İlk olarak Emirhan Uludüz tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Final 5. Hafta | TRABZONSPOR 1 - 3 Fenerbahçe
Daraltma
X
-
İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim böyle sürekli oyunu durdurup, Fener'e istediğini veren taraftarımız olduğu müddetçe bizden bişey olmaz, ne oldu şimdi atlet attın oyunu durdurdun da ne oldu yarın manşetlerde "atlet atıldı kupa Trabzon'a" mı yazacak, olan bizim takıma oldu 30 dk oyun durdu 10 dk uzadı. Şu oyun durmasaydı bu ölü takım çevirirdi o maçı iddia ediyorum. yok maç başladı sahaya bişe at, 34. dk sahaya bişe at, 58. dk sahaya bişe at, 61. dk sahay bişe at, bu ne ya, adam gibi tezahürat yapsak her türlü alırdık bu maçı.
Yorum
-
İlk olarak Hasan Cubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekirmizi kartmi sen herhalde farkina varmadin ama Play Off Liginde kirmizi kart yok neden ama kirmizi kart yok bana biraz ilginc geldi ama yine yaziyorum kirmizi kart yok.Hayat bir gündür o da bugündür.
Yorum
-
İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe var pembe kart mı?
Yorum
-
İlk olarak Hasan Cubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekirmizi kartmi sen herhalde farkina varmadin ama Play Off Liginde kirmizi kart yok neden ama kirmizi kart yok bana biraz ilginc geldi ama yine yaziyorum kirmizi kart yok.
Kırmızı kart : Hilbert
Yorum
-
.....
İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleColman'ın açıklamalarından, kendi Futbolcumuz bile söylüyor sahada yaşadıklarını :
"Hem genel bir ilkeden bahsedeceğim hem de bir özeleştiri yapacağım. Top her taca çıktığında sahaya bir şey atmak, oyunun akışını olumsuz etkiler. Bu durum futbola katkı sağlamaz. Biz de bunun etkisini olumsuz şekilde yaşadık. Bu ne bize ne de rakibe yardımcı olmadı. Oyun akışkanlığını yakalayamadığımız için hüsranla karşılaştık”
Bayan taraftarımız varken kendimizi daha rahat hissediyoruz ve gerçek oyunumuzu sahaya yansıtıyoruz cinsinden.
Taraftar cidden takımı etkiliyor. Hiç olay olmasaydı çok farklı skor olabilirdi.
Yorum
-
İlk olarak Emre GÜRDAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebenim için emre'ye yerde tekme atması yeter...adamsın colman...
Yorum
-
Arkadaş başkanımıza, hocamıza sahip çıkalım ya. Adamlar şikeci, pisliğe bulaşmış başkanlarına toz kondurmuyorlar ya. Biz geçen sene bu takımı şampiyon yapmış ekibe kin kusuyoruz, istifa için zorluyoruz. Ayıptır ya vallahi ayıptır. Ben bile olsam geçen sene teşvik, şike bir şeylere girerdim onların yaptığını bile bile elim kolum bağlı bekleyemezdim. Bu adamlar tertemiz kalmışlar. Böyle namuslu, şerefli adamlar lazım takımın başına. Bir Sadri Şener nasıl başa çıkacak bütün futbol kamuoyuyla ?
Şampiyonluğu vermemek adına örgütlenilmiş bir ülkede, Sadri'nin sözü ne kadar geçebilir ?
Adımızı bu pisliğe bulaştırmadıkları için onlarla gurur duyuyorum.7 tertemiz şampiyonluk
Yorum
-
ŞEYH EDEBALI'DAN OSMAN GAZİ'YE ÖĞÜT
Oğul,
İnsanlar vardır, şafak vaktinde dogar, aksam ezanında ölürler.
Avun oğlum avun.
Güçlüsün, kuvvetlisin, akıllısın, kelamlısın.
Ama:
Bunları nerede, nasıl kullanacağını bilmezsen sabah rüzgarında savrulur gidersin.
Öfken ve nefsin bir olup aklını yener.
Daima sabırlı, sebatli ve iradene sahip olasın.
Dünya senin gözlerinin gördügü gibi büyük değildir.
Bütün fethedilmemiş gizemler, bilinmeyenler, görülmeyenler ancak senin fazilet ve erdemlerinle gün ışığına çıkacakır.
Ananı, atanı say, bereket büyüklerle beraberdir.
Bu dünyada inancını kaybedersen yeşilken çorak olur, çöllere dönersin.
Açık sözlü ol. Her sözü üstüne alma. Gördün söyleme, bildin bilme.
Sevildiğin yere sık gidip gelme, kalkar muhabbeti itibar olmaz.
Üç kişiye acı:
Cahiller arasındaki alime,
Zenginken fakir düsene,
Hatırlı iken itibarını kaybedene.
Unutma ki! Yüksekte yer tutanlar aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Haklı olduğunda mücadeleden korkma.
Bilesin ki; atın iyisine doru, yiğidin iyisine deli derler.
"Ey oğul! Artık Beysin...
Bundan sonra öfke bize, gönül almak sana...
Suçlamak bize, katlanmak sana...
Acizlik bize, yanılgı bize, hoş görme sana...
Geçimsizlikler, çatışmalar, uyumsuzluklar, anlaşmazlıklar bize, adalet sana...
Kötü göz, som ağız, haksız yorum bize, bağışlamak sana...
Ey oğul!
Bundan sonra bölmek bize, bütünlemek sana...
Üşengeçlik bize; uyarmak, gayretlendirmek, şekillendirmek sana...
Ey oğul!
Sabretmesini bil, vaktinden önce çiçek açmaz...
Şunu da unutma:İnsani yaşat ki devlet yaşasın.
Ey oğul!
Yükün ağır, işin çetin.
Allahü Teala yardımcın olsun!"Trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak İgzas-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYönetime sallamayın arkadaş saf olmayın HÜKÜMET İSTİFA
Yorum
-
İlk olarak İgzas-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYönetime sallamayın arkadaş saf olmayın HÜKÜMET İSTİFA
Bu ülkede padişah ne emrediyorsa o yapılır...
BU ülkede yaşanmaz kardeş,yaşanmaz....2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum