ordulu muhabbetini tam çözemedim bu başlıkta ben de ordu ünyeliyim...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 14. Hafta | Trabzonspor 1 - 2 Gençlerbirliği
Daraltma
X
-
Forumda en cok kullanilan kelime "ZAMAN"İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunlar bence çok ağır yorumlar. Takıma adapte olamadılar henüz. Brozekleri ayrı tutarsak diğer oyuncular henüz çok yeni. Zamanla daha iyi olacaklarına inanıyorum.
Bu zaman muhabbeti sadece bizde var herkes transfer yapiyor pasalar gibi oynuyorlar biz ise zamana birakiyoruz isi..1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer
Yorum
-
FB maçı için Cüneyt Çakır'dan başka alternatif yoktu. Hakem başlığında da belirttim belki gole dair önemli bir hata yapmasa da seyircinin de etkisiyle takdir haklarının çoğunu FB'den yana kullanacaktır.
Bu arada Sercan ve Eren her hafta A2'de oynamıyor o yüzden ben hâla pek ümitli değilim. Eren zaten daha 18'e bile hiç giremedi. Belki Sercan son dakikalarda şans bulabilir...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
.....
İlk olarak Thug! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleElalemin yabancilari coktan adapte oldu, sampiyonluga bile gidiyor. Su adaptasyon masalina kanmayin bence, iyi futbolcu her yerde, her sartta oynar.Burak Tolga Onur gibi ZAMAN'la gelişen oyuncularımızıda asıp kesenler oldu. O yüzden fazla asıp kesmeyin derim.İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForumda en cok kullanilan kelime "ZAMAN"
Bu zaman muhabbeti sadece bizde var herkes transfer yapiyor pasalar gibi oynuyorlar biz ise zamana birakiyoruz isi..
Yorum
-
İlk olarak Thug! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAman Allah'im! Simdi aklima geldi, dahiyane taktigimiz olan "topu Burak'in önüne atin" taktigi bu macta yerini "topu Halil'in önüne atin" a mi birakacak yoksa?
İrkildim yeminle.

Kazım Koyuncu: "güçlülerin İktidarına Karşı Trabzonspor"
Yorum
-
Hami Mandirali´da dün Eren icin cok yetenekli bir oyuncu oldugunu, cinconun emre ye verdigi sansi bizimde Eren´e vermemiz gerektigini vurguladi.İlk olarak LaNuSs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEren bnce ilk onbir başlamasada yedeklerde olacak.Keşke ilk onbir başlasa cidden çok yetenekli çocuk..İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..
Yorum
-
renkdaş senin özelinde yazmıyorum..İlk olarak Proof tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSercan ve Eren a2 takimla oynamamis.. Buyuk bi ihtimal kadrodalar, cok sukur..
ancak çok fazla sercan ve eren sesleri var. sadece hazırlık maçlarında görülen bu futbolcuları çok büyüttüğümüzü düşünüyorum.
eren daha yetenekli olmakla birlikte sercanın kesinlikle bu takımda yeri olmadığı görüşündeyim.
bir ara papy fırtınası vardı forumda.. neydi o oyle sanırsın sulley muntari
Yorum
-
Bence;
....................Tolga.......................
Celustka.....Mustafa....Tayfun....Piotr
Sercan.....Barış Ataş....Aykut....Eren
..................Sapara.....................
...................Pawel.....................Dallas Mavericks
.............................................................. 41-Dirk Nowitzki
Yorum
-
fark yemek icin cok iyi bir kadroİlk olarak Emre ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence;
....................Tolga.......................
Celustka.....Mustafa....Tayfun....Piotr
Sercan.....Barış Ataş....Aykut....Eren
..................Sapara.....................
...................Pawel.....................
İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum