İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor 0 -3 şikebahçe | STSL 24. Hafta | Hükmen
Daraltma
X
-
fenerbahçe şampiyonluğunu çalmış,
başbakan olayı ört pas etmiş
bitmesin her maç hükmen yenilelim fenerle top oynamak sarmıyor
ADALET mi var bu ülkede@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Taraftar o volkan ayısını emreyi caneri şikeci emenikeyi tokatlasaydı keşke ona üzülüyorum o şerefsizler o şehirden dayak yemeden cıkmamalı.İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
Bu olaylardan kim tatmin oldu? Ben olmadim sahsen...Kimsenin tatmin olmayacagi seyi ne diye yapiyorsun?İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCidden insanlığınızı kaybetmişsiniz yazık. Hakemden bizene biz tepkimizi dile getirip maça hiç başlamayacaktık. Biz insanların canına neden kastedelim ?
Hakkimizi vermeyen sahadaki Futbolcular mi? Hakkimizi vermeyen tff ve siyasilere ne yaptik simdiye kadar? Bunlarin cevabini ver sen.
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Insanmi kopekden daha degersizler gozumde hadi ordan..İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCidden insanlığınızı kaybetmişsiniz yazık. Hakemden bizene biz tepkimizi dile getirip maça hiç başlamayacaktık. Biz insanların canına neden kastedelim ?1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Bu ülkede bir gs-fb maçı oynandı 10 kere tatil edilmeliydi ama maç tamamlandı,şimdi Markusa soran Şansal efendi almanyada olsa oynanırmıydı diyorsunya o maçıda sor bi istersen şikeci seni yalaka şerefsiz, arkadaş adaleti uygulamazsan hırsıza hırsız diyemezsen cezasını kesemezsen, olacakları göze alacaksın gık çıkarmayacaksın,çıkıp dürüstlük naraları atmayacaksın,bilmem kaç alt ligde olması gerekn şikeci takım bugün hala benim karşıma top oynamaya çıkıyorsa kusura bakmayın ama bu tiyatroyu oynamanın bir mantığı yok,Trabzon verilmeyen adaletin hırsını yaşıyor bu akşam ,içini döküyorum diyen Şansal sende suçlusun şimdi çıkıp boş konuşma inandırıcı olmuyorsun,utanıyorum diyen Rüştü hırsıza gereken yapılmadığında utanmadıysan sus konuşma.Birinizde çıkıp deyinki adalet olmazsa olacaklar bu,böyle adalet sağlanmaz diyorlar yahu nasıl olacak pekiyi,her yerde suçlu ilan edilen şikebahçe hala bu ligde top oynuyor.KADER BEYAZ KAGIDA SÜTLE YAZILMIS YAZI ELINDEYSE BEYAZDAN GELDE SIYIR BEYAZI
Necip Fazıl Kısakürek
Yorum
-
Trabzonspor - şikebahçe | 10.03.2014 - 20.00 | STSL 24. Hafta
Askerdeyim, burada adam dövmemek zor tuttum kendimi. Herkes haklı olarak bize terörist ve salak diyordu. Böyle taraftar mı olur, bunlara maçları 12 den önce yaptıracaksın falan sinirlerim bozuldu. Bizi bu hallere düşürenlere lanet olsun. Başbakanda dahil.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum