Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 14. Hafta | Trabzonspor 1 - 2 Gençlerbirliği

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yönetim,hoca,futbolcu kadrosu ve taraftar olarak bu lige zerre kadar önem vermedik,bu 2+2=4 kadar nettir.

Yahu bizde suc yokmu zannediyorsun,daha düne kadar yemisim ligi salla ligi avrupaya bak diyen biz taraftarlar degilmiydik?

Bir iste basarili olabilmek icin o ise önem vermek gerekir,biz lige gereken önemi vermedik.

Sorun sadece bu mu elbette degil.15 macta 21 puanin baska aciklamalari da elbette var.
    Aynen öyle. Sampiyonlar ligini görünce millet sasirdi havalanmaya basladi ligi cok hafife aldi. Futbolculara ve teknik heyete de yansimistir bu.

Bence takimimiz kötü degil, iyi oyuncularimiz var. Ligin ikinci yarisinda ciddi isler yapabiliriz.
    "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak Robin_]-[ooD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Edu nun attigi gole bak arkadas.... birde bizde ki forvetleree.. adam haftalardir 18 e bile giremiyor...
      aynısını yazıcaktım bizde şöyle şut çeken adam yok ya.

Yorum

• İlk olarak OFLU_79 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Savunmada Egemen'in yeri zor dolacak gibi. Glowacki sakatlandı, Giray ve Mustafa tüm yükü taşıyamıyor. Zokora'nın tecrübesi, çabukluğu önemli ama tekniği Selçuk'la kıyaslanamaz. Henrique ise fiziği ve şutlarıyla kendini hemen fark ettirdi Şenol Güneş, yeni sezonla ilgili düzenlediği ilk basın toplantısında, Trabzonspor ve diğer Süper Lig takımlarının transfer politikasını değerlendirirken, bir soru üzerine biraz da esprili biçimde, “Kendini eksik görenler geliştiriyor. Ama tam görenler yıkıyor!” yorumunu yapmış, kendi transfer işleyişlerinin “doğru olmadığını söyleyebileceğinin” altını çizmişti.
        Gidenler ve yerlerine alınanlar ile ilgili en çarpıcı yorumuysa, “Geçen yıl ana kadrodan az kayıpla başlamıştık ve bu avantajdı. Futbolumuz, her geçen gün iyiye gitmişti. Bu yıl daha iddialı bir takım bekliyordum, özellikle Avrupa’da. Ama şu anda sıfır mı, eksi mi, artı mı onu ben de bilmiyorum. Bu durum üzücü tabii ki!” şeklinde olmuştu.

Savunmada Egemen'in yeri zor dolacak gibi. Glowacki sakatlandı, Giray ve Mustafa tüm yükü taşıyamıyor. Zokora'nın tecrübesi, çabukluğu önemli ama tekniği Selçuk'la kıyaslanamaz. Henrique ise fiziği ve şutlarıyla kendini hemen fark ettirdi Şenol Güneş, yeni sezonla ilgili düzenlediği ilk basın toplantısında, Trabzonspor ve diğer Süper Lig takımlarının transfer politikasını değerlendirirken, bir soru üzerine biraz da esprili biçimde, “Kendini eksik görenler geliştiriyor. Ama tam görenler yıkıyor!” yorumunu yapmış, kendi transfer işleyişlerinin “doğru olmadığını söyleyebileceğinin” altını çizmişti.
        Gidenler ve yerlerine alınanlar ile ilgili en çarpıcı yorumuysa, “Geçen yıl ana kadrodan az kayıpla başlamıştık ve bu avantajdı. Futbolumuz, her geçen gün iyiye gitmişti. Bu yıl daha iddialı bir takım bekliyordum, özellikle Avrupa’da. Ama şu anda sıfır mı, eksi mi, artı mı onu ben de bilmiyorum. Bu durum üzücü tabii ki!” şeklinde olmuştu.

http://www.trabzondanhaber.net/10037...endirmesi.aspx

Hala savunma diyosun yaw körmüsünüz kardeşim birazda hücumu değerlendirin henrique farkettirmiş evet ağırlığıyla ve ezdiği toplarla kendini çok farkettirdi maşallah bişey demiyom sana yani.

Transfermarkt.com.tr den alıntı oyuncu istatistikleri(Ligdeki konumumuzun nedenleri açısından siteye konulmuştur)

Takımda zokoranın önünde hücum için değerlendirilen futbolcular

Gustavo Colman:12 maç 0 gol 0 asist Maşallah performansa bak be Adamın yaptığı katkıya baksaa hele

Adrian mierjizevski:14 maç 0 gol 4 asist Daha golü yok Forvet arkası oynuyor golü yok

Volkan Şen:10 maç 1 gol 2 asist (1 gol atmış gerçektende bu şekilde şampiyon olacağız !

Halil Altıntop:12 maç 1 gol 2 asist Yürekli diyenler alın sizin olsun.1 gol atabilmiş maşallah hücumcuya bak

Paulo Henrique:7 maç 1 gol 1 asist (1 gol atabilmiş.Yaw bunlar defanstamı oynuyor acaba

Alanzinho:14 maç 0 gol 2 asist 14 maçta gol atamayan bir hücumcuyla şampiyonluk kesin kazanılır !

Burak Yılmaz:12 maç 13 gol 1 asist

Maşallah be performansa bak övdüğünüz adamların performansına bak.Burak yılmazı eleştiriyoruz haklıyız fakat adam 12 maçta 13 gol 1 asist yapmış yani burak maçlarda oynamamış olsa şuan diğer adamların attıkları gollere ve asistlere bakarsak heralde şuan ligin dibine demir atmış olacaktık.

Sizden tek isteğim şu istatistikleri birazcık incelemeniz.Hangi futbolcu ne yapmış Ne durumdayız görün ve ondan sonra karar verin.

Ben diyecek söz bulamıyorum.Takımın bu seneki sıralamasını üstteki yazan istatistikler zaten net bir şekilde ortaya koyuyor.
        En son emretrabzon61 tarafından düzenlendi; 14.12.2011, 21:45.

Yorum

• Güneş, bir an önce toparlanmaları gerektiğini de ifade ederek, "Şimdi üzülme zamanı değil. Şimdi tekrar toparlanma ve çalışma zamanı. Bizim üzülmeye de, dinlenmeye de zamanımız yok. Pazar günü Fenerbahçe ile oynayacağız, ardından hemen Çarşamba günkü maça hazırlanacağız. Ne kadar erken toparlanırsak o kadar iyi olur. Kafamızı öne eğip teslim olmak yerine, şimdi tam tersine direncimizi sahaya yansıtıp, dik durmanın ve savaşmanın zamanı. Böyle dönemlerde dikkatli olmalıyız" şeklinde konuştu.

Ordu maçı Çarşamba mı
          "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Şenol Güneş'e hakaret edenlere kızdığım kadar, Şenol Güneş'i eleştirenlere hakaret edenlere de o kadar kızıyorum...
            Trabzon-Sürmene-Muratlı

Yorum

• Henrique yi benfica maclarinda izlememis olsaydim brezilya amatör kümeden alindi diye iddiasina girerdim.

Teknik yok,beyin yok adamda sadece bodozlama rakibe dalma var.
              "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Robin_]-[ooD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Edu nun attigi gole bak arkadas.... birde bizde ki forvetleree.. adam haftalardir 18 e bile giremiyor...
                Neden giremiyor 18 e ?
                11 maçta sadece 1 gol atabildiği için olabilir mi?
                12 maçta 2.golünü attı helal olsun.
                #Dik oyna

Yorum

• İlk olarak OFLU_79 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

trabzondanhaber.net , aradığınız tüm bilgiler için ilk ve en iyi kaynağınızdır. Genel konulardan burada bulmayı umduğunuzdan daha fazlasına kadar, trabzondanhaber.net tümüne sahiptir. Aradığınızı bulmanız dileğiyle!

Bunu ben iyi hatirliyorum. Senola laf atanlara kapak olsun. Icimizdeki Skor taraftarsiniz!

Yahu bunlara birsey anlatamazsin, cünkü hicbiri Senol Hocanin basin toplantilarini takip etmediler belli ki. Birsey takip ettikleri bildikleri yok gelmisler burada Hocaya salliyorlar. Senol Hocanin bunlari dediklerini cok iyi hatirliyorum.
                  İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• bazen düşünüorum acaba eleştirince çok sertmi eleştiri yapıorum die..takımda top tutabilme varmı die bakıorum..yok, oyun kurma pozisyon zenginliği varmı? yok..ara topla burakın golatması dışında bi yan top duran org.. varmı? yok.. artık yönetim bi durup düşünsün!!!! anadolu takımı diye diye anadolu takımlarından farksız hale getiriolar klübü..allahtan bi intere kazabela bi gol attık yendik..hala aynı muhabbetler.. bu sene elle tutulur bi halimiz yok...hiç bişey istemiorum bu sene takımdan sadece şu fenere yenilmesinler..avrupada ezilmesinler o kadar... transfer falanda beklemiorum bu sene
                    TRABZONGULDAK

Yorum

• Yönetim sorumlu..

Bariz transfer hataları
                      @tsmustafakemal
                      "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Güneş, bir an önce toparlanmaları gerektiğini de ifade ederek, "Şimdi üzülme zamanı değil. Şimdi tekrar toparlanma ve çalışma zamanı. Bizim üzülmeye de, dinlenmeye de zamanımız yok. Pazar günü Fenerbahçe ile oynayacağız, ardından hemen Çarşamba günkü maça hazırlanacağız. Ne kadar erken toparlanırsak o kadar iyi olur. Kafamızı öne eğip teslim olmak yerine, şimdi tam tersine direncimizi sahaya yansıtıp, dik durmanın ve savaşmanın zamanı. Böyle dönemlerde dikkatli olmalıyız" şeklinde konuştu.

Ordu maçı Çarşamba mı
                        Persembe olmasi lazim, yabanci oyuncularimiz noellerinden eksik kalmasinlar diye.
                        "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk yarıyı liderden 10 puan geride kapatırız, arada da 3-4 takım olur diye bir öngörüm olmuştu zamanında.
                          Şu durumda sanırım 13 ila 15 puan gibi bir farkla kapatacağız ki bu bence play offu da tehlikeye sokar. Haftasonu Kadıköy'de ciddi bir rezalet yaşanacak gibi..
                          Es gibt kein richtiges Leben im falschen

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hoca Trabzonlu değil, bir yabancı olsa şimdiye postalanmıştı. 1 milyonluk transferlerle kurulan takımlar 2 kötü sonuç alınca kıyameti koparangiller, 3 adama 15 milyon euro veren takımın hocasına şu rezil tabloda ses çıkaramıyolar. Hafta sonu fb mağlubiyetini de içinize sindirirsiniz umarım, seneye de ist. takımlarından birini şl'de gururla izlersiniz.
                            Çözümünüz nedir ? Hocayı mı postalayalım ? Daha önce postaladık, ne oldu O gelene kadar ?
                            - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• devre arası 9 gün.nasıl toparlanacağız.
                              Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Yönetim diyoruz ama su Taraftar konusunuda acmak lazim. Besiktas formasini giyenler, Galatasaray formasini giyenler neredeler simdi?

..
                                İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X