Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 14. Hafta | Trabzonspor 1 - 2 Gençlerbirliği
Daraltma
X
-
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
-
Onlar maratona küfrediyorlardı. Maraton tribünü ile rezil oluyormuşlar.İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYönetim diyoruz ama su Taraftar konusunuda acmak lazim. Besiktas formasini giyenler, Galatasaray formasini giyenler neredeler simdi?
..
Ezik formaları atkıları havada uçuşurken bu rezillik hiç akıllarına gelmiyordu nedense !!!"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
Hoca acaba hatalarından ders çıkarıyor mu??2004-2005 sezonundan sonra yapılmayan transferler ve o sezon daha bitmeden hocanın ayrılması..Aynı bu sezona benziyor..Acaba aynı hataları sürekli kim tekrarlıyor??İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunu anlamalari icin sanirim 1 Milyon kez ayni seyi yasamalilar. Insanoglu hatalarindan ders cikarir yahu. Bunca yil gecti halen tecrübe edinemeyenler var aramizda.
Hatirlayalim...
96 öncesi ve sonrasi? 2004 öncesi ve sonrasi?
Hüsran hüsran...Demekki neymis? Hoca ile bir ilgisi yokmus. Anlayin bunu artik.
..
Yorum
-
Beşiktaş 1-0 dan maçı 3-1 aldı bizim oyuncular 1-0 geri düşsek şenol hoca hemen defansa adam takviye eder 2. yemiyelim diye Şenol hocama kızmıyorum haşa güvenimiz sonsuz suç olan şenol hocaya güven veremeyen transferleri yapan yönetim. Ve ümit vermeyen yönetim başkan bodrumda kafa dinliyormuş millet takımı için hapis yatıyor bizim başkanda açık ara lideriz gibi bu sene kapattık ben tatile çıkıyorum. daniskası hafta sonu rezil futbolla yenildikmi ne olacak peki geçen sana kazandığımız 82 puanın hakkını nasıl vereceğiz fenerli şerefsizlere rezilmi olacağız acilen bir rotasyon şart şart şart Şenol hocam sana güvenimiz sonsuz.# Fırtınam bu yolda hep seninle !
Yorum
-
İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleinter ide nasıl yendik ama maçı izlemiştin dimi ?
öncelikle şenol hocaya istifa etsin diyen boş bidon kafalılardan değilim yanlış anlama olmasın o kadar kolay değil bu işler, ferguson umuz olacak şenol hoca hep bu takımın başında kalsın o giderse başımıza nelerin geleceğini biliyoruz örneklerini defalarca görmüştük.
benim belirtmek istediğim şey henrique, adrian gibi yüksek bonservis bedeliyle alınıp bir moka yaramayan yeteneksiz oyuncuların fazlalığı, çok yanlış bir kadro kuruldu ve bu kadroda ısrar edersek olan yine bize olacak. şenol hocanında hataları var transferde maalesef ne yaptığı belli değil para var ama alınan adamlara bakıyorsun yemin ederim halı sahada 7 kişilik takımıma çağırmayacağım oyunculara 4-5 milyon € verildi hadi bunu geçtim halil den örnek vermek istiyorum yıllık 1.4m € alıyor buraktan sonra en çok kazanan yerli isim ama ligde 15 maç 1 golü var adamın ? solda oynuyormuş sağda oynuyormuş geçelim bunları milletin defansının 2-3 golü var bizim burak dışında gol atan oyuncumuz yok burak olmasa şuan ligin dibindeydik ! rezil bir durum !
şenol hocaya yerli bir kadro vermek lazım kuru kalabalık yaratan isimler yollanmalı zararınada olsa... hasan ali, kemal tokak, alper, ozan ipek, muhammet demir vs.. bunlara versinler CL den gelen 20 milyon € parayı geleceğimiz kurtulsun yeni bir takım yaratalım yoksa gidişat iyi değil yabancıları temizleyip böyle bir operasyon yapmak lazım devre arası.
İnter inter deyip deyip durun.O inter dediğin seriada maçlarını teker teker ezerek kazanan inter değil.Kümede kalma mücadelesi veren inter.
Lütfen artık tarih yazdık falan gibi hikayelere girmeyin adamlar sırayla maç kaybediyorlar.Yani tek yenen biz değiliz italyada adını duymadığım takım bile yeniyor.
Taraftarlık duygusuyla değilde lütfen biraz gerçekçi bakalım olaya.
Şenol güneşin tek yapması gereken yönetime iyi futbolcu aldırtmaktır başka bişey değil.Yani gitsin kalsın bunlar saçmadır.
Fakat yine gidip adrian gibi bir adamı isticekse şimdiden gidebilir.Acaip bir kazık yedik zaten
Yorum
-
Pektemek öyle bir kafa golü attı ki insanın sinirleri geriliyor.Biz sıradan gençler takımına 15 kornerde bir kafa şutu çekemedik.Adamlar ingiliz takımına jeneriklik gol attı.Ne orta yapabilen var ne kafa vurabilen var.Kime ne diyelim bilimem.Takıma 4-5 yıldır bir tane forvet alınmadı.Bir tane sol-açık alınmadı.İnatla aynı tip adamlar transfer edildi.Transfer komitesine önerilenler değil menejerlerin istediği adamlar alındı.Üstelik birde Sadri bey, dostlarına sanki babasının mirasını beleş beleş dağıttı.Şimdi çekildi kenara Trabzonsporluların birbirini yemesini izliyor.Evet tekrar ediyorum en büyük rakibimiz Sadri Şener'dir....2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...
Yorum
-
Bugün 1:0 geriye düstük, öyle bir sey yapmadi hoca.İlk olarak veysel enezoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeşiktaş 1-0 dan maçı 3-1 aldı bizim oyuncular 1-0 geri düşsek şenol hoca hemen defansa adam takviye eder 2. yemiyelim diye
Hata Glowackiyi cikardi, Adriani aldi. Volkani cikardi, forvet aldi.
Yorum
-
baktımda şenol hocaya sallamalar başlamış. oysa bütün bunların sorumlusu yönetimdir. trabzonsprun bu sene yaptığı transferlerden kimler cebini doldurmuştur. tuncay bekiroğlunun transferlerine dikkat edin diyorum. aldığı hiçbir oyuncu katkı yapmadı üstelik en pahalı transferler
Yorum
-
işte görmek istediğim, düşündüğüm ama sinirden yazamadığım yazı budur.İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePektemek öyle bir kafa golü attı ki insanın sinirleri geriliyor.Biz sıradan gençler takımına 15 kornerde bir kafa şutu çekemedik.Adamlar ingiliz takımına jeneriklik gol attı.Ne orta yapabilen var ne kafa vurabilen var.Kime ne diyelim bilimem.Takıma 4-5 yıldır bir tane forvet alınmadı.Bir tane sol-açık alınmadı.İnatla aynı tip adamlar transfer edildi.Transfer komitesine önerilenler değil menejerlerin istediği adamlar alındı.Üstelik birde Sadri bey, dostlarına sanki babasının mirasını beleş beleş dağıttı.Şimdi çekildi kenara Trabzonsporluların birbirini yemesini izliyor.Evet tekrar ediyorum en büyük rakibimiz Sadri Şener'dir....

Yorum
-
Zaten reziller.İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnlar maratona küfrediyorlardı. Maraton tribünü ile rezil oluyormuşlar.
Ezik formaları atkıları havada uçuşurken bu rezillik hiç akıllarına gelmiyordu nedense !!!
Transferde sorun yasiyoruz. Bu acik ve net. O dönemdeki Yönetim'in Transfer Politikasi varmyidi? Yoktu...Cok iyi hatirliyorum..."SL'de gruplara kalalim ondan sonra transfer yapariz" diyenleri cok iyi hatirliyorum. Simdiki Yönetimde ayni hatayi yapmiyor mu? Gruplardan cikarsak Transfer yaparmisiz...Yahu senin 3 tane vasat Stoperin var! Bunlardan biri sakatlansa elde kaliyor 2. Yönetim'in izledigi Transfer Politikasi bastan asaga yanlis. O zamanda yanlisti bu zamanda yanlis.İlk olarak MDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHoca acaba hatalarından ders çıkarıyor mu??2004-2005 sezonundan sonra yapılmayan transferler ve o sezon daha bitmeden hocanın ayrılması..Aynı bu sezona benziyor..Acaba aynı hataları sürekli kim tekrarlıyor??En son Ilelioglu tarafından düzenlendi; 14.12.2011, 22:04.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Carvahal hazir bosa cikacak, onu mu getirseler? Akilli adam.”If you would take a man’s life, you owe it to him to look into his eyes and hear his final words. And if you cannot bear to do that… then perhaps the man does not deserve to die.”
[Winter İs Coming...]-Eddard Stark-
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum