Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 1 - 0 K.D.Ç. Karabükspor | Spor Toto Süper Lig 4.Hafta

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• neymis orta saha ptt topcusu aykut akgunle olmuyormus..colman'i begenirsiniz begenmezsiniz ayri ama mevcut takimda bana
    gore en iyi orta saha oyuncusu..o girdikten sonra takim gol atmadan maci alamayacagini anladi.vitesi bir derece yukseltti az da olsa tempo kazandirdi.
    bu gecenin kazanci uc puandan ziyade yusuf..bir kac mac kesik yemeden oynarsa bu cocuk olur.
    yalniz bu galibiyet kimseyi yaniltmasin..her anlamda cok kotu futbol oynuyoruz..

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi
      Yeter ulan Trabzonspor taraftarıyım deyip kahretsin yendik.

mahlukat hoca

yeter ulan

Alayınıza koyduk işte hainler.

Gidin Tolunay ile birlikte aglayın.

Hepinize kocaman bir kapak olsun.

LOGAR KAPAGI..
      antepe deplasmanda 5 atan rizeliler sizin kadar sevinmedi. küçük takım taraftarları.

Yorum

• İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ya sen ne diyorsun. biz Trabzonspor'un büyük takım olduğunu haykırıyoruz bu yönde icraatlar hayata geçirilsin diye çırpınıyoruz. yetersizlerin anlık galibiyetleriyle coşmuyoruz. senin gibi sıradan takım olduğumuzu kabullenmiyorum. mücadele ediyorum büyük Trabzonspor için. şimdi git kadro kur kale ve sağ beke zeki yazarak başla.
        Takımı,hocayı,yonetimi,futbolcuyu elestirebilirsin.

Ama mahlukat diyemezsin.

Aklını basına devsir.
        ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Yahu arkadaşlar,

Aynı takımı tutuyorsunuz birbirinize karşı ettiğiniz kelimelere bakın. Yakışıyor mu sizlere? Eleştirmeyi de bilmiyoruz, konuşmayı da bilmiyoruz, takımı desteklemeyi de bilmiyoruz. Aynı gollere sevinip aynı mağlubiyetlere üzüldüğümüz ve aynı renklere gönül verdiğimiz insanlara karşı daha saygılı olalım lütfen.
          Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
          “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
          Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Yusuf Zeki ye ilk yarı yardım etti Zeki de hatasız oynadı bu maç.

Yorum

• Tamam biz kötü oynadik da Karabük ne oynadi arkada$?
              Taktigimizin olmadigini hepimiz biliyoruz...
              Atarsak atariz ama atamazsak da yeniliriz...
              $imdi köy takimi Apollon'u rahat geceriz takimin ve MRA'nin kredisi artar...
              Ha nereye kadar bu böyle gider?
              Fazla gitmez orasi kesin...
              Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak Tayfun Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yusuf u hoca kesmez bundan sonra cesareti de gelecek diğer gençlerde oynayacak.
                inşallah.Soner - abdülkadir - kadir keleşi bekliyoruz

Yorum

• Şampiyonuz
                  ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• Henrique yedeğe çekilsin diyen ulema güruhu kimi düşünüyor acaba yerine, eldekilerin uzak ara en iyisi bu, kafa mı buluyorsunuz la?

Yorum

• rezalet bir maç ama sonuç lehimize çok şükür,bir ara uykuma yenik düşüyordum.

Yorum

• İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        antepe deplasmanda 5 atan rizeliler sizin kadar sevinmedi. küçük takım taraftarları.
                        ,,kücük'' takimlarin taraftarligini yapmak onurlu birseydir ama büyük takimlarin senin gibi taraftarlari olamaz..varsa o takimlar büyük degildir zaten..
                        KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• sansa alınmıs bır galıbıyet oyun olarak en ufak bır ılerleme yok bugun adına sevındırıcı olan tek sey yusufun kazanılması bıdaha volkan forma yuzu goremez yusuf varken..
                          1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                          2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                          3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak tristram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            neymis orta saha ptt topcusu aykut akgunle olmuyormus..colman'i begenirsiniz begenmezsiniz ayri ama mevcut takimda bana
                            gore en iyi orta saha oyuncusu..o girdikten sonra takim gol atmadan maci alamayacagini anladi.vitesi bir derece yukseltti az da olsa tempo kazandirdi.
                            bu gecenin kazanci uc puandan ziyade yusuf..bir kac mac kesik yemeden oynarsa bu cocuk olur.
                            yalniz bu galibiyet kimseyi yaniltmasin..her anlamda cok kotu futbol oynuyoruz..
                            bu takımda onur, aykut, colman, yusuf ve malouda olmak üzere 5 tane Trabzonspor topçusu var. şu leşler ordusu ortadayken colmana bok atma lüksüne hiçbir zaman sahip olamaz Trabzonspor taraftarı. bunu aylardır söyledim her kadromada yazdım. Trabzon uşaklarından sadece yusufu Trabzonspor'a layık gördüğüm için kendimle tekrar gurur duydum. futbol gerçekleri neyse her zaman onları söyledim söyleyeceğim.

Yorum

• şuan çok boş konuşan insanlar var utanmasalar klube sovucekler gidip maçkolik forumunda yazın bu düşünceleri burası trabzonspor forumu

Yorum

• Karabüklüler gülüyor ropörtajda ne rahat adamlar bunlar.
                                Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

Yükleniyor...
                                X