Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 1 - 0 K.D.Ç. Karabükspor | Spor Toto Süper Lig 4.Hafta

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• zokora yerıne o bolge colman-soner olmalı
    Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• 3 puan güzel ama futbolda boyle bir oyun şekli var mı?Bu takım hiçbir deplasman maçını kazanamaz....
      Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• İlk olarak Salih Bildiren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        rezalet futbol

rezalet kadro seçimi

rezalet taktik

rezalet motivasyon

rezalet rezalet rezalet !!!!!!!!
        Şahane bir Yusuf, bana yetti bile.

Yorum

• İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi
          sen git kadro yap yetersiz 1461 trabzon uşaklarından. küçük takım taraftarları
          Bu takımı begenmiyorsan git İstanbul takımlarını tut.

Ben bordomavi giyen herkesi izlerim.Her teknikdirektore sahip cıkarım.

Senin gibi skor taraftarı degilim.

Haddini bil Trabzonsporun hocasını elestirebilirsin ama hakaret edemezsin.
          ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• 3 puan yerine Yusuf'u kazanmak iyi oldu Volkandan kurtulduk inş.
            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Yine bir 14 Eylül..
              Yine bir 76.dakika..
              Yine bir tek gollü galibiyet..

Aah o inter maçı!.
              Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

• kazandım ama yalan konusmamak lazım dedigimiz gibi yine tek fark.

yusuf hariç bir ilerleme yok
                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Dünya ne güzel, hayat ne tatlı!

Yorum

• futbol anlamında takım ligin en kötüsü. gelecek için futbol adına tek umut yok. sidik yarıştıra yarıştıra zoraki alınan 1 galibiyet ile coşan küçük takım taraftarları. yazık sizin gibi Trabzonspor taraftarlarına. sikaki mugagu kukasi galibiyetlerinden sonra coşman için çok beklediniz. sevinin küçük takım taraftarları.

Yorum

• İlk olarak Hamza Milet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ama yinede olaya olumlu tarafindan bakmak istiyorum
                      Drogbali Burakli gsyle ayni puandayiz
                      Bu açıdan bakmamıştım
                      Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• Bugün pek çok şey kötüydü.her şeye rağmen 3 puan ve Yusuf çok iyi oldu.inşallah zamanla iyiye gideriz

Yorum

• Olcan'ı solbeke koymamak lazım.Adrian'ı yine sağ açığa çekti Aykut Akgün çıkarılınca olaylar düzeldi.Colman'ın dönüşü iyi oldu.Mustafa Yumlu defanın arkasına toplar kaçırdı yine.Yumlu falan oynayamaz daha.Sağbeke caner'i çekti...Caner fit olunca stoper alanını zorlar.
                          Trabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
                          Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
                          Sebahattin Çakıroğlu

Yorum

• Haftaya volkan yusufun yerinde oynar mı?

Yorum

• Rize maçına baktım da,

Biz sercan'ı niye gönderdik la, geri versinler bize lan adamımızı

Yorum

• mra yı eleştirmiştik ama taktiksel olarak karabükün hızlı oyununa gerekli önlemler alınmıştı. ayrıca colman ve yusuf devamlı oynamalılar. soner fizik olarak güçlenip colman ile birlikte orta sahanın yükünü çekmeli. bu şekilde daha çeşitli atak kombinasyonları üretebiliriz. zeki, henrike kızağa çekilmeli.

her şeyden önce takımın yenilmesi için dua eden sözde taraftarlardan biz temizlenmeliyiz. lafa gelince dil beş karış.. desteğe gelince bkz. tribündeki boşluklar.....

Yorum

Yükleniyor...
                                X