Trabzonspor 0 -3 şikebahçe | STSL 24. Hafta | Hükmen

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Mustafa Ayazoğlu
    • 26.12.2005
    • 16490
    • Trabzon

İlk olarak kenone tarafından gönderildi
    http://pic.twitter.com/EKbf4pZLWg

polisin Trabzonlulara karşı İşlediği Nefret suçu

vali hedef gösterirse polis ne yapsın
    @tsmustafakemal
    "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Öznur61
      • 31.12.2012
      • 6405
      • Öğrenci
      • Ankara

Ynt: Trabzonspor - şikebahçe | 10.03.2014 - 20.00 | STSL 24. Hafta

Allahın belası TFF !
      Bjk taraftarı o kadar sahaya atlayıp, provakatörlük yaparken 4 maç ceza.Trabzonspor ise daha sahaya atlamadan 6 maç ceza. !

Adiler !
      En son Öznur61 tarafından düzenlendi; 13.03.2014, 20:57.

Yorum

• Veysel
        Trabzonspor Kongre Üyesi
        • 24.05.2010
        • 8486
        • Trabzon

Yazıklar olsun size şu ihoya muhalefet olacak bir tane adam gibi yönetici başkan olacak adam yok

Yorum

• Punisher-61
          • 31.05.2004
          • 9490
          • Almanya

Trabzonspor - şikebahçe | 10.03.2014 - 20.00 | STSL 24. Hafta

Bu cezanin 2 macinida gelecek sezon cekecegiz ...

Gelecek sezon ilk haftalarda fener maci olursa hic sasirmayin.. Adamlar isi simdiden ayarlamaya baslmis

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
          1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• cakalkerem
            • 20.02.2012
            • 13476
            • Mühendis
            • İstanbul

1 maç kötü tezarruattan
            5 maç maçtaki olaylardan

elini çok çabuk tutmuşsun...

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
            Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• 6Şafak Aydın1
              • 24.09.2006
              • 8927
              • Almanya

adamlarin eline koz veriyoruz birde sikayet ediyoruz. yok niye 5 miste, 6mista. bizde bu salakligimiza kizdik. beyinsizlik dedik anlatamadik. konyaya seyirci aldirmama meselesi ve pfdkya itirat etmiyebiliriz diyen yönetimimize selamlarimizi sunuyoruz.
              burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• 6Şafak Aydın1
                • 24.09.2006
                • 8927
                • Almanya

bu arada biz burda bosuna cirpiniyoruz. burada olup bitenleri kimse takmiyor. divan baskani, ve ne kadar baskan varsa trabzonda adalet arayisindan vazgecmisler bile. 6 da verirler 16 da verirler.
                burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• cakalkerem
                  • 20.02.2012
                  • 13476
                  • Mühendis
                  • İstanbul

Trabzon'a olan oluyor başkasının gıkı çıkmıyor...ne yapılacaksa yapılsın ama bu yönetim ve anlayışla hayatta olmaz...

Yorum

• artvints
                    • 20.06.2012
                    • 29952
                    • öğrenci
                    • Bursa

kurallar bi bize uygulanıyor zaten.

Yorum

• cakalkerem
                      • 20.02.2012
                      • 13476
                      • Mühendis
                      • İstanbul

hem de anın da...

Yorum

• Ilelioglu
                        • 14.06.2008
                        • 29106
                        • Avrupa Diğer

..
                        İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• ağasarlı
                          • 16.03.2008
                          • 2846
                          • memur
                          • Sakarya

beyler sahaya taş kaya kapı kolu atıldı. neyin mücadelesi veriliyor. maddeleri atan taraftar şimdi görsün ne yaptığını. maç devam etseydi orda insanlar ölürdü emin olun. bana kalırsa az bile ceza verildi. yeter ulan kaç yıldır gerginlik .. şikesininde kupasınında...........

yeter .. ulan bizde hiç mi suç yok. birileri şb nin geçen yıllardaki olaylarını örnek vermiş. hep yanlışı mı örnek almalıyız. iki yanlıştan bir doğru çıkmaz artık anlayalım bunu. adamlar en azında maç sonu yaktılar yıktılar.
                          bu işlerin en büyük sorumlusu iho denen şahıstır. insanları resmen birbirine düşman ederek, bu düşmanlık üzerinden prim yapmaya çalıştı.
                          taraftara çok büyük umut verdi beklentiye soktu. üzerine bir bardak su içilecek olan o lanet kupayı, 1 ay içinde getireceğini vaat etti. artık bu adam takıma zarar verdi.
                          o suçlu bu suçlu bizim hiç mi suçumuz yok.3 yıldır takıldık kaldık şike konusuna.
                          şu lanet kupa konusuna takılıp kaldığımız için 10 yıl geriye gitti. bakkal dükkanı yönetemeyecek şahıslar verdikleri kupa vaadiyle halkı kandırdı..
                          yeni bir sayfa açıp, tekrar eski günlere dönmesi için daha ne olması, başımıza ne gelmesi lazım..

biz hariç her kes şuçlu. volkanı zerre sevmem. ama şike konusu farklıdır. adamın evladına küfretmek farklıdır.sizin kundaktaki bebeğinize küfretseler ne yaparsınız? kıvırmadan cevap verin. ??muhtemelen cinayet sebebidir böyle bir küfür.. kimse bana tahrik mahrik demesin. futbol gol sevinci yaşamak içindir. gol sevincinin tahriği olmaz. bunada tahammül edemiyorsak futbol hiiç izlemeyelim.
                          Allah aşkına hiç mi suçumuz yok bizim?. sütten çıkmış ak kaşık mıyız..

el birliği ile futboldan soğuttular insanı yazıklar olsun.

Yorum

• Bud Spencer
                            • 02.03.2012
                            • 6610
                            • Almanya

İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi
                            beyler sahaya taş kaya kapı kolu atıldı. neyin mücadelesi veriliyor. maddeleri atan taraftar şimdi görsün ne yaptığını. maç devam etseydi orda insanlar ölürdü emin olun. bana kalırsa az bile ceza verildi. yeter ulan kaç yıldır gerginlik .. şikesininde kupasınında...........

yeter .. ulan bizde hiç mi suç yok. birileri şb nin geçen yıllardaki olaylarını örnek vermiş. hep yanlışı mı örnek almalıyız. iki yanlıştan bir doğru çıkmaz artık anlayalım bunu. adamlar en azında maç sonu yaktılar yıktılar.

biz hariç her kes şuçlu. volkanı zerre sevmem. ama şike konusu farklıdır. adamın evladına küfretmek farklıdır.sizin kundaktaki bebeğinize küfretseler ne yaparsınız? kıvırmadan cevap verin. ??muhtemelen cinayet sebebidir böyle bir küfür.. kimse bana tahrik mahrik demesin. futbol gol sevinci yaşamak içindir. gol sevincinin tahriği olmaz. bunada tahammül edemiyorsak futbol hiiç izlemeyelim.
                            Allah aşkına hiç mi suçumuz yok bizim?. sütten çıkmış ak kaşık mıyız..

el birliği ile futboldan soğuttular insanı yazıklar olsun.
                            sana yaziklar olsun!
                            temmuz 2011'den beri komadasin, yeni kalktin herhalde

bu takima, bu taraftara, bu sehire yapilmayan yanlis, ayip, tahrik, edepsizlik kalmadi
                            birde sen ciktin bizim hicmi sucumuz yok diyorsun!!!!!!
                            Forvete: Tencere Hill
                            Sidober: Bud Spencer

Yorum

• DEEP BLUE

Uzun bir seyahatteydim, yorum yazamadım.

Şikebahçe maçında gördüklerim nedeniyle, Trabzon'lu ve Trabzonspor'lu olmaktan bir kez daha gurur duydum. Emeği geçen bütün kardeşlerimize şükranlarımı sunuyorum. Açıkçası, 5 bin kişinin sahaya dalmasını ve Volkan piçini paramparça etmesini çok bekledim. Bu kıl fabrikasını elimle doğrasam, kanını içsem yine de tatmin olmam... Nefretim gururumdur.

Şimdilik ''soft anarşizm'' boyutunda kalan tribün hareketinin dozajını gittikçe artırarak, ''hard anarşizm'' seviyesine çekmeli ve bu hareketi dünyanın her yanına yayarak, dünya gündemine oturabilmeliyiz. Şu saatten sonra cezalar ve ligde olup olmama gibi basitlikler bizi durduramamalı...

Evlatlarımıza bırakabaliceğimiz en büyük miraslardan biri bu itlere olan nefretimizdir. Çünkü bu ülkede Fenerbahçeliyim diyen herkes, ülkenin temelindeki dinamittir. Cumhuriyet içinde cumhuriyet kuran, ülkenin tüm temel değerlerinin yılmaz bekçisi ayaklarıyla malı götüren bu aşağılık camiayı unutmayalım, unutturmayalım...

Yorum

• ağasarlı
                                • 16.03.2008
                                • 2846
                                • memur
                                • Sakarya

İlk olarak Bud Spencer tarafından gönderildi
                                sana yaziklar olsun!
                                temmuz 2011'den beri komadasin, yeni kalktin herhalde

bu takima, bu taraftara, bu sehire yapilmayan yanlis, ayip, tahrik, edepsizlik kalmadi
                                birde sen ciktin bizim hicmi sucumuz yok diyorsun!!!!!!
                                asıl sana yazıklar olsun. külübü takımı bu seviyeye çeken. külübe düşmandan çok zarar verenlere , kupa vaadiyle, tarftarın akılya alay geçenlere destek oldunuz tek laf etmediniz.
                                söylediklerimdeki gerçeklik insanların nefsine zor gelir belki. bundan sonra ne yazarsan yaz cevap vermeyeceğim. akşam olupta başına yoragan çektiğinde sadece iki dakika düşün. bizim hiç mi suçumuz yok diye.. tabi yapabilirsen.ne düzgün bir kadromuz var nede güzel bir futbol. hep mağdur edebiyatı... 2011 de şike yapıldı kupa gitti. peki 2013? 2014 bunlarda damı şike var dıda şampiyon olamadık. herkes bize düşman herkes hakkımız alıyor v.s.... örtülü ödenekten kulübe paralar oluk gibi akıtırken kimsenin çıtı çıkmıyodu. bayern münihin başkanı hapis cezası aldı vergi kaçakçılığından, evet şb bu şikeyi avrupada yapsaydı çoktan küme düşerdi. ama avrupada örtülü ödenekten para alan takım bir daha futbol liglerine de dönemezdi. .
                                ama ben diyorum ki bu kin bu nefret sadece bize zarar veriyor. bunu anlamak için daha başımıza ne gelmesi lazım ??
                                bundan sonra cevap yazmayacağım. sevmiyorum ikili tartışmaları. sonuçta kimse kimsenin fikrini değiştiremez.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...