Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 14. Hafta | Trabzonspor 1 - 2 Gençlerbirliği

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• “Kendini eksik görenler geliştiriyor. Ama tam görenler yıkıyor!”

Senol üsteki yorumlan ne demek istemis bir düsünün.....

Yorum

• şenol güneş ve sadri şener şu beşiktaşın oynadığı topu seyredinde azcık utanın şu durmadan Trabzon taraftarına sallayan yarım akıllılar artık safsatalarız can sıkıyor Trabzon çıplak siz koşun şenolunuza sarılın ben trabzonda yaşasam deyil bu rezilleri desteklemek maça dahil gitmem 28 senedir ordaki insanlara acıdan umutsuzluktan başka ne verdinizke ne istiyosunuz dua edınki size ragmen istanbul takımlarını deyil hala trabzonu destekliyorlar
      Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
      O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
      Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
      Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Aynen katiliyorum.

Sadri Sener'in her dedigine inanirsan vay haline..

Demek kötü sonuclar alininca Stoper eksik dedik... Harun abi kusura bakma ama sen belli ki bu Forumu takip etmiyorsun. Arsiv'i ac bak bakalim neler yazilmis. Benim neler yazdiklarima bak. Burada yalvariyorduk kadroyu bozmayin diye. Bozulduktan sonra Stoper diye diye canimiz cikti. Hepsi duruyor. "Transfer Basliginda" ve "Yönetime Yönelik Elestiriler" basliginda hepsi mevcut. Ac bak...

Egemen Mustafa'dan acik ara daha iyi Stoper. Yukaridaki yorumu yanlislikla yaptin sanirim. Arada fark yokmus..

Bende olsam gönderirdim. Zira hicbirini ben almadim. O saydigin isimler olsaydi Burak'i kesebilirler miydi? Hayir...

..
        Kardeşim lille maçından sonra dedimki böyle rezil futbol olmaz bu takım hiçbişey yapamaz bir takım en azından üç-dört organize atak yapar dedim herkes üstüme yürüdü sen nasıl trabzonsporlusun dediler.Takım müthiş mücadele etti falan gibisinden konuştular.

Alın size şimdi mücadele.Defans yapmak bir stratejidir haklısınız fakat 11 kişiyle 90 dk defansta ezilmek bir strateji değildir.Maçta defansta yapabilirsin ama eğer oyunun belirli bölümlerinde sende takım olarak rakibe hiçbir organize atak düzenleyemiyorsan işte ligde bugünlere gelirsin.Lille maçındada demiştim sizi yanıltmasın burda görünen şey takımın atak gücünün çok zayıf olmasıdır demiştim.OLay çok basit.
        En son emretrabzon61 tarafından düzenlendi; 14.12.2011, 21:52.

Yorum

• toplamda 7. macimizdandan galibiyetle ayrilamadik avni akerdeki son 3 macimizi kaybettik nereye gidiyor bu takim sayin baskan?
          devre arasinda adam akilli transfer yapmayinda gorun!
          İnsan ol evlat!

Yorum

• İlk olarak OFLU_79 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            “Kendini eksik görenler geliştiriyor. Ama tam görenler yıkıyor!”

Burak Yılmaz ...
            • TRABZONSPOR

Yorum

• Maçı izlemedim .

Ligde 3.cü iken eleştirdiğim zaman. 3.olan takım eleştirilirmi diyenler vardı. Rezil futbol geliyorum dedi.

Topu rakibe ver , defansa çekil bu anlayış Trabzonspor a yakışmaz.

Şenol Güneş Trabzonspor ligden kopmadan rotasyon motasyon yapmayacak. Hala şu adiran denen yaratığı maça almış ve erenle sercana şans vermemiş ya istifa sesleri yükselsin diye bekliyor.

Trabzonspor u yakmana gerek yok, emekli olmak istiyorsan çek git.

Yorum

• İlk olarak OFLU_79 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                “Kendini eksik görenler geliştiriyor. Ama tam görenler yıkıyor!”

üstad.

şenol dediğiniz adam bizim hocamız.

şenol hoca diye bahsetsek uygun durur.
                Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Aynen katiliyorum.

Sadri Sener'in her dedigine inanirsan vay haline..

Demek kötü sonuclar alininca Stoper eksik dedik... Harun abi kusura bakma ama sen belli ki bu Forumu takip etmiyorsun. Arsiv'i ac bak bakalim neler yazilmis. Benim neler yazdiklarima bak. Burada yalvariyorduk kadroyu bozmayin diye. Bozulduktan sonra Stoper diye diye canimiz cikti. Hepsi duruyor. "Transfer Basliginda" ve "Yönetime Yönelik Elestiriler" basliginda hepsi mevcut. Ac bak...

Egemen Mustafa'dan acik ara daha iyi Stoper. Yukaridaki yorumu yanlislikla yaptin sanirim. Arada fark yokmus..

Bende olsam gönderirdim. Zira hicbirini ben almadim. O saydigin isimler olsaydi Burak'i kesebilirler miydi? Hayir...

..
                  Mustafa'nın Egemen'den kötü olduğu kanaısını nerden çıkardın peki?Egemen, Sevet Tarzı,Gökhan Zan tarzı, tekniği olmayan fakat mücadeleci oyucu tipine sahip.Türkiye bu oyuncularla dolu,yani Egemen üst düzey bir stoper değil bana göre.Taraftara yakın olması ve hırslı olması onu diğer stoperlerden öne atan bir unsur.
                  Şans vermezsen, oynatmazsan Egemenide ararsın,Hasan Üçüncüde Mehmet Yılmazıda...
                  Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Çözümünüz nedir ? Hocayı mı postalayalım ? Daha önce postaladık, ne oldu O gelene kadar ?
                    Bunu anlamalari icin sanirim 1 Milyon kez ayni seyi yasamalilar. Insanoglu hatalarindan ders cikarir yahu. Bunca yil gecti halen tecrübe edinemeyenler var aramizda.

Hatirlayalim...

96 öncesi ve sonrasi? 2004 öncesi ve sonrasi?

Hüsran hüsran...Demekki neymis? Hoca ile bir ilgisi yokmus. Anlayin bunu artik.

..
                    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak must_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      CSK 87. dakikada golü bulmasaydı Galatasaray ve Gençlerbirliği maçlarından galibiyetle ayrılsaydık bu denli ağır yorumlar yapılıyor olunurmuydu şuan?

Kimsenin nokta transferler yapmayalım , savunmaya sağlam bir stoper almayalım veya Burağa kaliteli bir partner getirmeyip takımdaki gereksiz oyuncuları göndermeyelim dediğini sanmıyorum.
                      Bunlar elbette mantıklı şeyler fakat eleştiride de dozu ayarlamak gerekiyor.İnteri deviren takımı ağzı açık izleyen taraftar şimdi gelip Şenol Güneş bu işi bilmiyor derse ben ona ... gülerim...

inter ide nasıl yendik ama maçı izlemiştin dimi ?

öncelikle şenol hocaya istifa etsin diyen boş bidon kafalılardan değilim yanlış anlama olmasın o kadar kolay değil bu işler, ferguson umuz olacak şenol hoca hep bu takımın başında kalsın o giderse başımıza nelerin geleceğini biliyoruz örneklerini defalarca görmüştük.

benim belirtmek istediğim şey henrique, adrian gibi yüksek bonservis bedeliyle alınıp bir moka yaramayan yeteneksiz oyuncuların fazlalığı, çok yanlış bir kadro kuruldu ve bu kadroda ısrar edersek olan yine bize olacak. şenol hocanında hataları var transferde maalesef ne yaptığı belli değil para var ama alınan adamlara bakıyorsun yemin ederim halı sahada 7 kişilik takımıma çağırmayacağım oyunculara 4-5 milyon € verildi hadi bunu geçtim halil den örnek vermek istiyorum yıllık 1.4m € alıyor buraktan sonra en çok kazanan yerli isim ama ligde 15 maç 1 golü var adamın ? solda oynuyormuş sağda oynuyormuş geçelim bunları milletin defansının 2-3 golü var bizim burak dışında gol atan oyuncumuz yok burak olmasa şuan ligin dibindeydik ! rezil bir durum !

şenol hocaya yerli bir kadro vermek lazım kuru kalabalık yaratan isimler yollanmalı zararınada olsa... hasan ali, kemal tokak, alper, ozan ipek, muhammet demir vs.. bunlara versinler CL den gelen 20 milyon € parayı geleceğimiz kurtulsun yeni bir takım yaratalım yoksa gidişat iyi değil yabancıları temizleyip böyle bir operasyon yapmak lazım devre arası.
                      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak NeoTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Burak Yılmaz ...
                        taaa temmuzun haberi o

Yorum

• ............................
                          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• pamuk eller cebe ...

Yorum

• Benim anlamadigim takimin sezon basindan beri takim oyununda sürekli geri gitmesi.

Halbuki her gecen gün takim olmamiz gerekirken her gecen gün herkesin kendi kafasina göre takildigi bir takim olduk.

Besiktas bile yabanci hocasiyla savunma yapmasini ögrenirken biz ne savunma yapmayi ne de hücum yapmayi ögrenebildik.

Acaba takim icinde bizim bilmedigimiz sorunlar varmi diye düsünmeden edemiyorum.

Bu kadar kisiliksiz ve rezil futbolun baska aciklamalari olmali.
                              "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• bazı fenerli y...şakları konuşturuyon ya trabzonspor helal olsun sana

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X