zokora yerıne o bolge colman-soner olmalı
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor 1 - 0 K.D.Ç. Karabükspor | Spor Toto Süper Lig 4.Hafta
Daraltma
X
-
İlk olarak Salih Bildiren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülerezalet futbol
rezalet kadro seçimi
rezalet taktik
rezalet motivasyon
rezalet rezalet rezalet !!!!!!!!
Yorum
-
İlk olarak MuratJ tarafından gönderildisen git kadro yap yetersiz 1461 trabzon uşaklarından. küçük takım taraftarları
Ben bordomavi giyen herkesi izlerim.Her teknikdirektore sahip cıkarım.
Senin gibi skor taraftarı degilim.
Haddini bil Trabzonsporun hocasını elestirebilirsin ama hakaret edemezsin.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
futbol anlamında takım ligin en kötüsü. gelecek için futbol adına tek umut yok. sidik yarıştıra yarıştıra zoraki alınan 1 galibiyet ile coşan küçük takım taraftarları. yazık sizin gibi Trabzonspor taraftarlarına. sikaki mugagu kukasi galibiyetlerinden sonra coşman için çok beklediniz. sevinin küçük takım taraftarları.
Yorum
-
İlk olarak Hamza Milet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAma yinede olaya olumlu tarafindan bakmak istiyorum
Drogbali Burakli gsyle ayni puandayizYa kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana
Yorum
-
Olcan'ı solbeke koymamak lazım.Adrian'ı yine sağ açığa çekti Aykut Akgün çıkarılınca olaylar düzeldi.Colman'ın dönüşü iyi oldu.Mustafa Yumlu defanın arkasına toplar kaçırdı yine.Yumlu falan oynayamaz daha.Sağbeke caner'i çekti...Caner fit olunca stoper alanını zorlar.Trabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
Sebahattin Çakıroğlu
Yorum
-
mra yı eleştirmiştik ama taktiksel olarak karabükün hızlı oyununa gerekli önlemler alınmıştı. ayrıca colman ve yusuf devamlı oynamalılar. soner fizik olarak güçlenip colman ile birlikte orta sahanın yükünü çekmeli. bu şekilde daha çeşitli atak kombinasyonları üretebiliriz. zeki, henrike kızağa çekilmeli.
her şeyden önce takımın yenilmesi için dua eden sözde taraftarlardan biz temizlenmeliyiz. lafa gelince dil beş karış.. desteğe gelince bkz. tribündeki boşluklar.....
Yorum
Yorum