Bu ülkede futbol çoktan bitmiş..Kimseyi istifaya çağırmanın bi manası yok
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Final 5. Hafta | TRABZONSPOR 1 - 3 Fenerbahçe
Daraltma
X
-
İlk olarak Dorukhan Açıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar, Colman ne yaptı da herkes övüyor bu akşam ? Ben maçı tam izleyemedim, kaçırmışım. Bir gösterin bana da''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş
eski nick:Emres61
Yorum
-
İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle* Olabilir, benim duyduğuma göre Las vegas'ta Kumarhane yaptırıyormuş, ismini keisnlikle veremeyeceğim ama çok sağlam bir abiden duydum bende...
Yorum
-
İlk olarak vendercan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu kadar mu ucuz bu ülke?Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.
Yorum
-
.....
İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecolman'a övgüler yağdıran taraftar
emre belezoğlu gol attı bize ve yenildik rakip senin sinir damarına oynuyor ve kazanıyor
farkında mısınız?
ne zaman akıllanacaksın.
rahat olmak her zaman kazandırır.
Yorum
-
Bugün gözüme çarpanlar;
Taraftar çok kötüydü yanımdaki adamlar bile buraya sadece olay çıkarmak Fenere küfür etmek için geldik diyen bir adam gördüm.
Gol attığımızda susan gol yenildimi yönetime hocaya fenerlilere söven naylon taraftarlar gördüm.
Ne zaman hırslanıp top oynamaya başlasak oyunu soğutmak isteyen Fenerbahçe oyuncuların ekmeğine yağ süren akılsız insanlar gördüm.
Beceriksiz yetersiz futbolcularımızıda gördüm. ( Serkan,Celutska,Henrique,Tolga)
Bugün çok üzdünüz bizi çok.# Fırtınam bu yolda hep seninle !
Yorum
-
İlk olarak masterkey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleadaletin olmadığı yerde adaleti insanlar sağlar. bunu da birbirlerine çiçek vererek yapmazlar. işte bu günkü gibi toplumu isyana getirirsin. bunun baş sorumlusu devlettir. adalet dağıtmayan kurumu sen dağıtmazsan o halk isyan eder işte. dua edelim bizim şampiyonluk maçımız değildi. bir de o olsaydı şimdi ölü sayısını konuşacaktık.
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Uludüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTaraftar öfkeli olmasaydı, olay çıkartmasaydı bugün 2 tane kırmızı kart yerdik. Colman ile Zokoranın pozisyonlarına kırmızı kart verilmemesinin tek nedeni taraftarın hakemi etki altına almasıdır.
sonra bu maçtaki hakem kararlarını değerlendirin
birileri hakeme bir şeyler söylemiş belli
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum