Bizim böyle sürekli oyunu durdurup, Fener'e istediğini veren taraftarımız olduğu müddetçe bizden bişey olmaz, ne oldu şimdi atlet attın oyunu durdurdun da ne oldu yarın manşetlerde "atlet atıldı kupa Trabzon'a" mı yazacak, olan bizim takıma oldu 30 dk oyun durdu 10 dk uzadı. Şu oyun durmasaydı bu ölü takım çevirirdi o maçı iddia ediyorum. yok maç başladı sahaya bişe at, 34. dk sahaya bişe at, 58. dk sahaya bişe at, 61. dk sahay bişe at, bu ne ya, adam gibi tezahürat yapsak her türlü alırdık bu maçı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Final 5. Hafta | TRABZONSPOR 1 - 3 Fenerbahçe
Daraltma
X
-
İlk olarak Ozan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu telefon konuşması olayı (tüpçüyle koçun) gerçekten doğru mu acaba?
Eğer bu içerikte bir konuşma varsa ve yarına kadar ortadan kaldırılmaz da yayınlanırsa ortalık çok karışır..
onu yalan ederler. ortaya cıksa da cemaatin komplosu, uydurma kaset olur. hele ki yasadısı yollardan dinlendiyse sinek ikili muamelesi gorur
Yorum
-
Çok yaşa!..
İlk olarak Vendetta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMadem kEMRE bir basın toplantısıyla sıyırıyor bu işlerden Zokora da yarın yanına bir arkadaşını alıp basın toplantısı düzenlesin "benim bizim takımda kasıklarına vurduğum arkadaşlarım da var" desin sıyrılsın bu işten.
Yorum
-
İlk olarak Ozan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu telefon konuşması olayı (tüpçüyle koçun) gerçekten doğru mu acaba?
Eğer bu içerikte bir konuşma varsa ve yarına kadar ortadan kaldırılmaz da yayınlanırsa ortalık çok karışır..
Neler örtbas edilmedi ki?@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
İlk olarak Serhat Zorla tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYazik evet!
Demek istedigim sudur ki: Insanoglu yüce dinimizin kanunlarini uygulamadigi müddetce adaletsizlik daima sürecek! Eee bu foruma bunu belki bölye yazmamam lazim idi neticede cogu insanlar malesef diine bagli degil.Özür dilerim fakat kendimi tutamadim kusura bakmayin.
Adalete gelince elin UEFAsina dan adalet bekliyoruz ve bu beni bir Müslüman olarak cilgina ugratiyor.Hic mi utanma yok bu Devleti yönetenlerde?
Neyse, muhabbet başka yönlere kayacak, o yüzden daha başka birşey demeyeceğim.
Yorum
-
taraftarlar neden sahaya yabanci madde atip oyunun durmasina sebebiyet veriyor. oyun durunca ne geciyor elimize. her kornerde yabanci madde atmak ne is. zaten onlar bunu istemiyorlarmiydi. adamlarin ekmegine yag sürdük resmen
Yorum
-
İlk olarak Serhat Zorla tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYazik evet!
Demek istedigim sudur ki: Insanoglu yüce dinimizin kanunlarini uygulamadigi müddetce adaletsizlik daima sürecek! Eee bu foruma bunu belki bölye yazmamam lazim idi neticede cogu insanlar malesef diine bagli degil.Özür dilerim fakat kendimi tutamadim kusura bakmayin.
Adalete gelince elin UEFAsina dan adalet bekliyoruz ve bu beni bir Müslüman olarak cilgina ugratiyor.Hic mi utanma yok bu Devleti yönetenlerde?Fener önünüzü, Güneş Dünyanızı aydınlatır !
Yorum
-
İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Adamsın adam!
------------------------------------------------------------------------------
Bu arada taraftarlardan biri havalanında pompalı tüfekle dehşet saçmış :/#7 Óscar René Cardozo Marin#28 Abdul Majeed Waris
#8 Mehmet Ekici
#11 Kévin Constant
Yorum
-
Yazik olan icimizdeki hainler! Nerde zengin Trabzonlu is adamlari? Sikecilere ve Kedilere sorsan bizde derler! Utanc verici durum gercekten.Söz konusu para ise insan anasini bile satarmis derler.Gercekten yerinde bir tespit!En son Serhat Zorla tarafından düzenlendi; 07.05.2012, 00:16.
Yorum
-
Burası Türkiye aynen katılıyorum!..
İlk olarak Eser Karaca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleonu yalan ederler. ortaya cıksa da cemaatin komplosu, uydurma kaset olur. hele ki yasadısı yollardan dinlendiyse sinek ikili muamelesi gorur
Yorum
-
İlk olarak Vendetta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMadem kEMRE bir basın toplantısıyla sıyırıyor bu işlerden Zokora da yarın yanına bir arkadaşını alıp basın toplantısı düzenlesin "benim bizim takımda kasıklarına vurduğum arkadaşlarım da var" desin sıyrılsın bu işten.
Yorum
-
.....
İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum