Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Final 5. Hafta | TRABZONSPOR 1 - 3 Fenerbahçe

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    * Olabilir, benim duyduğuma göre Las vegas'ta Kumarhane yaptırıyormuş, ismini keisnlikle veremeyeceğim ama çok sağlam bir abiden duydum bende...
    vay be bunlar gerçekse eğer .. biz neyin peşindeyiz ? biz gelen paraları futbolcu transferı ıcın cart ıcın curt ıcın dusunurken paralar las vegaslara antalyada otellere mi gidiyor ? vay anasını sayın seyirciler ....
    u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Haddini aşan Adnan Aybaba'nın Zokora hakkında söyledikleri ! VIDEO

Zokora'ya adam değil diyor. Şerefsizin teki diyor.

Kim la bu ?
      Akraba evliliği ve sonuçlarından biri üstad. Yapacak bir şey yok.
      Dünyanın iyi yönde değiştiğine hiç şahit olmadım.

Yorum

• dd

Akp ile Fenerbahce daha cok buyudu bize stad icin verilen 6 trilyon ,fenere atasehirde 150 milyon dolarlik arsa verilmesi ,irdelenmesi gerken konular .Tayyip erdogan ile fenerbahce hem ekonomik hemde sportifolarak zirve yapti.Bu konu iredelenmesi gerekir.Devlet kanalinda bile Ts dusmanligi var benim paramla bana laf attiyor adam.Tayyip bey cek ellini futboldan ,resmen Ts dusmani .feneri kumeye dusurmeyende tayip erdogandir.yasa degisikligi neden yaptilar ak parti izin vermezse yasa gecmezdir.

Yorum

• İlk olarak Esmoface tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Buraya gelip de cogu insanlar dinine bağlı değiller diyemezsin. Öyle genelleme yapmak kolay degil, analitik düşün de yargıla, önyargılarla gelme.
          Neyse, muhabbet başka yönlere kayacak, o yüzden daha başka birşey demeyeceğim.

Haklisin kusuruma bakmayin suc bende sinirlerime hakim olamadim.Özür dilerim tekrar.

Yorum

• bu aksam allah kalbımı bılo sırf olay cıksın ıstedım...maçta konuşacak bişe yok neyi konusayım serkanın kosarak kayarak çizgiden çıkartııd poziyonumu* la mal bu adam cok rahat poziyonda neden kayıyosun bas topa dön rahatsın ya sonrası daha feci sen bıenvnue neden yol gosterıyon burdan geç serbest diye ulan asıl şikeci sensin allah korkun yokm mu senın? yeter bukdar şenol hocamın söledigii gibi futbolu konuşmaya gerek yok..he bu arada unutmadan zokoraya helal olsun elını sıkmadı sonra bıde gıttı d.....vurdu emrenın annesı mackalıymıs baskanın dedıgı gıbı lan emre sen nerden çıktın olum
            ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• Arkadaşlar, Colman ne yaptı da herkes övüyor bu akşam ? Ben maçı tam izleyemedim, kaçırmışım. Bir gösterin bana da
              '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
              Kazım Koyuncu

Yorum

• adaletin olmadığı yerde adaleti insanlar sağlar. bunu da birbirlerine çiçek vererek yapmazlar. işte bu günkü gibi toplumu isyana getirirsin. bunun baş sorumlusu devlettir. adalet dağıtmayan kurumu sen dağıtmazsan o halk isyan eder işte. dua edelim bizim şampiyonluk maçımız değildi. bir de o olsaydı şimdi ölü sayısını konuşacaktık.

Yorum

• İlk olarak KERİM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bende bu şekilde düşünüyorum. Beşeri kurallar olduğu sürece baki bir adalet olamaz

Haklisin abi.

Yorum

• colman'a övgüler yağdıran taraftar
                    emre belezoğlu gol attı bize ve yenildik rakip senin sinir damarına oynuyor ve kazanıyor

farkında mısınız?
                    ne zaman akıllanacaksın.

rahat olmak her zaman kazandırır.
                    @tsmustafakemal
                    "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      vay be bunlar gerçekse eğer .. biz neyin peşindeyiz ? biz gelen paraları futbolcu transferı ıcın cart ıcın curt ıcın dusunurken paralar las vegaslara antalyada otellere mi gidiyor ? vay anasını sayın seyirciler ....

Ironi yapti Sedat abi...
                      İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Ruhsuz ve onursuz bir takımımız var sahada bu kadar basit.. Yenilebilirsin ama en azından savaş birazcık hırsın olsun. Hepsine yazıklar olsun..

Bana göre bir tek Colman.. gerisi yalan.. Colman hem pres yapacak hem top kapacak hem pas verecek Adrian Burak diğerleri eli belinde gezecek.. Colman gitmek istiyorsa haklı valla.

Bizi Fenere rezil eden futbolcullara ceza verilecek en büyük cezayı versin yönetim.. Hoş artık bizim yönetimimiz falanda kalmaz bu gidişle..

Fener büyük takım valla.. adam hapishaneden külüp yönetiyor bizde suçsuzken suçlu pozisyonuna düşüyoruz. Yazık valla Biz bunlarla baş edemeyiz.. Boşuna bi tarafımıızı yırtmanın anlamı yok.. Taraftarımıza da teşekkür ederim belki onların sayesinde bi kaç maç İstanbulda maç seyrederizbelki... Böyle bi Başka da bi işe yaramazlar zaten..
                        Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.

Yorum

• macta destekten cok, macı durduran taraftar fb'nin ekmegine yag surdu. adamlar zaten uyusuk mac hastası. takımıma da yazıklar olsun, senede bir mac istedik be arkadas, ne olurdu adam gibi oynasaydınız.

yonetim ve senol hocaya da biran once bu umitsizlikten cıkın, silkenin takımı adam gibi ayaga kaldırın. transferse transfer uyumayın artık.

Yorum

• samet denilen köpek soyuna giripte çıkmayan neymiş bilen var mı

bu arada zokora, colman ve alan emre köpeğine sağlam dayak attılar

yanlış görmediysem serkan da samet itinin saçlarına iyi yapıştı elinize ayağınıza sağlık
                            alemin keyfi yerinde yine MAAŞALLAH
                            yok mu çaresi dostlar FESUBHANALLAH!

Yorum

• bu akşam bizim için unutulmazdı Colman ve Zokora'nın tekmelerini unutmayacağım...
                              NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                              https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                              Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Colman'ın açıklamalarından, kendi Futbolcumuz bile söylüyor sahada yaşadıklarını :

"Hem genel bir ilkeden bahsedeceğim hem de bir özeleştiri yapacağım. Top her taca çıktığında sahaya bir şey atmak, oyunun akışını olumsuz etkiler. Bu durum futbola katkı sağlamaz. Biz de bunun etkisini olumsuz şekilde yaşadık. Bu ne bize ne de rakibe yardımcı olmadı. Oyun akışkanlığını yakalayamadığımız için hüsranla karşılaştık”

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X