Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Final 5. Hafta | TRABZONSPOR 1 - 3 Fenerbahçe

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• laa kavga nasil oldu bizimkilermi dövdü fenerlileri?

Yorum

• Adrian artı Henrique artı Cech bir Umut eder mi ki..

Yorum

• ben diyorum arkadaş trabzon istanbula taşınsın..sonra anlasın burdaki taraftar bu takımın bu şehire çok olduğunu..lanet olsun böyle taraftara..anca millete küfür etmek ve tepki göstermek için varlar..ama en fazla 2 dakka lay lay trabzoın bağırırlar..

Yorum

• X mas tree vardır menajerlik oyunlarında. Saçma sapan bir taktiktir. Şenol Güneş ise bu takıma zararlı ot taktiği oynatmaktadır. Nerede boşluk bulursan dal. Oyun felsefesi vs. hikaye.

Yorum

• şenol güneşi kimse bana savunmasın
            şenol güneşin tarihinde altyapıdan futbolcumuz olmadı
            -genç milli takımın yıldızı eren albayrağı yoketti ortadan
            -kupa maçında izlediğimiz sercan kaya yı yoketti
            -gs maçında 83. dakika golü yedikten sonra oyuncu değişikliği

tamam iyi insandır dürüst insandır ama şenol güneşin hocalığı 1990 lı yıllarda kaldı
            şenol hoca gitsinde kim gelsin diye savunma yapacak arkadaşlarada peşinen cevabımı veriyim
            ben daha iyi teknik direktör olurum.

Yorum

• İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              İsim vermekten zarar gelmez. İlla ki hükümet kanadından da verenler vardır yanlış anlaşılmasın ama benim bizzat o gruptan duyduğum Koray Aydın'da yardım etmiş kombineler için.

Ve bu adamlar her maç kombineleri satarak resmen zengin oluyorlar. Yönetimimizin pislikleri ...
              Benim de bildiğim seçim döneminde bir partinin tişörtleriyle pişkin pişkin sırıtanların o kale arkalarını beleşe kapattıkları.
              "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• kadromuz yetersizkuvvetsiz güçsüz...Koskoca Trabzonspor'da topu bir tek Alan ileriye götürmeye çalışıyorsa bu yıkımın eseridir

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yazdigin sey onu gösteriyor, sonra fenerliler yazdigini alip facebook'a koyup dalga geciyorlar, küfür ediyorlar. Adamlara malzeme vermekten vazgecin...
                  Ne sacmaliyorsun Facebook mecebook mus. Fener şampiyon mü olsun sence?

Bunun Facebooku felani beni enterese etmez kardes.

Yorum

• Artik birseyin altini cizelim bu takim buyuk maclarda kendi sahasinda oyunu kurma mecburuyetinde oldugu icin bu isi beceremiyor rakip iyi yerlesince dar alanlarda kisa paslarla rakibi acmaya calisiyoruz olmuyor ustelik top kayiplari cok oldugu icin takim cok geriye donmek zorunda kaliyor hem ekstra efor harciyor hemde dengesiz yakalaniyor bizim en iyi oynadigimiz maclar hep deplasman maclarimiz ornek gs bjk inter maclari kendi evimizde basa bas bir mac cikartmamiz icin seyircisiz oynamamiz lazim komik ama gercek

Yorum

• İlk olarak r9emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Zokora'nın çıkarılması skandaldı. Eğer çıkmasa Fb'nin bize 3. golü atma ihtimali diye bir şey bile söz konusu değildi fakat duran toplarda en geride o dururken Celustka durmak zorunda kalınca Baroni gibi çok hızlı olmayan adam bile karşı karşıya kaldı. 2-1 ya da 2-2 biterdi ama asla 3-1 bitmezdi.
                      Zokora biraz daha kalsaydı kırmızıyı yerdi federasyon maç cezası verirdi 8 maç falan. Bence bu federasyon yine ceza verir ya herneyse.
                      #7 Óscar René Cardozo Marin
                      #28 Abdul Majeed Waris
                      #8 Mehmet Ekici
                      #11 Kévin Constant

Yorum

• Bir ısı ya adam gibi yapacaksın. Ya da hic yapmayacaksın. Sahaya yabancı maddeyi ya atmayacaksın ya da devamını getireceksin. Adamlar ellerini kollarını sallayarak bizi yendiler. Olan yine biZe oldu. Sahaya atılan maddeler de Fenerbahçe takımının istediği ortamda zaten.

Yorum

• Zokora'nın çıkmasına bende çok üzüldüm. Fark bile yesek sahada kalmalıydı.

Yorum

• Eskişehirde koskoca mekanda tek Trabzonsporlu olarak maçı izledim.100dakika ana bacı küfür yedim ama bekledim izledim yazıklar olsun rezil ettiler beni rezil !
                            KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ

Yorum

• Şike süresince bahsettiğim konunun temelinde fenerbahçe gücü
                              Bu gücü yıkmak öyle kolay değil

uefa haricinde olaya dur diyecek yok !
                              @tsmustafakemal
                              "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• "Teknik" olarak futbol konuşmanın bir anlamı yok şu saatten sonra, bu maça kadar ders alınmamışsa bundan sonrası için de alınamaz. Eksiklerimiz belli, kadro yeterli değil, yine de canları sağolsun.
                                Zokora'nın Emre'ye tekmesi; Emre'ye sadece 3 maç ceza veren, verdirten kimse ona yapılmıştır. Adaletin olmadığı yerde isyan baş gösterir, etki tepki meselesi.
                                Yediremiyorum bu mağlubiyeti; ama biz gergin oynadığımız maçlarda sonuca gidemeyen bir takımız son yıllarda. Evet şikeye en sert tepkiyi biz verdik, gurur duydum; ama sahadaki futbolcuları germenin de alemi yok. Bu kadar parçalanmışlık içinde önümüz açık değil, taraftar grupları birleşmediği sürece tribünde kazanmamız mümkün gözükmüyor. Reklam yerine renkler peşinde koşulmalı, altmış bir yüzdelere inat.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X