatil eden karşılaşmadan sonra saha dışındada gergin dakikalar yaşandı.
    Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• Olaylar bulentin verilmesiyle basladi valinin iho nun tutumu korukledi
      1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
      2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
      3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• AW: Trabzonspor - şikebahçe | 10.03.2014 - 20.00 | STSL 24. Hafta

İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ya bırak artık be adam bırak.muharrem usta dedik o kadar seçim sürecinde
        Delegelerin mantığıda aynen böyle işliyor. Siz seçtiniz diye haklı çıkacaklarya indirmek istemiyorlar bu adamı. Kulüp iyice bi ayağa düşsün, kahraman olarak çıkacaklar üçkağıtçılar.

Gesendet.
        Milli Takımım TRABZONSPOR
        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Çıkıyorlar sanırım. Ama diğer taraftar. Hastane tarafından.

Yorum

• Bırılerı şu beyaz tv ye twit atıp aynı bulent yıldırım ın kadky dekı macta elmanderın kafası kanlar ıcınde kaldıgı halde macı oynatmıştır bunu bırılerı şu serefsıze soylesın

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi
              Onlarda adam değilki. Zevk alıyorlar galiba puştlar

Gesendet.
              Lütfen daha sakin ve dengeli konuşalım.

Yorum

• İlk olarak Muhteva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                şikeciler 23 adet zırhlı araçla stad'dan ayrılıyormuş yuh diyorum Bordo berelileri'de çağırsaydınız bu ne biçim iş..
                baştan beri halkı provoke eden, böyle aşırı önlemler alan devlet, bizi ligden de men eder, ben saha kapatma cezasından çok daha ağır bir ceza bekliyorum ve bunu başından beri hedeflediklerini düşünüyorum.

Yorum

• Polis insanliktan çıkmış

Yorum

• İlk olarak Kader KORELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    baştan beri halkı provoke eden, böyle aşırı önlemler alan devlet, bizi ligden de men eder, ben saha kapatma cezasından çok daha ağır bir ceza bekliyorum ve bunu başından beri hedeflediklerini düşünüyorum.
                    hiç birşey yapamaz öyle abartı cezaya da giremez seçim var büzük yemez
                    !

Yorum

• Cakıroglu da haklı ıken haksız duruma dustu şu vakıtte baskanı ıstıfaya davet etmesı yanlıs

Yorum

• hak ediyoruz sanırım

vali çatıya keskin nişancı koymuş

elinden geleni yaptığı için hacıosmanoğlu onur üyeliği vermiş.
                        @tsmustafakemal
                        "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Üstünsalih Valiyi savunuyor )))))
                          Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• sayın valimiz önlem almışmış!!!!!!!!!!!!!!!!!! hepiniz defollunnn yahuuuuuuuuuuu
                            üç cücüklerin yalancı sevdaları bir yana, çıkarsız sevenlerinin sana bağlanmaları ayrı bir yana...

Yorum

• Trabzonspor Başkan Yardımcısı Serdar Üstünsalih: "Valimize haksızlık yapılıyor. Kendisi elinden gelen her şeyi yapmıştır."
                              Hamiş

Yorum

• İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Allah askina su videonun son kisimini izleyin.

Ben dayanamadim kapattim. Resmen linc etmisler taraftari.

http://www.skorer.tv/video-izle/Trab...NZERkHvVW.html
                                Eğer bu polisler fenerli değilse bende şerefsizim.

Hınçla vuruyorlar, adam elleriyle kafasını kolluyor karşılık bile vermiyor, yinede linç ediyorlar
                                Tengri Biz Menen

-Aga önemli olan memleket meselesi yani, yoksa varya...
                                -Tabi lan manyakmısın.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X