fenerliler de bi yerde haklı.şu pozisyona bakın Allah aşkına.bunun neresi penaltı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 14. Hafta | Trabzonspor 1 - 2 Gençlerbirliği
Daraltma
X
-
arkadaslar bana sorarsaniz takimin kalitesi kötü degil, bireysel oyuncularimizda kötü degil tek sorun var oda sistem bana göre. Senol hoca birtürlü alternativli sisteme gecemiyor maalesef. Iyi top yapiyoruz pas yapiyoruz ataga kalkiyoruz ama ileri ucta birtürlü tehlikeli olabilecek pozisyonlari üretemiyoruz. Topu ceza sahasina kadar tasiyip sikistiriyoruz. Bu mantikla kapanan bir defansa karsi hicbirsey elde edemezsiniz. Hatirlayin bir iki sezon öncesini colman ne güzel ara paslari cikariyordu bu durumda pas atamiyoruz bile tikanikliktan...imza...
Yorum
-
* Şu ara kayıtlarıda durdursak uygun olucak galiba ...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Bulunmuşunu bilmem ama Tolga ve Burak'taki yüksek verim en çok Şenol Hoca'nın eseridir. İki tane buldum ben. Onun dışındaki sorunlar bence transfer hatalarından kaynaklanıyor ki orada da Şenol Hoca'nın suçu yok sanırım.İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle5. maç oldu ama yazacağım artık. nerdeyse 3 aydır kelam yazmadım ama bir saniye şimdi.
Ben 3. kez kurulu kadronun canına Şenol Hoca tarafından okunduğunu izliyorum.
93-97, breams ve leekens zamanında kurula kurula gelen kadroyu dağıttı, gitti.
04-07 galiba, özkan sümerin kurduğu takım gene aynı usül dağıldı.
bu sene de ersun yanal ın kurduğu takım dağıldı.
Bana 1 tane, numunelik türk oyuncu gösterin ki, şenol hoca zamanında bulunmuş, takıma kazandırılmış, ve yıldız olmuş olsun.
Ben hoca geldikten sonra giden, bu takıma başkaları tarafından kazandırılmış çok oyuncu hatırlıyorum. Selçuk falan son halkadır. İlk falan değil.
Artık bana ına geldi takımın fütursuzca şenol güneş idaresinde dağıtılmasından.
Dağıtırken iyi, ama hiçbir oyuncu, Şenol Güneşi tercih falan etmiyor. Bakmayın kusura kardeşim.
Bu kaçıncı dağılan kadro Şenol Hoca geldikten sonra??
Yeter yahu!!!
Değiştirecek ise değiştirsin artık..
Yorum
-
Bak buraya girip yorum yazan bizans takımı taraftarları
Siz Bizans'ın kahpe evlatlarisiniz
Siz kazikli voyvadanin cocuklarisiniz
Mağazalarınızın adı Feneri RUM
Stadınız papazın çayırı
Adınızı Fener Rum Patrikhanesinden almış
Gâvur Fenerbahçeliler (GFB) diye taraftar grubu olan
Takımınızın ilinde Hepimiz Ermeniyiz Diye yürüyen kisileriniz
Papa'nın olduğu gün belki papalik bana verilir diye İtalyaya giden Azizin cocuklarisiniz
Sizlere sayacak lafım var Rumluk gavurluk konusuna girmeyin
Sizin ne kadar pic kansiz olduğunuz belgeleri ile herkeste mevcut
Bir gün Rus bir gün İtalyan bir gün Fransız oldunuz
Trabzonspor Rum takımı ile oynarken Rum takımını tutanda sizdiniz
Size verecek o kadar çok cevap varki
Ama siz degmessiniz
Yüzünüze tükürsek yağmur yağıyor zannediyorsunuz
Anira anira amatöre kadar yolunuz varSABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK
Yorum
-
Kanatta oynamasi gereken Burak ama Halil oynuyor. Senol Hocaninda hatalari var mutlaka ama bu takimi bu hale getiren Yönetimdir.İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence Celustka Stoper.Girayin yerine oynamali.Kaleye artik Onur girmeli.Robert Vittek lazim bize ama maalesef sakat.
Halil kanatda oynayamaz.Alan ve Adrian iyidi.Glowacki niye cikti anlamadim.
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Tam üstüne bastin senol hoca hazir takimi oynadir basarili olur sonra kendi egosuna yakisan takimi kurar batirir canini alir sonra gider... Bu adam neden 3 kez kovuldugunu hatirlayin en iyisi...İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle5. maç oldu ama yazacağım artık. nerdeyse 3 aydır kelam yazmadım ama bir saniye şimdi.
Ben 3. kez kurulu kadronun canına Şenol Hoca tarafından okunduğunu izliyorum.
93-97, breams ve leekens zamanında kurula kurula gelen kadroyu dağıttı, gitti.
04-07 galiba, özkan sümerin kurduğu takım gene aynı usül dağıldı.
bu sene de ersun yanal ın kurduğu takım dağıldı.
Bana 1 tane, numunelik türk oyuncu gösterin ki, şenol hoca zamanında bulunmuş, takıma kazandırılmış, ve yıldız olmuş olsun.
Ben hoca geldikten sonra giden, bu takıma başkaları tarafından kazandırılmış çok oyuncu hatırlıyorum. Selçuk falan son halkadır. İlk falan değil.
Artık bana ına geldi takımın fütursuzca şenol güneş idaresinde dağıtılmasından.
Dağıtırken iyi, ama hiçbir oyuncu, Şenol Güneşi tercih falan etmiyor. Bakmayın kusura kardeşim.
Bu kaçıncı dağılan kadro Şenol Hoca geldikten sonra??
Yeter yahu!!!
Değiştirecek ise değiştirsin artık..
Senol günes malesef yeni kadro olusturamiyor... Insan olarak belki iyi olabilir onu bilmiyorum ama teknik direktörü olarak gecmise bakildiginda pek degisti diyemeyiz...1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum