Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Final 5. Hafta | TRABZONSPOR 1 - 3 Fenerbahçe

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu ülkede futbol çoktan bitmiş..Kimseyi istifaya çağırmanın bi manası yok

Yorum

• İlk olarak Dorukhan Açıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Arkadaşlar, Colman ne yaptı da herkes övüyor bu akşam ? Ben maçı tam izleyemedim, kaçırmışım. Bir gösterin bana da
      benim için emre'ye yerde tekme atması yeter...adamsın colman...
      ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        * Olabilir, benim duyduğuma göre Las vegas'ta Kumarhane yaptırıyormuş, ismini keisnlikle veremeyeceğim ama çok sağlam bir abiden duydum bende...
        Abi müthiş bir uslubun var buradan da sogutuyorsun insanı helal olsun sana

Yorum

• İlk olarak vendercan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu kadar mu ucuz bu ülke?
          Günaydın
          Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!
          Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
          Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.

Yorum

• Yazik baskan bunu haketmedi

Yorum

• Taraftar öfkeli olmasaydı, olay çıkartmasaydı bugün 2 tane kırmızı kart yerdik. Colman ile Zokoranın pozisyonlarına kırmızı kart verilmemesinin tek nedeni taraftarın hakemi etki altına almasıdır.

Yorum

• Vay vay muhtesem taraftarimiz Sadri Baskanimiza saldiralari gösteriyorlar. Yazik! Boyle taraftar olmaz olsun!!!

Yorum

• Dünyanin her yerinde irkci Emre büyük ceza görür.TFF niye böyle bir sacma kurum?

Bence UEFA fena öpecek Sikeciler helak olur gibi yüzleri kap kara olacak Insallah.Ozaman onlari Mactan sonra sarki söylerken görmek istiyorum.

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    colman'a övgüler yağdıran taraftar
                    emre belezoğlu gol attı bize ve yenildik rakip senin sinir damarına oynuyor ve kazanıyor

farkında mısınız?
                    ne zaman akıllanacaksın.

rahat olmak her zaman kazandırır.
                    Sahada ki herkes Zokora ve Colman gibi oynasaydı emre bu akşam o maçtan daha önce alınırdı.

Yorum

• Bugün gözüme çarpanlar;

Taraftar çok kötüydü yanımdaki adamlar bile buraya sadece olay çıkarmak Fenere küfür etmek için geldik diyen bir adam gördüm.

Gol attığımızda susan gol yenildimi yönetime hocaya fenerlilere söven naylon taraftarlar gördüm.

Ne zaman hırslanıp top oynamaya başlasak oyunu soğutmak isteyen Fenerbahçe oyuncuların ekmeğine yağ süren akılsız insanlar gördüm.

Beceriksiz yetersiz futbolcularımızıda gördüm. ( Serkan,Celutska,Henrique,Tolga)

Bugün çok üzdünüz bizi çok.
                      # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• Yabancılar yerlilerden daha fazla hırslanmış ruh yok takımda.
                        Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• el bırlıgı ıle tamamen bıtmısız yazıklar olsun bızı bu hallere sokanlara

Yorum

• Kanaltűrk

Yorum

• İlk olarak masterkey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              adaletin olmadığı yerde adaleti insanlar sağlar. bunu da birbirlerine çiçek vererek yapmazlar. işte bu günkü gibi toplumu isyana getirirsin. bunun baş sorumlusu devlettir. adalet dağıtmayan kurumu sen dağıtmazsan o halk isyan eder işte. dua edelim bizim şampiyonluk maçımız değildi. bir de o olsaydı şimdi ölü sayısını konuşacaktık.
                              Allah insanlara düşünmek için beyin gibi bir organ vermiş. Beyni olan düşünebilen hiçbir insan bu olayın bu boyutlara gelmesine izin vermez. Adaleti dağıtmayan insanlar zaten bunu bilerek yapıyor. Olay bu boyutlara gelsin diye çabalıyor. Bizim halkımızı taraftarımızı galeyana getirmek için böyle bir komplo kuruyor ve biz herseferinde bu komploya yeniş düşünüyoruz. Bi nevi ekmeklerine her seferinde yağı biz sürüyoruz. Ve sonuç hep onların istediği gibi bizim tarafımızdanda hüsranla sonuçlanıyor.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Uludüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Taraftar öfkeli olmasaydı, olay çıkartmasaydı bugün 2 tane kırmızı kart yerdik. Colman ile Zokoranın pozisyonlarına kırmızı kart verilmemesinin tek nedeni taraftarın hakemi etki altına almasıdır.
                                bu sene oynadığımız maçlara bakın ve hakem kararlarını değerlendirin
                                sonra bu maçtaki hakem kararlarını değerlendirin
                                birileri hakeme bir şeyler söylemiş belli

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X