Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 14. Hafta | Trabzonspor 1 - 2 Gençlerbirliği

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak brushfield tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Arkadaş 29 yaşındayım, şerefsizim 1 ay çalışayım Colman'dan daha iyi korner kullanmazsam adam değilim. Bu ne rezalettir kardeşim...
    Antrenmanlarda duran toplara calisilmiyorsa Colman ne yapsin? Suana kadar duran toptan tek bir golümüz varmi?
    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• habu takımda yattarayı bile tutarım. adamdan hiçdeğilse bir beklentin olur. bu futbol fakirlerinden bişede bekleyemiyorum

Yorum

• İlk olarak MDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Fazla söze gerek yok daha sezon başından itibaren dediklerimiz ortaya çıkıyor takıma doğru dürüst transfer yapılmadı..Sol bekte 3 adamımız var biz hala Celutska'dan sol bek yaratma peşindeyiz..4-5 yabancımız kadroya dahi giremiyor..Yedeklerden 2.si kaleci..,Sercan-Eren gençlerden umutlu olduğumuz isimler ligde 5 dk.bile forma giymemiş...Sezona 2,5 stoperle devam ediyoruz,takım futbolcu çöplüğü olmuş..18'e dahi giremeyen adamlara milyonlarca € lar ödüyoruz..Sonra da bu takımdan ne bekliyoruz açıkcası biraz düşünmek gerek..

Aynen zaten beklenenden fazlasini yapti bu takim bence.

..
        İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          inter ide nasıl yendik ama maçı izlemiştin dimi ?

öncelikle şenol hocaya istifa etsin diyen boş bidon kafalılardan değilim yanlış anlama olmasın o kadar kolay değil bu işler, ferguson umuz olacak şenol hoca hep bu takımın başında kalsın o giderse başımıza nelerin geleceğini biliyoruz örneklerini defalarca görmüştük.

benim belirtmek istediğim şey henrique, adrian gibi yüksek bonservis bedeliyle alınıp bir moka yaramayan yeteneksiz oyuncuların fazlalığı, çok yanlış bir kadro kuruldu ve bu kadroda ısrar edersek olan yine bize olacak. şenol hocanında hataları var transferde maalesef ne yaptığı belli değil para var ama alınan adamlara bakıyorsun yemin ederim halı sahada 7 kişilik takımıma çağırmayacağım oyunculara 4-5 milyon € verildi hadi bunu geçtim halil den örnek vermek istiyorum yıllık 1.4m € alıyor buraktan sonra en çok kazanan yerli isim ama ligde 15 maç 1 golü var adamın ? solda oynuyormuş sağda oynuyormuş geçelim bunları milletin defansının 2-3 golü var bizim burak dışında gol atan oyuncumuz yok burak olmasa şuan ligin dibindeydik ! rezil bir durum !

şenol hocaya yerli bir kadro vermek lazım kuru kalabalık yaratan isimler yollanmalı zararınada olsa... hasan ali, kemal tokak, alper, ozan ipek, muhammet demir vs.. bunlara versinler CL den gelen 20 milyon € parayı geleceğimiz kurtulsun yeni bir takım yaratalım yoksa gidişat iyi değil yabancıları temizleyip böyle bir operasyon yapmak lazım devre arası.
          Ben istifa diyorum ve o "boş,bidon kafalı" tabirini sana iade ediyorum tamammı çocuk,eğer yaşın gerçekten 18 ise benim yaşımdaki insanlar senin yaşın kadar hüsran ve acı yaşadı ve ne acı ki bunların hepsinde bu takımın başında hoca hep aynıydı,yaşın çok genç,ben ve benim yaşımdaki arkadaşların yaşadığı hüsranları inşallah sizler yaşamazsınız,ama biz bu filmi çok gördük,başarısızlıkların nedeni hep hakemdi,federasyondu,yönetimdi,avuttular bizi hep,özeleştiri yapmadılar,o yüzden hocamız defalarca bu takımın başına geldi...
          Trabzonsporlu olmak bir yaşam biçimidir..

Yorum

• Aslinda soruyu ortaya dogru sorayim.

Trabzonun genc nüfusu ne durumda? Bana öyle geliyorki oranin nüfusu diger illere göre daha yasli. Stadyumdaki taraftar profilimize baktigimda hep orta yasli amcalar, dayilar. Buna aciklik getirecek biri var mi?
            Yeterince genc nüfusa sahip mi?

Ayrica diger sorucagim soruda su.

Cevre illerden (Giresun, Rize, Gümüshane, vs.) ne kadar taraftar geliyor?
            Orayi neden örgütlemiyorsunuzda Istanbul yalakalarina birakiyorsunuz?
            Taraftar gruplari acilen yan illere acilmalari gerekiyor.
            En son leavemealone tarafından düzenlendi; 14.12.2011, 22:14.

Yorum

• Bu dünyadan vazgeçtuk, öteki da şüpheli

Bu seneden vazgeçtuk, geçen senenin şampiyonluğunu alacağumuz da şüpheli

Yorum

• Bize zokora colmanın önünde oynuyacak yaratıcı bi orta saha volkanın yerine en azından orta yapabilen arada adam geçen bi adam ve bir adet güclü ayakta kalabilen buragı araya kaçırabilmek için defansın dengesini bozacak akıllı ayağı yere sağlam basan son vuruşları idare eder düzeyde bi forvet ve stoper lazım stoper için galiba Danny öyle bişe duydum gerçek midir yalan mıdır bilmem ve türk oyuncular lazım senol hocaya hamle yapacak farkındalıklar yaratması lazım yönetimin yoksa senolda görüyo ne oldugunu fakat adam mecbur kalıyo değişiklikleri geç yapmaya
                En son Erkan SÜNGER tarafından düzenlendi; 14.12.2011, 22:16.

Yorum

• İlk olarak Helvacı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bunları biz defalarca yazdık. ama bu forumdan çok tepki aldık. ancak selçuğun adını bile bu foruma yazmam gitmesinede hiç üzülmedim. bence bir kayıp değil
                  kimin nasıl gittiği yada gönderildiği değil mesele o çizgi yoksa eşdeğer yeni çizgi çekeceksin, sen sadece bir nokta koymuşsun

Yorum

• İlk olarak ylmzince tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    jaja jaja diye ağlayanlar bırakın bu işleri dün jajanın maçını izledim 2-0 yenildiler..jaja da bir cacık yapamadı anlıyacağınız bugün jaja da olsa pek bir şey fark etmezdi..bizim jaja gibi oyunculara değil top rakipteyken hakkıyla pres yapabilecek oyunculara ihtiyacımız var
                    yanlis anlama ama renktas bende futbolcu olsa idim arap takimina gittikten sonra top oynamazdim ve eminim ki sende oynamazdin. jaja hicbir sey yapmasa da maci cevirecek oyuncu idi bknz gecen sene gs maci
                    https://twitter.com/cemcaglaryavuz
                    Beşirli/TRABZON

Yorum

• egemen yerine transfer yapılmadı oysa egemen kalsa bile 1 stopere daha ihtiyaç vardı.

yönetim ne iş yaptığı belli telefon tapelerinden.

kim olduğu belli olmayan kişilerle ucuz işler peşindeler.
                      @tsmustafakemal
                      "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Colman efendinin kaleyi bulan en son şutu kaç yıl önce çektiğini hatırlayan varmı.Gol atması,asist yapmasını geçtim adamın kaeleye şutu yok aylardır, şutu. Oynamıyorsa yollayın gitsin.Yılda 3-4 maç oynayacak onlarda da ne kadar oynadığı tartışılır.Yeter artık bu takımın üzerinden rant kazanmayı bırakın.Çekin ellerinizi Bordo-Mavi çubuklu formamın üstünden.O bizim namusumuz...
                        En son hodlu tarafından düzenlendi; 14.12.2011, 22:20.
                        2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• bence yeniden transfer komitesi oluşturulmalı, bu işi profosyonel yapan scout'lar ile derhal çalışılmaya başlanmalı, yeter yahu

şu serkanı kesecek bir adam yok mu Türkiye'de , adrian 'a 5 milyon euro veren yönetim yazılar olsun sana verdiğimiz kombine paraları..

şu bir gerçekki Trabzonspor transfer yapamıyor, hep fiyasko hep fiyasko...
                          Şampiyon yap bizi cehennemde yak bizi...

Yorum

• Durup düşünecek zaman bile yok ki 3 günde bir maç.Devre arasında düzelir her şey her türlü gireriz ilk dörde asıp kesmek için çok erken.
                            Bu dahil bütün genellemeler yanlıştır.
                            Nietzsche

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              1 saatir bunu anlatmaya calisiyoruz ama nafile. Takip ettikleri yokki bilsinler Senol Hoca ne demis ne etmis.

..
                              kardeş umutu satmayın diyen egemen yerine stoper alınsın diyen solbek isteyen hocaydı ama başkanın menejer dostları sağ beki stoper diye sattılar sonra bakttılar şl gidiyoz sapara vittek cehi sattılar bakalım devre arası kim getircek hocamız mithat halis.

Yorum

• Sansizlik üzerimizde gidiyor...

Insallah haftaya cikis baslar...
                                ...TRABZONSPOR...
                                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X